N 70 in enson versiyonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mevlut

Üye
    Konu Sahibi
N 70 in enson versiyonu
N70
RM-84
5.0705.3.0.1
01.04.2007​

evet arkadaslar bir froumda buldumdda yeni vesiyon çıkmış bilgisi olanveya yükleyen varmı bende şimdi yükleme baslıcam ahada bu forumda sizde bakın neyin nesiymiş bi fikri olan varmı ??

• Beğen
Tepkiler: sedat_17

CyBeRaY

Üye
Hikaye.Yeni versiyon falan yok.NSU programıyla şimdi denedim,güncelleme falan yok.Ayrıca yabancı bi sitede okuduğuma göre versiyon güncelleme operatörle de ilgiliymiş.(Sim Kartı çıkarınca versiyon yüklenmiyo ya,sebebi bundan olabilir.)

Exalans

Exalans

Üye
versiyon güncelleme operatörle alakası yok ama tavsiye etmediğimiz bir durum sonuç olarak telefon çökebiliyor veya birçok özelliği kullanılmaz hale geliyor

CyBeRaY

Üye
Telefonunuz için çıkan en son versiyonu öğrenmek için adresine girin,sonra telefonunuzu kapatıp arka kapağı açıp kasa üzerindeki beyaz etiketin üstünde CODE 012345 yazan yerdeki kodu alıp sayfanın en altındaki kısma yazıp butona tıklayın,telefonunuza uygun olan son versiyon çıkacaktır :

Görüldüğü üzere yaptığım denemede benim N70'imin zaten son versiyona sahip olduğunu söyledi,yani o ne olduğu belli olmayan sitenin iddia ettiği bi N70 sürümü yok.

mevlut

Üye
    Konu Sahibi
saolun yorumlarınız için arkadaşar peki bu yeni versiyon ne zaman cıkabilir bi fikri olan varmı ?

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
bıktım artık bu nokia denen şeyden resmen kafa buluyo bir telefonu piyasaya sürmeden diğerinin rengini değiştirip çıkarıyo

beyti

Üye
çookkk Saolunn Abilerr Bende N70 Kullanicisiyimm
V 5.0609.2.0.1
01-03-06
Rm-84 Benimki Eski Heralde Sizce Telefonu Güncelliyimmi Bana Ne Tavsiye Edersiniiz

__Midas__

__Midas__

Üye
Tavsiye etmem evde güncellemeni,cünki cok riskli ,kesilme olabilir ,tam yüklememe esnasında birisi arayabilir vs vs ,.
servise verip güncelleme yapman daha iyi olur kanısındayım

cankicanbaz

cankicanbaz

Üye
N70

RM-84
5.0705.3.0.1
01.04.2007​

evet arkadaslar bir froumda buldumdda yeni vesiyon çıkmış bilgisi olanveya yükleyen varmı bende şimdi yükleme baslıcam ahada bu forumda sizde bakın neyin nesiymiş bi fikri olan varmı ??

:alkis
evet arkadaşlar bu versiyon yeni cıkmıştır ben yükledim n70 yanlız ben kedim yüklerken cep cöktü garantisi vardı servise gönderdim servis yüklemiş arkadaş dogru söylüyor

mevlut

Üye
    Konu Sahibi
nerden yükledin birader söylede bende yükleyeyim bide telin neden çöktü ??? versiyon atarken baglantı felanmı koptu yoksa versiyondamı bi sorun var ?????

Mevcut

Üye
nerden yükledin birader söylede bende yükleyeyim bide telin neden çöktü ??? versiyon atarken baglantı felanmı koptu yoksa versiyondamı bi sorun var ?????
Bende yukledim sorunsuz yukledim calisiyor ama ben yeni bir fark goremedim

cankicanbaz

cankicanbaz

Üye
nerden yükledin birader söylede bende yükleyeyim bide telin neden çöktü ??? versiyon atarken baglantı felanmı koptu yoksa versiyondamı bi sorun var ?????[/quote

ben kendim versiyon yüklemeye kalktım yüklerken hata yaptım ve tel acılmadı ekran beyaz oldu
istan bulda yaşarlar iletişimme servise gönderdim onlarda başka yere göndermişler isterseniz telefonu verebilirim 0 212 4256666 burasıda bu adrese göndermiş

istanbul merkez prof.dr.fahrettin kerim gökay caddesi
no31-1 altunizade 34662 istanbul e-mail: [email protected]
tel0 261 5445644
faturanın kopyası bu adreste

mevlut

Üye
    Konu Sahibi
mevcut nerden yükledin kardeş ????? usb ilemi ? bi araştır istersen hiç fark yokmu yani ?? hızdan felan vesaireden ??

tolgamsx

Üye
saolasın

batu26

Üye
saol

celllat

Üye
beyler ben bu gun nokia nın orj siteseinden yukledim usb ile ve hiç bi sorun cıkmadı tavsiye ederim telefon hızlandı bence :)

kurth

Üye
sağolasın ellerine sağlık

hakanxxx

Üye
ben guncelledimhicbir sorun yok temalarda hizlanma var birde kamerada 1.5 saat surdu guncelleme garntili tefonlarda dil turkce oluyor kacak telefon guncellerseniz turkce olmuyormus bilginize

hasan190699

Üye
tsk.ler bilgi icin

tekyürek

Üye
çalışmalarınız için teşekkürler sağolasınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt