Barcelona 2011-2012 Kadrosu
SHS Üye Konu Sahibi CryDaqqeR' Alıntı: afelay pek olmamış da Dani alves cuk oturmuş Genişletmek için tıkla ... abidal ve keita nın renkler tutmuş
CryDaqqeR' Alıntı: afelay pek olmamış da Dani alves cuk oturmuş Genişletmek için tıkla ... abidal ve keita nın renkler tutmuş
SHS Üye Konu Sahibi Byhaydar' Alıntı: ha ha ha süper olmuş süper muhteşem kadro Genişletmek için tıkla ... evet
DiaBLoS Moderator Bunu takvim gazetesinde görmüştüm . Epey bir güldüm valla Aralarında Sabri de olmalıydı
SHS Üye Konu Sahibi DiaBLoS' Alıntı: Bunu takvim gazetesinde görmüştüm . Epey bir güldüm valla Aralarında Sabri de olmalıydı Genişletmek için tıkla ... Sabriyi karıştırmayalım abi o ayrı bir fenomen
DiaBLoS' Alıntı: Bunu takvim gazetesinde görmüştüm . Epey bir güldüm valla Aralarında Sabri de olmalıydı Genişletmek için tıkla ... Sabriyi karıştırmayalım abi o ayrı bir fenomen
SHS Üye Konu Sahibi Hızlı koşuyorsun ama nafile, Vurduğun top gidiyor tepeye. Sabri titrede gel kendine, Yazık ettin hem kendine, hem de bize. Sabriye yazılan şiirlerden biri
Hızlı koşuyorsun ama nafile, Vurduğun top gidiyor tepeye. Sabri titrede gel kendine, Yazık ettin hem kendine, hem de bize. Sabriye yazılan şiirlerden biri