belle yeni sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okitox

okitox

Üye
biri link koyabilir mi kurtuluşun açtığı konuya. Mobileden bakılmıyor

M@cros

M@cros

Üye
Bilgisayardan da görünmüyor.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
linki kopyalayın buraya bari

M@cros

M@cros

Üye
Nokia'nın açıklamasından sonra kimseye inanmıyorum.Ama bir kaynak görmek istedim eğer yine Nokia'nın açıklamasıysa inanırım.

fairtail

Üye
Bu sözleri nokia'yı kötülemek amaçlı yazmıyorum.Nokia atak yapana kadar ANDROİD hepey yol aldı.Yani ata binen üskudarı geçti nokia hala belle yazılımı gönderecek bir de flash player sorunu var.Yanı internet'te film oynatmıyor.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
bencede ''hepey'' bir yol aldı evet atı 'alan' üsküdarı geçti ve de flash player adobe tüm telefonlardan desteğini çekiyor nokiaya has değil. dediklerinizde nokiayı kötülüme amacı yok biliyorum benimde sizi eleştirme gibi bir düşüncem yok yanlış anlaşılmasın ama sadece şunu söylemek istiyorum nokia kullananlarda android sevgisi kabarmaya başladı nedense C7 kullanıyorum ama telefondan gayet memnunum androidcilerde kendi telefonlarından memnun nedir bu alıp verilemeyen şey çözemedim...bir üstünlük çabasıdır gidiyor.eğer bir üstünlük olacaksa o da ''tasarımı'' ile nokiadır.. dev ekranlara sahip android değil

• Beğen
Tepkiler: iatis

apof1s

Üye
Bu sözleri nokia'yı kötülemek amaçlı yazmıyorum.Nokia atak yapana kadar ANDROİD hepey yol aldı.Yani ata binen üskudarı geçti nokia hala belle yazılımı gönderecek bir de flash player sorunu var.Yanı internet'te film oynatmıyor.

belle gelmdn daha sornlrı konşluyo yav :)

SuaT6027

SuaT6027

Üye
ben nokıamdan gayet memnunum arkadaslar valla.. androıd alıp sarj cıhazını yanımda gezdırecegıme belle kullanıyorum doyasıya herseyınden yararlanıyorum.. etınden sutunden yumurtasından :Dbu kadar kotulemeyın herseyı yaa. bırazcık ıyı taraflarını gorun bakalım bır.. yenı surum cıktı daha guzel oldu.. daha da yenılerı cıkacak ınsallah bızı daha da mutlu edecek nokı.. nıhayetınde hıcbır satıcı alıcısının memnun olmamasını dusunemez degıl mı?

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

Dostnametr

Üye
Ben internette çok fazla video izleyen birisi değilim ancak geçen Chuck'ın yeni bölümünü diziporttan izleyeyim dedim anna yüklü c6-01 im ile sorunsuz tek takılma olmadan izledim.
Youtube videolarınıda kendi tarayıcısından sorunsuz izliyorum.

Diğerleri beni ilgilendirmiyor açıkcası :)

SuaT6027

SuaT6027

Üye
aynen oyle olmalı aslında ama ne bıleyım dıgerlerınınde kısa yolları falan guzel oluyor o yuzden kullanıslı:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt