şu nokianin lanet olası klavye sini degiştire bılecek bi ustat yokmu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
şu nokianin lanet olası klavye sini degiştire bılecek bi ustat yokmu
arkadaslar bıldıgınız gıbı nokıanın klawyesınden %90 arkadasımız sıkayet cı ozellıklede ben ya sygıc gpd nın gravıty on veya ne olursa olsun cfv yaparak ellenemıyormu sype yışenıyorda bu klavyeler sıs paketı halıne getırılıpte yuklenemıyormu cıldırtıyo bu klavye benı ya

----------Eklendi @ 19:18:49 ---------- Yazıldı @ 19:18:03 ----------

hadi ustatlar bi çare bulunda ellerinızdn opem ya

aleranol

aleranol

Üye
valla swype ın türkçesi çıksa kullanacam ama çıkmadı bide sen neyinden şikayet ediyorsun? bnm hiçbir sorunum olmadı arada donma hariç

meg1ddo

meg1ddo

Üye
swype in türkçesi var ki, betalabsta...

FastBreaker

FastBreaker

Üye
swype türkçe çıktı. Yazma dilini ingilizce yap ayarlardan bir de öyle kullan farkediyor :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
betalabs.nokia.com/apps/swype-for-symbian-2-0

----------Eklendi @ 18:38:10 ---------- Yazıldı @ 18:37:45 ----------

ücretsiz...

qsaw

qsaw

Üye
Bayıldım Mükemmel birşey e neden betalabs da mağzada yok?

Suyaka

Suyaka

Üye
Bayıldım Mükemmel birşey e neden betalabs da mağzada yok?

Çünkü hâlâ geliştirilme ( Beta ) aşamasında. Tam anlamıyla geri bildirimler sonlanıp, sorunlar giderildiğinde mağazaya da yüklenecektir. Hoş ben şu an için herhangi bir problemle karşılaşmadım ama, eklenebilecek özellikler ve daha da kolaylaştırılabilecek yönleri var. Yine de bu hâli bile, normal klavyeyi bir daha asla kullandırmayacak kadar muazzam. Swype, Nokia'nın en büyük artılarından biri diyebilirim. Şu an Swype klavye renginin değiştirilmesi üzerinde araştırmalar yapıyorum, onu da bulduğumda daha güzel olacak en azından görsel seçeneği de olacak : )

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sygic aura 3d nin klawyesine gravity klawyesıne bi bakın aradaki farkı gorursunuz benim parmagm kalem deglki kucuk kucuk harflere bssın

qsaw

qsaw

Üye
Çünkü hâlâ geliştirilme ( Beta ) aşamasında. Tam anlamıyla geri bildirimler sonlanıp, sorunlar giderildiğinde mağazaya da yüklenecektir. Hoş ben şu an için herhangi bir problemle karşılaşmadım ama, eklenebilecek özellikler ve daha da kolaylaştırılabilecek yönleri var. Yine de bu hâli bile, normal klavyeyi bir daha asla kullandırmayacak kadar muazzam. Swype, Nokia'nın en büyük artılarından biri diyebilirim. Şu an Swype klavye renginin değiştirilmesi üzerinde araştırmalar yapıyorum, onu da bulduğumda daha güzel olacak en azından görsel seçeneği de olacak : )
bence de gayet güzel ve okunaklı android de görmüştüm bütün mağzayı ardım taradım yok beta labsda bu gün buldum

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar arkadasım da samsung gio var klawyesı mukemmel ya bayıldım benim c7 min n zaman boyle bi klawyesı olacak

qsaw

qsaw

Üye
dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
kendi orjinal klavye

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Dediğimiz bu gibi mi?

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Suyaka

Dostnametr

Üye
S^3 klavyesinden Şikayet eden birde 5800 kullansında eziyeti görsün :D 5800 ı satıp c6-01 aldıktan sonra swype ye hiç gerek duymadım hatta kurdum kaldırdım bence orjinal klavyesi daha güzel.Geniş Q klavye kullanıyrum nadir yanlış yazıyorum

İsmail Çolak

Üye
Biraz küçük gerçekten klavyesi.

Re13eL

Re13eL

Üye
S^3 klavyesinden Şikayet eden birde 5800 kullansında eziyeti görsün :D 5800 ı satıp c6-01 aldıktan sonra swype ye hiç gerek duymadım hatta kurdum kaldırdım bence orjinal klavyesi daha güzel.Geniş Q klavye kullanıyrum nadir yanlış yazıyorum

5800 kullanan arkadaşlarım kıskançlıktanmı bilmem c7 nin dokunmatiğine berbat diyolar anlamadım gitti hangi zihniyete dayanarak söylüyolar :D

Dostnametr

Üye

5800 kullanan arkadaşlarım kıskançlıktanmı bilmem c7 nin dokunmatiğine berbat diyolar anlamadım gitti hangi zihniyete dayanarak söylüyolar :D

5800 alfasayısal tuş takımıyla mesaj yazmak çok büyük bir zevk gerçekten.rezistif ekran olduğu için mesaj için dokunmatiği gerçekten çok güzel.Onun haricinde c7 n8 c6-01 hepsi 5800 den doğal olarak çok çok iyi.

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuyu saptırmay yin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt