ovi mağaza yüklenmiyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
joe_cenk

joe_cenk

Üye
    Konu Sahibi
ovi mağaza yüklenmiyor!!!
Arkadaşlar telefonumu hackliyim derken allak bullak oldu bende hard format attım ama ovi mağazayı bir türlü yükleyemiyorum bilen arkadaşların yardımını bekliyorum

hakan_710

hakan_710

Üye
bekle birazdan bi dosya upload edicem onu dene bakalım çalışacak mı?

----------Eklendi @ 19:37:42 ---------- Yazıldı @ 19:30:39 ----------

al bunu dene çalışıp çalışmadığını kesin bildir ama

rıdvan4334

Üye
dosya bozuk uyarısını verdı ne yapmam gerekiyor?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
ewet dosya bozuk diyip yuklenmiyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arkadaşlar inanmayacaksınız ama sorun bende bilgisayar uyku moduna girip çıktıktan sonra veya telefonun bilgisayardan "Çıkar" seçeneğini seçmeden çıkarınca oluyordu. Sizlere tavsiyem bilgisayarı yeniden başlatın ovi uygulamasını tekrar indirin telefona atın ve Donanımı Çıkar yöntemiyle telefonu çıkarın sorun düzelecektir.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
nasil indrcez? Rar dosyali bsy var ama 2tane sis uygulama bozuk hatasi verip yuklenmiyor

hakan_710

hakan_710

Üye
kontrol edip en kısa zamanda tekrar upload edicem

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Arkadaşlar telefonumu hackliyim derken allak bullak oldu bende hard format attım ama ovi mağazayı bir türlü yükleyemiyorum bilen arkadaşların yardımını bekliyorum
Bu linktekini indirin rar icinde yukleme sekli anlattim.
Sorun olursa yada olmazsa bilgi lutfen.

Duzenleme
:domates:

Bunu deneyin:

• Beğen
Tepkiler: iatis
hakan_710

hakan_710

Üye
kurtuluş abi paylaşmış bnm paylaşmama gerek kalmadı onu deneyebilirsiniz arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
nerde paylasmis? Buraya link verelim lùtfen

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
telefondan girmiştim orda link görünmüodu. sağol kardeşim hemen denicem

cortex47

cortex47

Üye
Aynı sorunu ben e7 ile yaşamıştım. Yazılım güncellemeye girin orada bir sürü güncelleme göreceksiniz. Hepsini güncelleyin ovi mağaza geliyor telefona.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
    Konu Sahibi
sona geliyor yüklenmedi diyor kurrtuluş abi nerden indirdiysem olmadı yapsa yapsa kurtuluş abi yapar :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arkadaşlar size tek çözüm yolunu söylüyorum Telefona tekrar yazılım flashlayın yoksa yapamazsınız. Bu nokia'nın bir hatası kendileride kabul ediyor. Hard formatta haritalarda gidiyor fakat haritalar yüklenebiliyor. Fakat Nokia store yüklenmiyor çünkü gerekli dosyaları telden siliniyor.... [ Bildiğim Kadarıyla ] <<<<

cortex47

cortex47

Üye
güncelleyin diyorum, benim de başıma geldi şu an bir sorun yok. yaklaşık 120 mb güncelleme yaptı e7-00'da, sonra her şey eskisi gibi oldu.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
    Konu Sahibi
iyide herşey güncel diyor güncellenecek bişey yok flash ta atamıyoruz pheoenix eksik dosya hatası veriyor 701 e phoenixten nasıl flash atılacağını bilen varsa yardım bkliyorum

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Phoenix i boşver arkadaşım JAF ile at, bak forumda bir sürü anlatım şekli var zaten...
Seç beğen bi CFW veya OFW başla yüklemeye :oke:

joe_cenk

joe_cenk

Üye
    Konu Sahibi
nokia 701 destekli jaf varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...