Nokia Symbian' Bitirdi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SuaT6027

SuaT6027

Üye
symbıan nokıa yı nokıa yapan unsurdur bence..

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Yerinde ve doğru bir karar çünkü Symbianı ne kadar geliştirise geliştirsin Nokia isim bir kere kötü olarak anılıyor piyasada...
Defalarca çevreme Belleninçok daha iyi bir işletim sistemi olduğunu anlatsamda symbian adını duyduklarında uzak duruyorlar...
Bence Nokia Belle ile yeniden çıkışa geçebilir... bu işletim sistemine şöyle kaliteli ve iyi yeni 500 - 600 uygulamada gelirse ilaveten yeni 100 civarı HD oyunda gelirse 2012 Nokia Belle'nin yılı olabilir Arkadaşlar...
Bizde hertürlü desteği vermeliyiz gerekirse 1 defaya mahsus bile olsa ücretli uygulama satın almalıyız...

Emin olun Nokia batarsa diğer markalar fırsatı kullanır ve daha pahalı ürünleri piyasaya sürerler...
Akıllı telefonlar geliri az olanlar için çok çok lüks haline gelir demedi demeyin...
Belki şuan içinde lüks sayılır ama yinede alınabilecek fiyatlarda...

• Beğen
Tepkiler: iatis, CanKartaL ve n000k
SuaT6027

SuaT6027

Üye
bence symbıan nokıanın kalesı yaa... nokıa yınokıa yapa symbıan bence.. ama bu halı ıle kalması gercekten ıcler acısı... keske dahada gelıstırılse anlasmalar yapılsa yazılımlar gelısse.. ornegın gelecek olan belle symbıan ıcın devasal bır adım olacak bence.. bu devasal admdan bırkactane daha atarsa symbıan yıne nokıa yı kurtarmya devam edecektır.. aslına bakarsanız hepımız nokıanın saglam ve dayanıklılıgından tasarımından memnunuz.. teksıkıntımız yazılım olayı.. yazılımsal olarak o kadar gerı sayılmasa da umarım bır gun sesımızı duyacaktır.. :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

En azından psikolojikman insanların yeni sisteme daha sıcak bakmasını sağlayacak Yeni sistemin adı Belle ise gelecek bahsi geçen Carla güncellemesi ile umarım adı Carla diye değişmez. Symbian adına alışmıştım ve seviyordum ama Belle adını da alması bence yeni oyun ve uygulamaların habercisi bana kalırsa Nokia'nın amacı 2016'nın da ötesine taşımak bu sistemi bu yüzden önce önyargıları en azından psikolojikman kırması yerinde bir karar olmuş ama zaten 2016'ya kadar da bişey olmazsa zaten sonu her türlü gelir sistemin ama İnşallah yeniden yükselir bu sistem ve rekabet daha da kızışarak artar...

sevdimki

Üye
symbianı bu kadar benimseyip alıştıktan sonra işletim sisteminde köklü değişiklikler yapılırsa benim için nokianın bir özelliği kalmayacak. Eğer işletim sistemi değişecekse gider android alırım. Hala xpden win7 geçmemiş biri olarak bunu yaparım

SilentOne

SilentOne

Üye
ama nıkianın yaptığı bu taktik tamda piskolojik :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Symbian Belle Nokia Belle Nokia Nokia Store (eski Ovi Store olarak bilmek) ile yaptı aynı şekilde yeniden adlandırıldı, onlar sürekli olarak tutarlı hale getirmek ve onların NOKIAmarka her ürün / hizmet birleştirmek için çalışıyoruz.

Nokia, yeni Nokia Belle OS ile önceki S ^ 3 cihazların gelişmiş sürümleri de geribaşlamıştır. Bu cihazlar, Nokia N8, C7, C6-01, E7, X7 ve E6 içerir. Nokia Belle güncelleme mevcut bekleyen kullanıcılar S ^ 3 ve Anna cihazları (Nokia Conversations Nokia Resmi blog göre) Şubat 2012 yılında bir yerde güncelleme indirmek için hazırolacak iken.

Windows Phone Symbian Nokia cihazlar için birincil işletim sistemi olmadığından, bu nedenle Nokia, Nokia ile yeni müşteriler yeniden konumlandırmak için çalışıyor. Nokia tarafından yeniden konumlandırılması bu marka ile ilgili siz ne düşünüyorsunuz?

Symbian Belle
Nokia belle olucak

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Ben imzamdaki linklerde kendim yaptığım temalarla symbianı bitirmedim ve paylaşıma devam ediyorum. Symbianlı telefonlar ne zaman piyasadan kalkarsa, symbian gerçek anlamda o zaman ortadan kalkar.

Masha

Masha

Üye
Evet Nokia'yı Nokia yapan Symbian'dır.
Ne halde olduğunu görmüyo değiliz :)

SilentOne

SilentOne

Üye
qt teydi pythondu derken nere gdiyor nokia belli değil

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
qt teydi pythondu derken nere gdiyor nokia belli değil

Qt sadece Nokia için değil diğer sistemler için de oluşturulmuş ortak bir dil olabilir ama bunu başta Apple istemeyecektir
Android bu ortak dile sıcak bakabilir ayrıca Microsoft uygulamaları da muhtemelen Qt ile uyarlanacak
ayrıca Qt nin kodları gayet basit ve diğer platformlarla uyumlu yani Qt nin önü baya açık gibi görünüyor ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
hmmmmmmmmmmmmmmmm anladımmm

SuaT6027

SuaT6027

Üye
Qt sadece Nokia için değil diğer sistemler için de oluşturulmuş ortak bir dil olabilir ama bunu başta Apple istemeyecektir
Android bu ortak dile sıcak bakabilir ayrıca Microsoft uygulamaları da muhtemelen Qt ile uyarlanacak
ayrıca Qt nin kodları gayet basit ve diğer platformlarla uyumlu yani Qt nin önü baya açık gibi görünüyor ;)

fazla anlamadım ama galiba nokia iyidir demişsin :D iyidir iyidir.. :D o kadar para verdik kötü demek zoruma gidiyor :D

fullwar

fullwar

Üye
    Konu Sahibi

fazla anlamadım ama galiba nokia iyidir demişsin :D iyidir iyidir.. :D o kadar para verdik kötü demek zoruma gidiyor :D

Nokia kötü falan değil zaten. Sadece biraz yavaş davrandılar. 2011'de atağa kalktılar bu atağın meyvelerinide ancak 2012-2013'te almaya başlarlar.

saruman_me

saruman_me

Üye
elop yavaş yavaş taşları yerine oturtuyor..

SuaT6027

SuaT6027

Üye
Nokia kötü falan değil zaten. Sadece biraz yavaş davrandılar. 2011'de atağa kalktılar bu atağın meyvelerinide ancak 2012-2013'te almaya başlarlar.
o zamanda demesinler elinizdeki telefonlar bir işe yaramaz sunu alın dıye :(

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Nokia diğer işletim sistemleri gibi sadece kendi yazılım dili ile yetinen bir sistem değil birçok makine dilini bilen ve kolaylıkla yenilerini öğrenebilen bir işletim sistemidir (Bknz Python, Qt v.s.)
Tabi ki bu kadar bilginin bazı ufak tefek aksaklıkları olacaktır ama iyi bir optimizasyon ile çok alternatifli bir sistem olacak ki şimdi Microsoft Apps ile Windows ile muhtemelen paralel çalışabilecek uygulamalar gelecektir ;)

Lenneth

Üye
Nokia bile Symbian ismine artik tahammul edemiyor belli ki

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Şakamı yapıyorsunuz ya? Belle belle diyorsunuz geldi gördük ne olduğunu.Sadece Androiddeki gibi pürüzsüz kaydırmaya sahip.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
3 mü? 6 ekran olacak diyor her yerde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt