telden yapamazsiniz pc gecin sonra uplad edin ama once konu olup olmadina dikkat edin.admınlerın yardımı perek pc yok suan telden dosyaları nasıl upland ederım sıtenize
tamam dedim gibi ya pc gecip atin yada nasil yaptinizi anlatin bilmeyenler yapsinlar.yok dye blyorum knu warmı aceba warsada sonuç alamıyor belle cıler bnım bldigm
Size hele bir belle gelsinde hallederiz.a pardon bn belle yi gormedim bellede hack yapılmıyor mu şimdi yapma ya bütün uygularım unsigned dı pfzz![]()
belleyi ancak hackli uda ile yapıyolar şu anda eğer ona gerek kalmadan bir yöntem bulduysan akşama paylaşmanı beklerizbelle yı yapamıyoruz kardeş yapan warsa uraşmym boşuma

aynen paylaşın ya ilerde belle gelince c6-01 e yaparık biz :d

arkadaşım sen hiç bir şey yapma.ilk önce doğru düzgün okuma yazma öğren ve güzelim Türkçemizi katletmeyok dye blyorum knu warmı aceba warsada sonuç alamıyor belle cıler bnım bldigm
ya anna gelmedende önce bole çatışmalar yaşandı şimdi belle yaşanıyor eqer carla gelirse ozmn ki durumu düşünmek istemiyomarkadaşım sen hiç bir şey yapma.ilk önce doğru düzgün okuma yazma öğren ve güzelim Türkçemizi katletme
Ben hackledim belleyi forumda da paylastım nasıl hacklendiğini firmware vs hiçbir seye gerek yok![]()