Samsung i8150 Galaxy W Bilgi !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kayrak

Üye
    Konu Sahibi
Samsung i8150 Galaxy W Bilgi !
Arkadaslar sizden Samsung Galaxy W i8150 hakinda bilgi almak istiyorum. Internette telefon hakinda arastirma yaptim ve telefonun kullaniciya ayrilmis olan bellegi hakinda tam bir bilgiye sahip olamadim, bir sitetde kulaniciya ayrilmis olan bellegin 1,7 GB oldugu yaziyor ve baska bir sitede ise 4 GB oldugu yaziyor. Acaba dogru olan hangisidir bana bilgi verirseniz cok sevinerim simdiden cok tesekurler.[h=1][/h]

clasmen69

Üye
ben kullanıyorun 2 gb.harika cihaz mini S2

Türe

Türe

Üye
Orta ile üst segment arası geçiş segmentine ait bir cihaz . bende inceledim gerçekten hoş bir cihaz :oke:

turanyildiz58

Üye
bende bu telefonu aldım genel olarak başarılı hoş bir telefon ama

1- 512 ram değil 351 olarak görünüyor yetmiyor bazan kilitlenebiliyor.
2- telefon çevirme ve rehbere ulşamak için tuşa basınca en az 10 saniye bekliyorsun acil arama yapmanız gerekse buna bir çözüm bulmak lazım.
umarım buna bir çözüm bulunur yoksa ben bu telefonu fazla elimde tutamayacağım.

enenengin

Üye
Arkadaslar sizden Samsung Galaxy W i8150 hakinda bilgi almak istiyorum. Internette telefon hakinda arastirma yaptim ve telefonun kullaniciya ayrilmis olan bellegi hakinda tam bir bilgiye sahip olamadim, bir sitetde kulaniciya ayrilmis olan bellegin 1,7 GB oldugu yaziyor ve baska bir sitede ise 4 GB oldugu yaziyor. Acaba dogru olan hangisidir bana bilgi verirseniz cok sevinerim simdiden cok tesekurler.

KAYRAK ARKADAŞA .... ;

http://www.maxicep.com/samsung/samsung-i8150-galaxy-wonder-3-565154.html
linkte de okuyacağın gibi ran sıkıntısına takma kafanı.

-- Makina 1.4 Ghz hızında ekran kalitesi harika veeeee çok çok hassas bi ekranı var. Galaxy fitten i8150 ye geçtim. kış olduğu için eldiven ile fit i kullanamadım. illaki eldiveni çıakrtıyorsun !! ama wonder ise öyle değil!. eldiven ile ekranda harikalar yarattım. ki böyle olacağını tesadüfen fark ettim hani.

-- Gece yattığım yerden müzik dinleyesim geldi. açtım bir parça ve sesi çok çıksın düşüncesi ile hoparlör yukarı ekran yatağa gelecek şekilde yatağa koymam ile müzik sustu. tekrar play yaptım yine sustu. anladım ki ekran en ufak bir dokunma ile [[ ELBİSE , KUMAŞ vs ]] tepki veriyor.

ENENENgin

• Beğen
Tepkiler: ByBaterist
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt