c6-01 e Windows 95 Kurma?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M@cros

M@cros

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 e Windows 95 Kurma?
Dosbox programının Symbianv3 için yapılmış programıyla Windows3.1 tam kontrol edilemese de çalışıyor.Windows 95 Kurmak mümkün mü?Ve Dosbox programının Symbian^3 ile uyumlu versiyonu var mı?

pRime.

pRime.

Üye
yok maalesef. win95'i ne yapacaksınız?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
win 95 mi :kop:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Siz İos kurmayıda denediniz mi ?

M@cros

M@cros

Üye
    Konu Sahibi
:D Windows 3.1 zaten kuruluyor.Gerekirse kurarım merak etme.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum napcam windowsu yav

M@cros

M@cros

Üye
    Konu Sahibi
Bilmeyenler forumu bir inceleyebilirler s60 v3 ler için Dosbox diye bir program var.Bunun sayesinde Windows 3.1 ve 95 kuruluyor.Biraz araştırmak yeterli.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
tmam da ne işimize yarycak onu anlamadm.....neyse tamam dostum bulursn insallah istedgni

M@cros

M@cros

Üye
    Konu Sahibi
Yok zaten benim çok ihtiyacım olan birşey değil.Bu gün forumda gezerken denk geldim.Sadece merak ettim var mı böyle birşey diye.Arkadaşlar saolsun araştırıp bilmeden cevap yazdılar herhalde.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bilmeyenler forumu bir inceleyebilirler s60 v3 ler için Dosbox diye bir program var.Bunun sayesinde Windows 3.1 ve 95 kuruluyor.Biraz araştırmak yeterli.

iyi de o sadece bir emulator...

M@cros

M@cros

Üye
    Konu Sahibi
Evet hatta direk olarak da çalıştırmıyor.Sadece resim.Sıra sıra komutlara göre resim gösteriyor.

serinaga

serinaga

Üye
Kardeş madem ki windows kuracaksın win mobile 7.0 vs. kurmayı araştıralım, napacaan eskileri nostalji oldu onlar yaw ...

u_cosar

u_cosar

Üye
bence gerek yok :D

pRime.

pRime.

Üye

Biliyoruz da gerek var mı onu merak ettik?

WebStyle

WebStyle

Üye
Bu tür şeyler mümkün değil. Ancak emulator aracılığı ile birşeyler yapılabilir o da yapımcıların 95'i cep telefonuna göre portlaması lazım.. İllaki 95 kullanmak istiyorsan herhangi bir bilgisayarcıya gidip 100 ya da 150 TL karşılığı düşük model 2.el Pentium 1 tabanlı pc alabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt