New Konu Butonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lastairbender21

Üye
    Konu Sahibi
New Konu Butonu
Adminler bu butonu tamamen Türkçe yapamaz mıyız? Yeni Konu olsun New Konu değil.

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bence de yarı türkçe yarı ingilizce hiç iyi değil

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Evet çok gerekli bir şey

Türkiye Cumhuriyeti'nin tek dili vardır o da Türkçe..!

u_cosar

u_cosar

Üye
ya tam ıngilizce olsun yada tam Türkçe

Revengeful

Emekli Yönetici
El değmişken üyelik tarihi bölümüde düzeltilsin o zaman :)

• Beğen
Tepkiler: JohnLemmon
Astrosman

Astrosman

Üye
Evet ya biraz türkçe yapın bazı yerleri

lastairbender21

Üye
    Konu Sahibi
En çok gördüğümüz ve kullandığımız buton yeni konu butonu her görüşümde açıkcası sinir oluyorum.Düzeltmeye bundan başlasınlar ve arkadaşların dedikleri yerleride Türkçeleştirsinler.

fullwar

fullwar

Üye
Bende "yeni konu aç" olarak görünüyor tıpkı her butonun Türkçe olduğu gibi.

Ozan

Ozan

Admin
Mobil Lite sürümde varmış bu çeviri sorunu ve hallettim kusura bakmayınız ayrıca profildeki Aylar da düzenlendi tekrar.

Forumumuzu mümkün oldugunca, kendi çevirilerimizle basından bu yana Türkçe yapabilmek için uğraş veriyoruz, ve istedigimiz gibi görünsün diye hazır çeviri paketlerini kullanmamaktayız, gözümüzden kaçan çevirileri özelden yada forumda belirttikçe düzeltmekten memnuniyet duyarız tabiki

İyi Forumlar

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR, sublieutenant ve Revengeful

lastairbender21

Üye
    Konu Sahibi
Mobil Lite sürümde varmış bu çeviri sorunu ve hallettim kusura bakmayınız ayrıca profildeki Aylar da düzenlendi tekrar.

Forumumuzu mümkün oldugunca, kendi çevirilerimizle basından bu yana Türkçe yapabilmek için uğraş veriyoruz, ve istedigimiz gibi görünsün diye hazır çeviri paketlerini kullanmamaktayız, gözümüzden kaçan çevirileri özelden yada forumda belirttikçe düzeltmekten memnuniyet duyarız tabiki

İyi Forumlar

İlginiz için teşekkür ederim. :)

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Teşekkürler...

aykut831

Üye
Bu çok iyi oldu ''lastairbender21'' büyük bir değişim yaptın sitede teşekkürler.

lastairbender21

Üye
    Konu Sahibi
Bu çok iyi oldu ''lastairbender21'' büyük bir değişim yaptın sitede teşekkürler.

Bir şey değil.Elimden geldiğince arkadaşlara yardım etmeye çalışıyorum.Bu arada sende sağol. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...