Dertleşelim Gençlik :)

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dertleşelim Gençlik :)
Genç arkadaşlar ve kendini genç hisseden abilerim ablalarım. İçimden geldi herkes derdini tasasını yazsın rahatlayalım. Kimseye açamadığımız dertlerimiz kendimizle bile konuşmaya korktuğumuz konuları konuşalım rahatlarız belki.

Bu konuyu niye açtım bilmiyorum ama içimden geldi. :alkis

BOSCH

BOSCH

Üye
sana Pm yolladım
ama cevap gelmedi
derdim bu :ehe

(sitede sorun mu var ?
sayfa yenileme yapmazsak
eski sayfaları açıyor
yani saat 23:00
forum saati 20:00
yenileye tıklayınca
forum saati
20:00 dan 23:00 a yükseliyor,
ilginç bir durum)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bana pm gelmedi. :D

Yok bende öyle birşey olmuyor. Ayrıca forum saatide şuan baktığımda doğru gözüküyor. ;)

Benim derdim öss, kız arkadaşlar ama bir türlü düzgün gitmiyor. Mutlaka bir sorun çıkıyor çözemedim. :(

jöly

Üye
benim derdim kimsenin kimseye saygısı kalmamış..herkes başka birini kırmayı,incitmeyi marifet sanıyor..ne küçüğün büyüğe ne büyüğün küçüğe saygısı var..:(
eskisi gibi değil herşey...:(

omayra

Üye
Benim derdimTurkcell Süper Lig. Bu kadar.Mesaj yerine ulaşmıştır umarım. :sinir

hades33333

hades33333

Üye
benim derdim kimsenin kimseye saygısı kalmamış..herkes başka birini kırmayı,incitmeyi marifet sanıyor..ne küçüğün büyüğe ne büyüğün küçüğe saygısı var..:(
eskisi gibi değil herşey...:(

katılıyorum jöly kesinlikle:( ayrıca kendimi kötü birisi olarak görüyorum:( off...

UndeRqRo.uNd

Üye
(sitede sorun mu var ?
sayfa yenileme yapmazsak
eski sayfaları açıyor
yani saat 23:00
forum saati 20:00
yenileye tıklayınca
forum saati
20:00 dan 23:00 a yükseliyor,
ilginç bir durum)

orda şöyle bi durum söz konusu olabilir:
yakın zamanda ziyaret ettiğiniz sayfalar önbellekten okunduğundan kaynaklanıyodur
başka da birşey aklıma gelmiyor.

Ayrıca Jöly o kadar sorun yok bence, saygı çerçevesinde gösterilen esneklikle herşey halledilebilir bence.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
bir derdim var o da sevgilim (yoook):agla :agla

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sublieutenant benim 2 tane varda noluyor. Sorun hepsi :agla :agla :agla

omayra

Üye
sublieutenant benim 2 tane varda noluyor. Sorun hepsi :agla :agla :agla

Oy oy oyyyy!!! Diyecek söz bulamıyorum!!! İki sevgilin var haaaaa!!! :oha: :gun1: Birbirlerinden haberleri olduğunda sen seyreyle gümbürtüyü!! Vay beee! Ne çapkın yöneticimiz varmış :D E bravo mu diyim ne diyim bilemedim :bilmm

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bundan 2-3 yıl önce 3 tane vardı ama olay olmuştu hepsi birden gitmişti :D

Şimdilik bir sorun yok zaten. Gerçekten sewdiğim birisi vardı ve 2 ay önce ayrıldık artık inancım kalmadı. Bi nevi kızlardan intikam almak gibi birşey. Elimi cebime sokmuyorum hor davranıyorum ama işin ilginci böyle daha çok sewiliyorum. :(

BOSCH

BOSCH

Üye

Şimdilik bir sorun yok zaten. Gerçekten sewdiğim birisi vardı ve 2 ay önce ayrıldık artık inancım kalmadı. Bi nevi kızlardan intikam almak gibi birşey. Elimi cebime sokmuyorum hor davranıyorum ama işin ilginci böyle daha çok sewiliyorum. :(

:ehe ters
tepmiş
:ehe

omayra

Üye

Sen doğru insana henüz denk gelmemişsin.. Onu bulduğunda daha farklı bakacaksın hayata, kızlara.. :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Doğru insanıda bulduğumuzu sandık zamanında. 1.5 sene az zaman değil ama benden sonra daha kötü oldu o şahsiyet. Adını bile anmak istemiyorum onun artık. :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağlık olsun birinden ayrıldık az önce. :(

Farklıymışız öyle dedi nası farksa anlamadım ama :sos

<<MadMadness>>

<<MadMadness>>

Üye
Benim derdim fizik :agla
EINSTEIN'e göre enerji
*uzay 4 boyutludur : x,y,z,t (4.boyut yani t=zaman)
vs vs vs :agla

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Derdim eski sewgilim çok sewiyordum ama dünden bu yana biriyle çıkıyordu ama bu akşam çok samimi resimlerini gördüm. Yarın okuldan uzaklaştırma alacam. :(:(:(:(

jöly

Üye
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çocuğu döwücez yarın öldüresiye. Ben uyarmıştım düzgün dur diye ama yetmemiş demekki sözlü konuşma. ;)

Bide arkadaşları gelmiş bana diyo avatara bak avatara bak bana nispet yapıyorlar :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt