önerdiginiz xperia modeli... Yardım edin lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda574

arda574

Üye
    Konu Sahibi
önerdiginiz xperia modeli... Yardım edin lütfen
merhaba arkadaşlar. Bende Şuan n8 var . Ama android telefon kullanmak istiyorum ve xperia alicam büyük ihtimal . Bana önerebilcegiz model yada farklı android telefon varmi ? Şimdiden Teşekkurler :)

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş keşke fiyat söyleseymişsin ama xperia larda arc s olabilir
ama başka dersen galaxy s2 derim

arda574

arda574

Üye
    Konu Sahibi
fiyat aralıgı yok ama s2 yerine arc daha şık geliyor gözüme...sence hangisini alayım aradaki özellik farkı ne ?

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş arasında
arc s in işlemcisi tek çekirdekli1.4 ghz ram i 512 mb kamerası hd video çekiyo ekranı Scratch-resistant glass
S2 1.2 çift çekirdekli ram i 1 gb kamerası hd video çekiyo ekranı Corning Gorilla Glass
en belirgin farkları bunlar ben olsam S2 alırdım ki s2 sahibiyim zaten
ama arc s i beğendm dersen oda iyi telefon

ultrayer6

ultrayer6

Üye
xperia serisi bana galaxy s2'den daha güzel gelmektedir. ikisini de bir müddet kullandım. ne yalan söyleyim, xperia'nın arayüzünü samsung'un arayüzünden bile daha çok sevdim. xperia'nın kendine çeken birşeyi var o güçlü s2'ye karşı.

MezraL123

MezraL123

Üye
Arc tek çekirdekli 1 ghz scorpion işlemci Galaxy 1.2 ghz çift çekirdekli exynos işlemci içerir. Haliyle Galaxy daha hızlı ve daha akıcıdır. Galaxy s2nin ekranı s.amoled plus yani şuandaki en iyi ekran var Arcda led aydınlatmalı tft reality display ekran var. Arc daha parlak durur ama renk canlılığı kontrast oranı alt pixel sayısı verimli kullanım vs birçok açıdan Galaxy daha iyi bi ekrana sahip. Galaxy s2de 1 gb arcde 512 mb yani yarı yarıya ram kullanılmış. Bu stabiliteyle doğru orantılı olmasına karşın günlük kullanımda sıkıntıya yol açabilir. Takılma kasma vs problemler oluşturabilir. Bu konudada Galaxy daha iyi. Çözünürlüğe gelirsek galaxy 480x800 arc 480x854 çözünürlük sunuyo. Ama galaxynin ekranının farkı ve alt pixel yoğunluğu sayesinde aratmaz diyebilirim. Kameraya gelicek olursak ikiside 8 mp kameraya sahip ama galaxy 1080p arc 720p video çeker. Exmor R sayesinde arcnin resimleri daha güzeldir. Ama 1080p olduğu için videoda galaxy daha iyi. Arkadaşın söylediği gibi galaxy gorilla glass kullanır tescilli ve iyi bi markadır arc ise sonynin ürettiği çizilmez camı kullanır. O seviye bi telefondaki koruyucu camın iyi olduğuna emin olabilirsin ama hangisi daha iyidir dersen bu konuda bi fikrim yok. Tasarım açısındansa arc çok daha güzel bence. Eğer arc s alabilirim diyosan tavsiye ederim. Ama bundan bir iki sene sonra telefon eskisi kadar güzel gelmemeye başlar sorun çıkarır yada piyasadan geride kalır vs bi durum olursa pişman olabilirsin. Galaxynin herşeyi içindedir ve inanıyorum ki seneye veya iki sene sonra bile telefonu kullanırken hala hızlı ve hala üst seviye bi telefon olarak kalır.

• Beğen
Tepkiler: arda574

margatem2

Üye
Arc tek çekirdekli 1 ghz scorpion işlemci Galaxy 1.2 ghz çift çekirdekli exynos işlemci içerir. Haliyle Galaxy daha hızlı ve daha akıcıdır. Galaxy s2nin ekranı s.amoled plus yani şuandaki en iyi ekran var Arcda led aydınlatmalı tft reality display ekran var. Arc daha parlak durur ama renk canlılığı kontrast oranı alt pixel sayısı verimli kullanım vs birçok açıdan Galaxy daha iyi bi ekrana sahip. Galaxy s2de 1 gb arcde 512 mb yani yarı yarıya ram kullanılmış. Bu stabiliteyle doğru orantılı olmasına karşın günlük kullanımda sıkıntıya yol açabilir. Takılma kasma vs problemler oluşturabilir. Bu konudada Galaxy daha iyi. Çözünürlüğe gelirsek galaxy 480x800 arc 480x854 çözünürlük sunuyo. Ama galaxynin ekranının farkı ve alt pixel yoğunluğu sayesinde aratmaz diyebilirim. Kameraya gelicek olursak ikiside 8 mp kameraya sahip ama galaxy 1080p arc 720p video çeker. Exmor R sayesinde arcnin resimleri daha güzeldir. Ama 1080p olduğu için videoda galaxy daha iyi. Arkadaşın söylediği gibi galaxy gorilla glass kullanır tescilli ve iyi bi markadır arc ise sonynin ürettiği çizilmez camı kullanır. O seviye bi telefondaki koruyucu camın iyi olduğuna emin olabilirsin ama hangisi daha iyidir dersen bu konuda bi fikrim yok. Tasarım açısındansa arc çok daha güzel bence. Eğer arc s alabilirim diyosan tavsiye ederim. Ama bundan bir iki sene sonra telefon eskisi kadar güzel gelmemeye başlar sorun çıkarır yada piyasadan geride kalır vs bi durum olursa pişman olabilirsin. Galaxynin herşeyi içindedir ve inanıyorum ki seneye veya iki sene sonra bile telefonu kullanırken hala hızlı ve hala üst seviye bi telefon olarak kalır.

hocam her yönden on numara anlatmışşın daha ne eklenebilirki. bunlar göz onunde bulundurularak kararını verebilirsin. tasarım açısından xperia arc s performans açısından s2. ben xpreria arc kullanıyorum. benim için tasarım performanstan daha öncelikli olduğu için arc almıştım. çok sık oyun falan oynamıyorum telefondan. orta düzey bir kullanıcıyım.

goorki

goorki

Üye
kesinlikle arc yada neo tavsiyemdir. neo kullanıcısıyım ve harika bir cihaz...

arda574

arda574

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sağolun verdiğiniz bilgi için . S2 almaya karar Verdim :) ama soyle bi durum var kız arkadaşımda telefon alıyor :D oda arc modelinin çift çekirdekli olanından yada iphone alacak . Bence bir kıza arc daha çok yakışır değilmi ? :)

william75

william75

Üye
arkadaşlar sağolun verdiğiniz bilgi için . S2 almaya karar Verdim :) ama soyle bi durum var kız arkadaşımda telefon alıyor :D oda arc modelinin çift çekirdekli olanından yada iphone alacak . Bence bir kıza arc daha çok yakışır değilmi ? :)

Arc'ın tasarımı S2'den daha iyi, kızların beğenme olasılığı yüksek..

• Beğen
Tepkiler: arda574

talha00

Üye
Xperia Modellerini Fazla Bilmem ama Ben -- Xperia Neo -- Almıştım Gayet Memnunum İnternet ve Oyun Performansı Çok Güzel Özelliklede Kamerası

MezraL123

MezraL123

Üye
Arc'ın çift çekirdekli modeli mi çıktı? :S

----------Eklendi @ 21:52:00 ---------- Yazıldı @ 21:51:28 ----------

Bu arada arc tasarım olarak güzel ama ekran olarak biraz büyük.. O yüzden bi kıza iphone daha çok yakışır bence..

61semih

61semih

Üye
gs2 arc s ten daha iyidir,arc s ın tek artısı telefonun gorunuşü çok iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt