Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Benden görüntü olarak ve huy olarak daha kötü olan kızların bile sevgilisi var, tamam ben utangacım ama neden sevgilim yok?" "Erkekler ne zaman seni seviyorum dediğinde inanmalı?"
erkeklerın yorumlarını beklıyorum..
bende merak edıyorum ne zaman inanılmalı ben hıc emin olamıyorum da
mert Allah seni kahretmesin bırı neden muhabbet kuşu dıye msj atmıs git be yayınlamycam senın soruları
Revengeful
Emekli Yönetici
Tuba.Erva
Üye
Konu Sahibi
sımdılık cıkıyorum
msj atmayı unutmayın
gelınce pm kutumu dolu görmek ıstıyorum
konum ılk günden 27.sayfaya gıdıyo
yasarr35
Üye
arkadaş muhabbet kuşuyla otursun film izlesin belki öter.
jigsaw_54
Üye
bu ne yaa daha ilk günden patlamış konu
erkeklerin direk seni seviyorum dediğinde hemen inanmamak gerek BENCE 2-3 ay flört dönemi olsun sonra zaten siz bayanlar da ona karşı azcık bile olsa bişeyler hissediyorsanız o süre zarfı içinde ona karşı duygularınız olumlu yönde değişecektir ilişkiye başladığınız zaman ilerleyen vakitlerde erkeğin size karşı olan duyguları hakkında düşünceleriniz iyice şekillenecektir...tabi burda tüm yük sadece erkekte değil sizde de var eğer onu sevmek istiyorsanız duygularınızda emin olun karşınızdakini iyi tanıyın...!!!
SHS
Üye
Tuba kim soruyo bu soruları, konuyu senden başka bi tane bile kız okumadı (sen mecbursun senin konun çünkü )
uyduruyon sanki