Telefon öneri para fark etmez

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
Telefon öneri para fark etmez
Arkadaslar kız kardesıme telefon alacaktım bende n8 blue var kendı kendıme dedımkı iyi bi telefon alaıyım blki n8 imi ona verırım aldıgımı kullanırım dedım ve karar verdım sizden ricam hangi marka model işletim sistemi tercih etmelıyım onerırmısınız

n8 de symbian anna belle yazlımım var zaten bu işletım sıstemınden 1 tane daha almaya gerek yok yen ı bısıler deneyım dedım

sizce android mi ios5 mi

iphone 4s mi yani android li hangı cıhazları onerırsınız bana fiyatı onemlı deıl bu arada bana yuksek bi telefıon onerın
oyun oynarım
internet sureklı
müzık aşırı dınlerım
fotoraf cekmeyeı sevdım için n8 almıstım foto ıyı ceksın yani
birde işlemcisi yuksek olsun yanı ılerdekı guncellemerı kaldırsın
yavaş olmasın donma yapmasın

acıl beklıyorum haftaya alıcam teli?

shafak_1_2

shafak_1_2

Üye
3310

• Beğen
Tepkiler: forever1907+
cyber

cyber

Üye
Nokia N9

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Para sıkıntın yok ise al bir iphone 4s,istediğin gibi kullan.
Müzik yönünden diyer telefonlarda sıkıntı yaşarsın,ipod'u açıp müziğini dinlersin.
İşe yaramayan,ucuz kulaklıkla bile güzel sonuçlar elde ediliyor.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Aslında ilerde daha da popüleritesinin artacağını düşündüğüm WP7'li Nokia Lumia 800 alabilirsin neticede özellikleri ve tasarımı gerçekten çok iyi. Onun dışında Iphone 4s al demek isterdim ama o fiyata değmez yani. Geriye Android kalıyor. Galaxy S2 alabilirsen iyi olur 8 mp kamera ve 1080p video çekimi var seni memnun eder diye düşünüyorum olmadı Xperia Arc da alabilirsin yanılmıyorsam Android 4.0'ı ilk kullanacak telefon Arc olması lazım.

llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
peki htc markasını önerirmisiniz samsungu hiç sevmedim bu güne kadar hep uzak düşüyorum

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş htc de olur ama eğer para sorunun yoksa o dediklerini en iyi iphone 4s de yaparsın yani en azından ben onu alırdım ama bunu samsung almak istemediğin için söylüyorum

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
peki htc markasını önerirmisiniz samsungu hiç sevmedim bu güne kadar hep uzak düşüyorum
Önceki mesajımda seni N8 kullanan Prime isimli bir arkadaşla karıştırdım avatarlarınız aynı o yüzden "windows phone sevmesen de" diye başladm mesajıma değiştirdim şimdi pardon :D
Soruna gelecek olursam valla HTC ülkemizde acayip bir yükselişte hani ben sevmezdim itici gelirdi alışamadım ama artık alıştım yani o markaya herkes kullanmaya başladı kaliteli ben de denedim gerçekten sağlam cihaz HTC Sensation kullanan bir arkadaşım vardı bir resim çekti mükemmeldi zaten 8 mp kamerası var ve telefonun ekranı da büyük baya Android olarak seni çok tatmin eder N8 ile arasında kamera yönünden fark yok gibi bişey tabi ki N8 daha iyi kamera olarak ama HTC de fazla aratmaz açıkcası. Samsung iyi markadır önyargını yıkmanı öneririm bende de eskiden önyargı vardı da dokunmatik devrinden itibaren Samsung apayrı bir boyutta şuan. Son olarak HTC önermem gerekirse tabi ki deneme fırsatı bulduğum ve beğendiğim HTC Sensation'ı şiddetle tavsiye ederim.

ColdRevenqE

ColdRevenqE

Üye
bence iphone 4s al kardes fiyatı önemli deyilses :D

RoyaLeader

Üye
e71

goko953

goko953

Üye
iphone'nin kısıtlamaları ilerde seni deli edebilir. belle istemiyorsan android'e yönel. şahsen ben de samsung'u sevmem. ve bakınca senin ciddi anlamda iyi sarj süresi olan bir telefona ihtiyacın var. hemen donanımı iyi diye htc yada samsung alma. sarj sürelerini iyi incele derim

llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
HTC Sensation XE ::MÜZİK DENEYİMİ 10 NUMARA- 1.5 GHZ İŞLEMCİ--8mP KAMERA-EKRAN TPİ sÜPER LCD- 4.3 EKRAN ANDROİD LİNKİDE BU Sensation:YUKARDAYKI ANYI ÖZELLİKLERİ İŞLEMCİSİ 1.2GHZ3:SAMSUNG gSII BU TELI INCELICEM ONYARGMI KALDIRMAK ACISINDAN SAMSUNGA KARSI4:İPHONE 4SEVET ARKADASLAR BUNLARDAN HANGISINI ONERIRSINIZ ?KUSURA BAKMAYIN BUARADA SUREKLI BISI SORUYORUM .BU 4 MODELDEN BIRINI ALCAM

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş sensation xe gerçekten güzel bi cihaz ama dediğin şeyleri yapacak ve şarj süresi öbürlerine oranla en iyi cihaz iphone 4s diye düşünüyorum çünkü diğer cihazlarla biraz uğraşınca şarjları çabuk bitiyor içlerindeki donanımlardan dolayı
hiçbirinden pişman olmazsın

61semih

61semih

Üye
htc sensation xe

llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
htc xe hoşuma gdiyor.yarın bi avm de inceliçem

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
Nokia N9 ya da İphone 4S daha öneririm.Kardeşinde pek şanşlıymış N8 sahibi olacak yakında :)

forever1907+

Üye
4s al ..

llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bugun ınceledım iphone 4s de cok hosuma gitti HTC Sense XE de karar veremedn gerı cıktım :) bakalım hafta sonuna gıdıcem artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt