Öttüremiyosun demekki, suç kuşta değil sende :ehe :ehe :d:
Astrosman Üye y n s c n' Alıntı: Öttüremiyosun demekki, suç kuşta değil sende Genişletmek için tıkla ...
k2ral Üye Tuba.Erva' Alıntı: Şu anda 16 kişi bu konuyu okuyor. (14 üye ve 2 misafir) Tuba.Erva, k2ral, kadolak31, y n s c n+, Astrosman, greenmile+, Revengeful+, nihat1995, coolasker54+, OğuzcanAbi+, delrico+, - SerkeŞ -+, soysal3442 Genişletmek için tıkla ... ben okumuyorum
Tuba.Erva' Alıntı: Şu anda 16 kişi bu konuyu okuyor. (14 üye ve 2 misafir) Tuba.Erva, k2ral, kadolak31, y n s c n+, Astrosman, greenmile+, Revengeful+, nihat1995, coolasker54+, OğuzcanAbi+, delrico+, - SerkeŞ -+, soysal3442 Genişletmek için tıkla ... ben okumuyorum
greenmile Üye tempestshine' Alıntı: Bu ayıp bir sorumuydu?? ben anlamadım da Genişletmek için tıkla ... yatakta değiliz neden ayıp olsun
tempestshine' Alıntı: Bu ayıp bir sorumuydu?? ben anlamadım da Genişletmek için tıkla ... yatakta değiliz neden ayıp olsun
.eRCaN. Üye Tuba.Erva' Alıntı: Bir üyemiz soruyor " benim sorunum kuşumun ötmemesi. Herşeyi denedim, ne gerekiyorsa yaptım ama ötmüyor muhabbet kuşumun ne sorunu var acaba ? Genişletmek için tıkla ... Kuş ilgi ve alâka ister. Her gün öttürmezsen bir gün intihar eder kalırsın ortada. Aman dikkat
Tuba.Erva' Alıntı: Bir üyemiz soruyor " benim sorunum kuşumun ötmemesi. Herşeyi denedim, ne gerekiyorsa yaptım ama ötmüyor muhabbet kuşumun ne sorunu var acaba ? Genişletmek için tıkla ... Kuş ilgi ve alâka ister. Her gün öttürmezsen bir gün intihar eder kalırsın ortada. Aman dikkat
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi Şu anda 17 kişi bu konuyu okuyor. (14 üye ve 3 misafir) Tuba.Erva, CryDaqqeR, greenmile+, Revengeful+, tempestshine, Astrosman, y n s c n+, coolasker54+, OğuzcanAbi+, kadolak31, delrico+, nihat1995, - SerkeŞ -+, soysal3442
Şu anda 17 kişi bu konuyu okuyor. (14 üye ve 3 misafir) Tuba.Erva, CryDaqqeR, greenmile+, Revengeful+, tempestshine, Astrosman, y n s c n+, coolasker54+, OğuzcanAbi+, kadolak31, delrico+, nihat1995, - SerkeŞ -+, soysal3442
tempestshine Üye y n s c n' Alıntı: +18 soru yokmu tuba, forumu biraz canlandıralım Genişletmek için tıkla ... Kuşlu soru vardı.Görmedin mi ?
y n s c n' Alıntı: +18 soru yokmu tuba, forumu biraz canlandıralım Genişletmek için tıkla ... Kuşlu soru vardı.Görmedin mi ?
OğuzcanAbi Üye y n s c n' Alıntı: +18 soru yokmu tuba, forumu biraz canlandıralım Genişletmek için tıkla ...
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi Bir üyemiz soruyor " hoşlandığım kız tam benle iletişime geçti bende kaçtım geçen okul koridorunda şakalaşıyoduk arkadaşla hoşlandığım kız geldi çocuğu dövme dedi şakayla , bende heycanlandım bir anda tamam dedim kaçtım şimdi napıym ?
Bir üyemiz soruyor " hoşlandığım kız tam benle iletişime geçti bende kaçtım geçen okul koridorunda şakalaşıyoduk arkadaşla hoşlandığım kız geldi çocuğu dövme dedi şakayla , bende heycanlandım bir anda tamam dedim kaçtım şimdi napıym ?
coolasker54 Üye Tuba.Erva' Alıntı: Bir üyemiz soruyor " benim sorunum kuşumun ötmemesi. Herşeyi denedim, ne gerekiyorsa yaptım ama ötmüyor muhabbet kuşumun ne sorunu var acaba ? Genişletmek için tıkla ... Tusem' le Hoş Sohbetler.
Tuba.Erva' Alıntı: Bir üyemiz soruyor " benim sorunum kuşumun ötmemesi. Herşeyi denedim, ne gerekiyorsa yaptım ama ötmüyor muhabbet kuşumun ne sorunu var acaba ? Genişletmek için tıkla ... Tusem' le Hoş Sohbetler.
y n s c n Üye OğuzcanAbi' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... +18 anladığın +18 değil yahu öyle bakma bana
.eRCaN. Üye Tuba.Erva' Alıntı: Bir üyemiz soruyor " hoşlandığım kız tam benle iletişime geçti bende kaçtım geçen okul koridorunda şakalaşıyoduk arkadaşla hoşlandığım kız geldi çocuğu dövme dedi şakayla , bende heycanlandım bir anda tamam dedim kaçtım şimdi napıym ? Genişletmek için tıkla ... Hemen kaç
Tuba.Erva' Alıntı: Bir üyemiz soruyor " hoşlandığım kız tam benle iletişime geçti bende kaçtım geçen okul koridorunda şakalaşıyoduk arkadaşla hoşlandığım kız geldi çocuğu dövme dedi şakayla , bende heycanlandım bir anda tamam dedim kaçtım şimdi napıym ? Genişletmek için tıkla ... Hemen kaç
By_GaBLiN Üye Tuba.Erva' Alıntı: Şu anda 17 kişi bu konuyu okuyor. (14 üye ve 3 misafir) Tuba.Erva, CryDaqqeR, greenmile+, Revengeful+, tempestshine, Astrosman, y n s c n+, coolasker54+, OğuzcanAbi+, kadolak31, delrico+, nihat1995, - SerkeŞ -+, soysal3442 Genişletmek için tıkla ... O misafirlerden biri benim
Tuba.Erva' Alıntı: Şu anda 17 kişi bu konuyu okuyor. (14 üye ve 3 misafir) Tuba.Erva, CryDaqqeR, greenmile+, Revengeful+, tempestshine, Astrosman, y n s c n+, coolasker54+, OğuzcanAbi+, kadolak31, delrico+, nihat1995, - SerkeŞ -+, soysal3442 Genişletmek için tıkla ... O misafirlerden biri benim