Cs Global Offensive Atma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Cs Global Offensive Atma Sorunu
Arkadaşlar Cs Global Offensive'yi açıyorum. Videolar geçiyor menü geleceği yerde oyun atıyor.

Ben heryere baktım göremedim nasıl yapıldığını. Ve Oyundan çıkınca steam_appid.txt diye bir dosya çıkıyor.

Lütfen indiripte açanınız varsa söyeyin.

Az bişey ayrıntılı olsa sevinirim yardım eden herkezden Allah razı olsun .​

lolaman

lolaman

Üye
Belki bilgisayarın kaldırmıyordur belki uyumlu degildir.Sağ tıkla özellikler de uyumluluga gel ordan aşagıdaki uyumlulukta çalıştır yap windows 98 yap çalışır belki olmazsa digerlerini dene.

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş 2gb ram 1gb ekran kartı var özellikten olacağını sanmıyorum ayrıca uyumluluğuda denedim hiçbiri olmadı yinede saol .

fullwar

fullwar

Üye
Kardeş 2gb ram 1gb ekran kartı var özellikten olacağını sanmıyorum ayrıca uyumluluğuda denedim hiçbiri olmadı yinede saol .

Daha Beta olan bir oyun. Sorunlar olması doğal. Fakat bu sorun sadece CS ile bağlantılı değil. Steam'den başka oyunları orjinal alanlarda dahi çıkabiliyor. Çözüm olarak "steam_appid.txt" dosyasını notepad ile açıp öylesine bir sayı (örnek 410) yazıp kaydetmek gösteriliyor. Bende Steam'de böyle hiçbir sorun olmadığı için işe yarayıp yaramadığını söyleyemeyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Daha Beta olan bir oyun. Sorunlar olması doğal. Fakat bu sorun sadece CS ile bağlantılı değil. Steam'den başka oyunları orjinal alanlarda dahi çıkabiliyor. Çözüm olarak "steam_appid.txt" dosyasını notepad ile açıp öylesine bir sayı (örnek 410) yazıp kaydetmek gösteriliyor. Bende Steam'de böyle hiçbir sorun olmadığı için işe yarayıp yaramadığını söyleyemeyeceğim.

peki la çözümü olabilirmi ??

a.kumas19

Üye
Arkadaş aynı sorun bende de var, INTRO 'ları geçiyor sonra biraz bekleyip oyundan atıyor. 2 farklı yerden de indirdim yine aynı yine aynı.. :(

rixmam

rixmam

Üye
bendede aynı sorun var :)
Steamdan indiremedim dosya yok dedi ...

Takipçi Satın Al

Üst Alt