asus x73sj aldım . İyimi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurince

Üye
    Konu Sahibi
asus x73sj aldım . İyimi ?
evet aslında ben alienware m17x alıcaktım fakat belçikada bulamadım :( (qwerty klavyeli yoktu ) ve olan yerlerde faiz uyguladıkları için babam almama izin vermedi .. Neyse ben taksitle bu laptopu aldım 799 euroydu ama son bi tane kalmıştı onu aldım diye %10 indirim yaptılar 719 lira verdik.(hani denemek için raflarda duruyor ya o işte baktım ter temiz di aldık) babam leptobu amcamın kurmasını istedigi için daha açmadık . Oyun için almıştım iyi etmişmiyim. Alienware daha mı iyiydi ? Ve qwerty klavye degil bu azerty klavye. Oyunlar için qwerty klavye aldım . Adam olacagını söyledi ama sorayım dedim. Ekstra taktıgım klavye çalışırmı ?

Soruların hepsini cevaplarsanız sevinirim. Berke bey sizde yorum yaparsanız sevinirim. link. http://be.hardware.info/productinfo/130990/asus-x73sj-ty034v#tab: specificaties
NOT. Bu belçika sitesi türk sitelerinde bulamadım :)
DİP NOT ; linkin bitimine dogru tab sonra gelen iki noktadan sonra boş luk var onu kopyala yapıştır yapıp düzeltin yoks :s bu oluyor

futbol123

futbol123

Üye
İlk önce hayırlı olsun güle güle kullanın kötü bir seçim olmuş :s alienware ün ekran kartıyla bu laptobun ekran kartı asla kıyaslanamaz keşke almadan önce link atsaydınız.Bu ekran kartının iki modeli var 64bit veya 128bit inşallah 128bit olanıdır.

onurince

Üye
    Konu Sahibi
İlk önce hayırlı olsun güle güle kullanın kötü bir seçim olmuş :s alienware ün ekran kartıyla bu laptobun ekran kartı asla kıyaslanamaz keşke almadan önce link atsaydınız.Bu ekran kartının iki modeli var 64bit veya 128bit inşallah 128bit olanıdır.
Teşekkür ederim.
64 bitti sanırsam ! Oyun larda kasarmı sence ?

onurince

Üye
    Konu Sahibi
hmm peki ya klavye olurmu usb li ?

onurince

Üye
    Konu Sahibi
2sene sonra daha iyileri çıkar düşüncesiyle bunu aldık :) 128bit ekrnkartı nkadar bilgin varmı ?

onurince

Üye
    Konu Sahibi
fiyat uygunsa olabilir

onurince

Üye
    Konu Sahibi
200 - 250 civarı ?

onurince

Üye
    Konu Sahibi
tmm abi saol ha bide bu pes12 crysis2 ve gta sn andreas ı kaldırır dimi ?

futbol123

futbol123

Üye
tmm abi saol ha bide bu pes12 crysis2 ve gta sn andreas ı kaldırır dimi ?
gta san. pes12 yi çok rahat kaldırır.Crysis 2 zorlanır ama ayarlardan çözünürlüğü düşürerek oynarsın sorunsuz

onurince

Üye
    Konu Sahibi
tmm abi çok saol kurdugumuz da bi iki soru daha sorcam sna inş. :)

onurince

Üye
    Konu Sahibi
tamam sorarsın Teğmen olmana son 7 mesajın kalmış :)

Aslında tüm konuları okuyorum nerdeyse ama yorum yapmıyorum. Yorumları okudugumda herkes birbirini tanıyor ben yabancı kalıyorum o yüzden böyle :) aslında rütbe fazla da önemli
Degil :)

futbol123

futbol123

Üye
Aslında tüm konuları okuyorum nerdeyse ama yorum yapmıyorum. Yorumları okudugumda herkes birbirini tanıyor ben yabancı kalıyorum o yüzden böyle :) aslında rütbe fazla da önemli
Degil :)
konulara teşekkür et emeğe saygılı olduğunu gösterirsin :) art arda teşekkürler yazma bu sefer mesaj kasıyorsun diye ceza alırsın :ehe olsun sende yorum yap seni tanısınlar ;)

onurince

Üye
    Konu Sahibi
telden teşekkür edilmiyor malesef :( heralde öyle yapcam bundan sonra :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt