N97 Depo Hafızası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

popu1er

Üye
    Konu Sahibi
N97 Depo Hafızası
Arkadaşlar n97 kullanıyorum telefonun harici 8 Gb. kendi depo hafızası var ancak bunu kullanamıyorum 100 mb. civarında bir alanını kullanabiliyorum depo hafızasına girdiğimde kullanılıyor diyor ancak o hafızaya hiç birşey yükleyemiyor veya taşıyamıyorum telefonu formatladım, güncelledim genede sonuç alamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
depo hafızasını biçimlendir

popu1er

Üye
    Konu Sahibi
denedim secenekler yapiyorum bicimlendir yok deponun icine girip secenekler yapiyorum gene bicimlendir cikmiyo depo hafizasi kullaniliyo gorunuyor ama hafizasi falan gorunmuyor. Ve kablo ile pcye taktigimda hafiza karti yoksa 8 gbliik degilde 100 mblik bi hafiza goruntulenebiliyor sadece.

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
belkide kullandığın programlardan biri bu sorunu yapıyordur hepsini sil tek tek yükle her yüklediğinde depo hafızasına bak etkileyen programı o sayede bulursun belki

popu1er

Üye
    Konu Sahibi
belkide kullandığın programlardan biri bu sorunu yapıyordur hepsini sil tek tek yükle her yüklediğinde depo hafızasına bak etkileyen programı o sayede bulursun belki
Formatdan sonra bile aynı sorun var ekstra bir program yüklemeden :) hafıza düzenleyici diye güncelleme var indirmek istiyorum başarısız oluyor.

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
o zaman bi güvenilir nokia teknik servisine götür orada yapsınlar garantiye ver dicem ama 1 ay beklemek zorunda kalırsın en iyisi 20-30 tl kıyıp yaptırmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt