Gerçekleştirilen Buluşmalar III. MaxiCep İzmir Buluşması Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
III. MaxiCep İzmir Buluşması Resimleri
Buluşma güzeldi, çok fazla kişi olmasada herkes diğer bulusmalarda oldugu gibi sıcak ve samimiydi inşallah bir sonraki buluşmada gelmeyen / gelemeyen arkadasları da aramızda görürüz.

Şöyle bir genel alalım :)

Arkadaslar uyumaya mı geldiniz :oku :ehe

Birşeyler atıştıralım her ne kadar sonradan gelen hesap için baya bir üzülsek de :oley

Bir de Defector le arabamızda çekilelim :utan

Bu kadar yeter daha fazlasını görmek isteyenler birdahaki bulusmaya gelsinler ve eglenceyi, muhabbeti ancak öyle anlamaya çalışsınlar , hepsini koymayalım :sos

• Beğen
Tepkiler: jejep

omayra

Üye
Kim kimdir acaba?

_Berker_

_Berker_

Üye
keşke kimin kim olduunuda yazsaymışınz

jöly

Üye
ilk resim sol baştan yazayım: negative,underground,defector,a21a,jöly,Quattro ve kuzen
çok güzel bir gündü..keşke daha kalabalık olabilseydik..:)

POWER

POWER

Üye
Kıskandım walla inşallah birgün o fotoğraf karesindeki dostlarımın yanında olurum...

a21a

a21a

Emekli Yönetici

cllgr

cllgr

Üye
buluşma güzel geçmiş darısı diğer şehirdekilerin başına.

_Berker_

_Berker_

Üye
yaaa neler yaptınız biraz anlatsanıza !!!!!!!!

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
İsimleri bilerek yazmamıştım ama böyle daha iyi olacaksa yazılsın tabi :)

D3N1Z

D3N1Z

Üye
100 mu =) sitede 100 tane aktif eleman yok nerden bulacaksin 100 kisi en cok izmirden uye war online olarak ama yarisindan fazlasi katilmadi...

SuPeRioR

SuPeRioR

Üye
neye göre aktiflik sitede 10 tane aktif yok ki şöyle eklenen cep telefonu dosyalarına bakınca dosya editörleri batuhan salih chavrash bunların dışında yararlı birşey ekleyen bence yok. kişisel görüşüm bu.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Daha önce ist buluşması düzenlemiştim 15 kişi falandık. Yazın bakarız yine. ;)

dokuzharf

dokuzharf

Üye
İnsan forum üyelerine mail atar.
Ama öyle bir Admin nerdeeee...

Arkadaş buluşma yapıyorsunuz ama bizim haberimiz yok.
Nasıl iştir bu ? :sinir

Forumun Ayısı olarak bende katılır sizin gibi beyefendilerle tanışma imkanı elde etmiş olurdum.

Konuyu görmedim buluşma yapılacağına dair. Demekki gözümü açmamışım , dikkatli bakmamışım. Adım üstümde ayıyım. Ama kardeşim , insan bir haber verir öyle değil mi ? Buluşma yapılıyor. Mail atar tüm üyelere ; Arkadaşlar İzmir'de buluşuyoruz , buyurun gelin diye.. :vur

omayra

Üye
Bir aydır bu konu açıktı be ayı kardeş. Hem V.I.P'sin nasıl haberin olmadı anlamadım.. :)

D3N1Z

D3N1Z

Üye
omayra sen niye gitmedin izmirdesin ? he soyle baqim 1 aydir acik =)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
İnsan forum üyelerine mail atar.
Ama öyle bir Admin nerdeeee...

Arkadaş buluşma yapıyorsunuz ama bizim haberimiz yok.
Nasıl iştir bu ? :sinir

Forumun Ayısı olarak bende katılır sizin gibi beyefendilerle tanışma imkanı elde etmiş olurdum.

Konuyu görmedim buluşma yapılacağına dair. Demekki gözümü açmamışım , dikkatli bakmamışım. Adım üstümde ayıyım. Ama kardeşim , insan bir haber verir öyle değil mi ? Buluşma yapılıyor. Mail atar tüm üyelere ; Arkadaşlar İzmir'de buluşuyoruz , buyurun gelin diye.. :vur

yeri İzmir görünen tüm üyelere mesaj atıldı.
:spr

D3N1Z

D3N1Z

Üye
magara =) gorunuyor :D ondan atilmamis :oley

SuPeRioR

SuPeRioR

Üye
istanbul buluşması ne zaman?

irun

irun

Üye
İzmir buluşması çok güzeldi..:spr Nereden biliyorum; bende oradaydım, kimse farketmesede..
İnanmazsanız bakın..:ehe

Üst Alt