Van_hojdonk kardeşimin önünde saygıyla şapkamı çıkarıyorum. Ben biriyle baş edemiyorum. Allah yardımcın olsun.![]()
Ne var hocam bizde aileleriyle tanışıyoruz.
{sizin orda normal olabilir ama bizim buralarda tanıştırdın mı ciddisin demektir yani sadece çıkıyorsan tanıştırmamalısın bizde işler böyle yürür...bilmem anlatabildim mi?}

van ! P_O_W_E_R nickimden önce maxicepteki nickim cehennem_zebanisiydi ondan yazmıştım başka bi neden yok.Ama şunu söyliyim kendimi cehennemde hissediyorum çünkü ağır hastayım...Eğer iileşemezsem Zaten ölüp cehenneme gidecem istersen beraber gideriz hem indirim falan warPower nerden kısmında cehennem yazıyor. Böyle giderse sizin oraya gelecem ben zaten![]()
NE dersin bilet ayırıyım mı?Ya benimde tanıştırma amacım güven kazanmak ama bizde iş ciddidir...Hem sen ailenle tanıştıracağın zaman nasıl tanıtıyon?kız arkadaşın diye dimi?işte bizde öle değil eğer normal bi kız arkadaşınsa tanıştırmazsın ama iş ciddiye dönerse işte o zaman ailenle tanıştırırsın ama "bu benim kız arkadaşım ismi şu diye değil!Sevgilin diye tanıştırırsın ailende ona gelin adayı diye bakar oldumu van?do you understand me?1 ay sonra kuzenimin düğünü var kız arkadaşımıda getirecem tanıştıracam bizimkilerle. Diyor ki ailenle tanıştırdığına göre uzun bir ilişki istiyorsun. Alakası yok ben genelde kız arkadaşlarımı ailemle tanıştırırım. Öyle daha çok güveniyorlar.![]()

Valla Power dostum sen nerdesin bilmiyorum ama ben istanbulun göbeğindeyim. Burada uzun ilişki gerçekten çok zor. Çünkü amaçlar farklı genel olarak. Zaten burada evlenecek kızı ciddi zor bulursun. O yüzden ben memleketten evlenicem bu gidişle çünkü tanıştığım ve çıktığım kızları görünce 2 günde koynuna girebildikleri için istanbuldan kız alınmaz diyorum.
İstisnalar var tabiki ama %90'ı böyle diyebilirim.![]()
Ancak evlenilecek kızda kendinize göre birtakım özellikler arıyorsanız masumiyet gibi, siz de en az o kız kadar masum olmalısınız
Ben böyle düşünüyorum.Valla Power dostum sen nerdesin bilmiyorum ama ben istanbulun göbeğindeyim. Burada uzun ilişki gerçekten çok zor. Çünkü amaçlar farklı genel olarak. Zaten burada evlenecek kızı ciddi zor bulursun. O yüzden ben memleketten evlenicem bu gidişle çünkü tanıştığım ve çıktığım kızları görünce 2 günde koynuna girebildikleri için istanbuldan kız alınmaz diyorum.
İstisnalar var tabiki ama %90'ı böyle diyebilirim.![]()
Şimdi kızarım amaaaaa!! Seni gidi seni!! Yani 2 günde koynuna giriyorsa kızlar bir erkeğin, erkek de kız ile aynı durumdadır demek değil midir kardeşim? Madalyonun diğer yüzünden bakmak da gerekiyor bence.. Tek kişi ile olmaz bu işler.. Klasik erkek bakışından sıyrılın. Eşinizi seçmek için erken ya da geç yorumu yapmayacağım, eşimle tanıştığımızda 17 yaşında idikAncak evlenilecek kızda kendinize göre birtakım özellikler arıyorsanız masumiyet gibi, siz de en az o kız kadar masum olmalısınız
Ben böyle düşünüyorum.

dertliyim çünkü;
5200-5300 incelemesinin van'ın
kendisine ait olmadığını
belirttiğim mesajı
tamamen silmiş
neden ?
yani milletin bu incelemenin
sana ait olmadığı bilmeleri
şuç mu oluyor ?

Yani power kimin ne olduğu 2-3 gün sonra belli oluyor. O tarz birisiylede uzun süreli aşk, ilişki düşünülemez.![]()

Derdin devam edecek senin artık silmeyecem editleyecem.![]()

ben burdaki mesajına kızmadımBurası Deneme mesajları dikkat edersen şakayla karışık cevaplar yazıyoruz ciddiye alınmayacak şeyler.
Ayrıca o belirttiğin siteyle bir ilgim kalmadı. Eğer çok merak ediyorsan banlanma nedenimide belirteyim. Yönetimin açığını bulduğum ve ondan yararlandığım için uzaklaştırdılar. Kendilerinde bulamayınca sorunu.
Adminlik sadece rütbede var bu kadar sorunsa merak etme yarına binbaşı olarak devam ederim. İşlerim var şuanda bitince kendim binbaşıya çeviririm sorun değil.![]()