piyasada satılan ucuz ve android tablet pcler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LEVİS506

LEVİS506

Üye
    Konu Sahibi
piyasada satılan ucuz ve android tablet pcler
arkadaslar piyasada satılan 150 liralık tablet pcler hakkında bilgisi olan varmı mesela gg da var bi kaçtane android 22 yada android 23 diye yazıyor wifili kapasitif ekranlı fln sizce alayımmı 1yıl garanti de veriolar ndyrsnz???

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş o fiyata hiçbir aletin ekranı kapasitif olmaz bence ama illa ucuz tablet alacam diyosan mobee nin 7 içlik bi tableti var 1.2 ghz işlemcisi olan onun ekranı kapasitif fiyatı da yanlış bilmiyosam 400 tl falan ha zaten 200 lira daha verip galaxy tab alırsın 600 tl civarı

----------Eklendi @ 00:24:14 ---------- Yazıldı @ 00:21:51 ----------

önerebileceğim bi tane bu var güzele benziyo ki bence söylediğim mobee den bile daha iyi olabilir

• Beğen
Tepkiler: LEVİS506
LEVİS506

LEVİS506

Üye
    Konu Sahibi
al bak:

buda var:

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş söylüyorum o fiyata hiçbir aletin ekranı kapasitif olamaz kapasitif olmayan hiçbir ekrandanda verim alamazsın
2. yazdığın öbürüne göre daha iyi işlemci içeriyo ama yine söylüyorum onların ekranı kapasitif değil ekranı kapasitif olmayan hiçbir aleti almanı önermem

• Beğen
Tepkiler: LEVİS506
LEVİS506

LEVİS506

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ozaman ben yanlışmı biliyorum multitouch kapasitif demek değilmi?

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
arkadaşım ozaman ben yanlışmı biliyorum multitouch kapasitif demek değilmi?

Multitouch çoklu dokunmatik demek.Kapasitif ekran ise sadece parmağa duyarlı aşırı hassas dokunmatik ekran türüdür.Kapasitif ekran dışında başka bir ekranda multitouch yapılamaz.Ayrıca o tabletler sahte markası bile yok.

LEVİS506

LEVİS506

Üye
    Konu Sahibi
bana ucuz bi tablet lazım ipod tarzı eğlence için ama büyük varmı bildiğin?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Valla gittigidiyorda 154 tl olan guzel, ve kapasitif ekrana benziyor cunku resistrive ekranda mutitouch yok.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Valla gittigidiyorda 154 tl olan guzel, ve kapasitif ekrana benziyor cunku resistrive ekranda mutitouch yok.

Arkadaşım ilan tamamen uydurmaca hala milletin başını yakmaya çalışıyorsunuz.İlanda üstteki resimle alttaki resim bile birbirini tutmuyor.Adam milleti dolandırmaya çalışıyor belli.Aklı başında olan anlar o fiyata tablet olmayacağını.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Illaki ama gittigidiyor da ilan vermis alet elinize gecer bakarsiniz sonra alirsiniz. Get diye birsey var..

----------Eklendi @ 21:29:20 ---------- Yazıldı @ 21:26:33 ----------

Alici yorumlari
7'' TABLET PC ANDROID 2.2 KAMERA+WIFI+3G+LAN+USB

Aldığım ürün film izlemek için ideal fakat internet için wifi iyi çekmiyor yani bir kafede veya wireless olan bir yerde oda içinde dahi çekmiyor ancak yanına gideceksin ordan çekiyor yani evin diğer odalarında çekmesi imkansız.

alisverisinboylesi cevabı : cihazın wi-fi gayet yeterlidir ancak sizin wifi modeminiz güçlü değil sanıyorum.test edildi gönderildi bahsettiğiniz gibi değil -,,,

7'' TABLET PC ANDROID 2.2 KAMERA+WIFI+3G+LAN+USB

ilgili ve güven veren satıcı teşekkürler.

alisverisinboylesi cevabı : çok tesekkür ediyoruz iyi günlerde kullanınız - 30/11/2011

----------Eklendi @ 21:33:05 ---------- Yazıldı @ 21:29:20 ----------

- leri kamerasi kotu ve pil omru 2-4 saat

enaa_881

enaa_881

Üye
evet bi de batarya süresi var ki ben bataryanın 3 saatin üstünde gideceğini sanmıyorum

LEVİS506

LEVİS506

Üye
    Konu Sahibi
walla kafam karıştı

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş sen sadece tablet almış olmak içim alacaksan al ama alıp gerçek manada kullancaksan biraz daha para vermeni öneririm sen bu iş için ne kadar para ayırabilirsin??

LEVİS506

LEVİS506

Üye
    Konu Sahibi
tmm ben buldum yorumlarınız için tşkr ederim 19 ay garantili galaxy s wifi 5 280 liraya iyimi?

enaa_881

enaa_881

Üye
mükemmel fiyat kardeşim onu al pişman olmazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt