Telefon Tavsiyesi N8 mi almalı 603 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
N8 mi almalı 603 mü?
Babam yeni bir telefon alacakmış.nokia N8 pahalı ama babam gönlünü ona kaptırmış gibi.603'ü de ben tavsiye ettim.Yuvarlak telefon bizi bozar diyor :D Sizce ne yapmalı? Bence 603 de iyi ama N8 de iyi hanii :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet_Selim

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Bu devirde Nokia alınmaz :D

y n s c n

y n s c n

Üye
Seçimini nokia'dan yana kullanacaksan eğer, N8 diyorum ben. Hiç değilse kamerasını kullanırsın :pro:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet_Selim
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
nokia eskisi gibi cihazlar üretmiyor ve artık symbiandan yavaş yavaş elini çekiyor kendiside anladı artık symbian'dan bir halt olmayacağını yani kısacası n8'de symbian var nokia almada ne alıyosan al ben samsungun wave serisi cihazları öneririm..ben kullanıyorum gayet kullanışlı n8 den daha hızlı ve estetik açısından daha güzel..fiyata gelince n8'in yarısı fiyatında nerdeyse :D

• Beğen
Tepkiler: 06berkant07
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
603 fiyat/performans olarak çok iyi bir telefon. Ama N8'den işlemci ram ekran kartı olarak ve NFC bulundurması üstün olsa da ikinci kamera, HDMI ve tabi ki kamera konusunda da N8 üstün. Öncelikler önemli tabi.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
kamera konusunda nokia tam bir fiyasko samsung'un 5 mpx'lik bir telefonu n8 kadar güzel çekiyor...

khytr89

khytr89

Üye
herkes symbianı kötülüyor ama bence sorun symbianda değil nokiada... 5800 çıktığında 256mb ram 620mhz işlemci ve kapasitif ekranlı sunsaydı (belki 100tl pahalı olacaktı ama değer) şu an fenomendi nokia.. sırf pil az gitsin diye kıstıda kıstı donanımı.. windows ta da aynı hatayı yapıyor.. 1gb ram koyacağına gitmiş 512mb koymuşlar..

android nasıl çıktı.. 1 ghz ve üstü işlemciler 0,512 ya da 1 gb ram.. bu donanımla en kasan işletim sistemi vista bile iyi çalışır..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
herkes symbianı kötülüyor ama bence sorun symbianda değil nokiada... 5800 çıktığında 256mb ram 620mhz işlemci ve kapasitif ekranlı sunsaydı (belki 100tl pahalı olacaktı ama değer) şu an fenomendi nokia.. sırf pil az gitsin diye kıstıda kıstı donanımı.. windows ta da aynı hatayı yapıyor.. 1gb ram koyacağına gitmiş 512mb koymuşlar..

android nasıl çıktı.. 1 ghz ve üstü işlemciler 0,512 ya da 1 gb ram.. bu donanımla en kasan işletim sistemi vista bile iyi çalışır..
Katılıyorum ama işte hala daha o mantığı kavrayamayanlar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt