Lg optimus black yardım!! :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkuaz12

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus black yardım!! :(
arkadaslar geçenlerde telefon rom yukledim fakat begenmediğim için eski haline getirmek için forumda solenenleri yaptım fakat telefon şu anda açılmıyor,logo geliyor acılış sesi geliyor ama acılmıyor.ne yapmam gerekiyor.ACİL YARDIMLARINIZI ve GÖRÜŞLERİNİ BEKLİYORUM... :( :( :(

MURAT1425

MURAT1425

Üye
tıkla

y n s c n

y n s c n

Üye
Al kardeşim burada anlattıklarımı sırasıyla yap.

turkuaz12

Üye
    Konu Sahibi
Al kardeşim burada anlattıklarımı sırasıyla yap.

arkadasım denedim kaç kere ama olmuyor.acaba usb hata ayıklama olmadıgı için olabilirmi?bide garantiye gondericem acaba garanti kapsamından cıkarmı?

y n s c n

y n s c n

Üye
arkadasım denedim kaç kere ama olmuyor.acaba usb hata ayıklama olmadıgı için olabilirmi?bide garantiye gondericem acaba garanti kapsamından cıkarmı?

V10c'ye dönmeyi denedinmi ? Telefonun brick olmuş olabilir..

turkuaz12

Üye
    Konu Sahibi

V10c'ye dönmeyi denedinmi ? Telefonun brick olmuş olabilir..

telefon açılmadıgı için hiç bişe goremiyorum bahsettiniz seyleride yaptım ama olmuyo açılıyo alttaki 4 tus yanıp sonuyo anlamadım :( :(

technoshark

technoshark

Üye
telefon açılmadıgı için hiç bişe goremiyorum bahsettiniz seyleride yaptım ama olmuyo açılıyo alttaki 4 tus yanıp sonuyo anlamadım :( :(

dostum buradaki işlemleri yapıcaksın telefonun kendine gelicek , eğerki halen daha yapamaz isen pm at teamwiewer ile yardımcı olurum ;)

emre06_

Üye

dostum buradaki işlemleri yapıcaksın telefonun kendine gelicek , eğerki halen daha yapamaz isen pm at teamwiewer ile yardımcı olurum ;)

Ya ordakilride ypiyrm zatn tkiliyr devm etmio 15 dkka bkledim en az v20ayi yklmez olaydim v10bye cvrmk istyrm olmuyo yardimci ollablrmsnz

technoshark

technoshark

Üye
Ya ordakilride ypiyrm zatn tkiliyr devm etmio 15 dkka bkledim en az v20ayi yklmez olaydim v10bye cvrmk istyrm olmuyo yardimci ollablrmsnz

Yardımcı olurum tabiki arkadaşım ne demek, sen v20a dan v10b ye dönmek istiyorsun dimi ,
O zaman şöyle bir durum yapman lazım ... Bu l Resimli anlatımı uygulaman yeterli olucaktır ;)

eğerki sorunun halen devam ediyorsa, sanırım senin makinen brick oldu :) unbrick yapman sorunu çözücektir ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt