Belle'yi beğenmeme sebepleriniz nelerdir?Anna'dan Belle'ye geçip pişman olanlar buraya.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uruno

uruno

Üye
    Konu Sahibi
Belle'yi beğenmeme sebepleriniz nelerdir?Anna'dan Belle'ye geçip pişman olanlar buraya.
Belleden annaya downgrade yapmak isteyenler artmaya başladı bende heyecanla belle bekleyen bir c601 kullanıcısı olarak merak ediyorum.
Belle'yi''orjinal olmayan'' beğenmeme sebepleriniz nelerdir?Şimdilik anna'dan Belle'ye neden geçmeyelim bunun sebeplerini yaza bilirler mi.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Dostum ben 3 defa belle yukleyip geri dondum ve simdi gene 609 olan son surumu yukledim..ben biraz takintili bir insanim ve her seyi orjinal kullanmayi severim..belle henuz final surum olmadigi icin bir cok eksigi vardi ve halende var..ama su bir gercek ki annadan daha iyi simdilik sadece gorsel olarak ve kullanim kolayligi olarak diyebilirim..ama unutmayalimki anna da final surum olmasina ragmen qt sorunu uzun sure devam etmis ve kullanicilari canindan bezdirmisti..kisaca nokia nin bir eksigi diyebiliriz..ama belle ciktigi zaman eminimki annadan cok daha iyi olacagina inaniyorum.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
uruno

uruno

Üye
    Konu Sahibi
mmm ozaman ön yargılı olmamak lazım henüz orjinal belle neye benziyor tam olarak hiç birimiz bilmiyoruz belki bunu orjinal belleden sonra tartışmak daha doğru olacak gibi.

OzGuRKnowN

Üye
Belle'yi Beğenmeyen Kaç kİŞİ VARKi Şaka gibi..

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
uruno

uruno

Üye
    Konu Sahibi
aslında anna yı bile beğenmeyen birçok kullanıcı var sade s3 dönmek isteyen.

takozali

Üye
belle den anna ya mı ? ben bunca yıldır bu formdayım annadan belleye geçeni duymadım , ancak belleyi yükleyemeyen duydum , ordan annaya geçiş duydum. :)

sand_storm

sand_storm

Üye
bende belleden,annaya döndüm çünkü telefonda film izlerken her 5 dakikada hafıza dolu uyarısı geliyordu filmi tekrar baştan açmam gerekiyordu.ayrıca uygulamalar klasörüne tekrar klasör açamıyorduk.çektiğim resimleri ve videoları aynı klasör içine atıyordu DCIM diye bir klasördü yanlış hatırlamıyorsam. Bunlar bende takıntı yaptı ve anna ya geri döndüm şimdi orjinal belleyi bekleyenlerdenim

serinaga

serinaga

Üye
BELLE her yönüyle mükemmel arkadaşlar, ama tabiki Orj. sürüm olmadığından eksikleri var. Benim de hoşuma gitmeyen tarafı VOIP desteği yok, SKYPE, FRING gibi sosyal ağlara 3G desteği vermiyor, dolayısı ile SKYPE hiç açılmıyor, FRING kısmen çalışıyor ama sağlıklı değil, Niyahetinde NIMBUZZ yardımıma koştu, Wifi üzerinden VOIP yaptırıyor da kurtardık şimdilik günü, o yüzden Annaya dönmeye gerek yoktu, Halen BELLE'deyim ...

pRime.

pRime.

Üye
BELLE her yönüyle mükemmel arkadaşlar, ama tabiki Orj. sürüm olmadığından eksikleri var. Benim de hoşuma gitmeyen tarafı VOIP desteği yok, SKYPE, FRING gibi sosyal ağlara 3G desteği vermiyor, dolayısı ile SKYPE hiç açılmıyor, FRING kısmen çalışıyor ama sağlıklı değil, Niyahetinde NIMBUZZ yardımıma koştu, Wifi üzerinden VOIP yaptırıyor da kurtardık şimdilik günü, o yüzden Annaya dönmeye gerek yoktu, Halen BELLE'deyim ...

Nimbuzzdan konuşulmuyor mu 3g üzerinden?

-omer-

-omer-

Üye
belle den anna ya mı ? ben bunca yıldır bu formdayım annadan belleye geçeni duymadım , ancak belleyi yükleyemeyen duydum , ordan annaya geçiş duydum. :)

Bunca yıl derken kayıt tarihin Eylül 2011 vede Belle cıkalı 2-3 ay oldu. ;)

Lenneth

Üye
Telefonun performansi Anna ya gore bariz kotu. Uygulamalar acilmak bilmiyor.

turker10

turker10

Üye
şaka gibi ya belle ile anna kıyaslanıyor belle kıyaslanmaz yaşanır arkadaşlar ama güzel stabil bi sürümü doğru bir şekilde yüklediysen:oke:

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
yazayım bende beişeyler ama belle kullanıyorum.. sorunlar;
menüye girince aşağı kaydırdığımda ki kasma. gerçi servise verdim bugün telefonumu sekiz gb hafıza kartı vardı çıkardım telefonu açtım menüdeki kasma kalktı anlamadım :S
dcım klasörü. videolarda oraya gidiyor videolar içinde gözükmüyor bu sefer
klasör içine klasör açamama.
stabil olmaması.
tarayıcı daha iyi olabilirdi.
başka gözle görülür bişey yok... bence.

ahmad85

ahmad85

Üye
ben hayatım boyunca hiçbir elektronik üründe arka arkaya cıkan 2 versiyonun annayla belle arasındaki fark kadar büyük oldugunu görmedim..

SilentOne

SilentOne

Üye
suanki sürüm beta sürüm olduqu için olur bakalım orjinalde ne gibi düzeltmeler yaptılar zaten olan hatalarda güncellemelerle gider

spartuas

spartuas

Üye
Ben ne annayı nede belleyi sevdim. Forever lenovo :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...