Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Facebook yoksa ücretli mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedeminoglu
Üye
Konu Sahibi
Facebook yoksa ücretli mi?
Mrb arkadaşlar geçenlerde bi telefona şubat 2012 ye kadar ücretsiz olan facebook u indirdim.kullanmaya başlar başlamaz 3tl gitti diye bilgi mesajı geldi.hemen ilgili yerlere mail attım ama hala cevap gelmedi.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
izmitli1983
Üye
türkcell 3tl alıyor vodafone şubat ayina kadar ücretsiz
dedeminoglu
Üye
Konu Sahibi
Evet vodafone şubat ayına kadar ücretsiz ama hat vodafone olmasına rağmen gitti 3 tl...e-mail de attım vodafone ama cevap gelmedi
Java versiyonu ücretsiz. Ben sıfır kontörle indirip kurdum ve facebook'a girdim. Program rezalet. İngilizce olmasıda cabası.
h716043
Üye
türkçe dir o ayarlar kısmına bak
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Bakayım....
Edit: Vodafone live ile internete bağlanılınca kontör gitmiyor. Bunu kontörüm yokken Vodafone İnternet ile girmeye çalıştığımda girmemiştim ordan biliyorum.
dedeminoglu
Üye
Konu Sahibi
Poroğram evet rezalet beş para etmez de dil ayarı yapılıyor.ama nasil oldu da 3 lira gitti anlayamadim
Yapılandirma ayarını vodafone live mi yapmak gerekiyor yani.
dedeminoglu
Üye
Konu Sahibi
Yoksa telefon modeli desteklemiyor diye mi ücret gidiyor arkadaşlar.telefon nokia 2700 clasic..vodafone un sitesinden uyumlu cihazlara baktım ama telefonun ismi listede yoktu.ama telefon uygulamaya giriyor ..bi anlam veremedim
Yoksa telefon modeli desteklemiyor diye mi ücret gidiyor arkadaşlar.telefon nokia 2700 clasic..vodafone un sitesinden uyumlu cihazlara baktım ama telefonun ismi listede yoktu.ama telefon uygulamaya giriyor ..bi anlam veremedim