Skype v2.04(6) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Skype v2.04(6) Symbian^3 Signed
Symbian telefonunda tüm Skype avantajlarıyla, tasarruf edebilir ve dışarıdayken de iletişiminizi sürdürebilirsiniz.

• 3G veya WiFi'la Skype'tan Skype'a ücretsiz çağrı ve anlık mesajlaşma yapın.
• Yurtdışı telefon çağrılarından ve SMS gönderimlerinden tasarruf edin.
• Telefondan fotoğraf, görüntü ve dosya paylaşın.

WiFi alanında Skype kullanmak ücretsizdir. Mobil veri bağlantısı ile Skype kullanıyorsanız, operatör ücretleri uygulanabilir; bu nedenle, sınırsız bir veri planı öneririz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

mesut1979

Üye
slm,arkadas maalesef yine belle de calismiyor.

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Quaresma53

Quaresma53

Üye
usta bu skype msn oalyını yapabilyomuyuz çok övüyolar ama nedir anlayamadım ben net olarak açıklayabilcek olan varmı ?

serinaga

serinaga

Üye
slm,arkadas maalesef yine belle de calismiyor.

Kardeş Belle de Nimbuzz sadece Wifi üzerinden VOIP olarak çalışıyor, 3G'den bağlantıda tel VOIP desteklemiyor mesajı veriyor, yinde de bağlan dediğimde ne karşı tarafa ses gidiyor, nede bana ses geliyor. Ama wifi'den sorun yok, ben kontör de satın aldım ve yurt dışı ile görüşüyorum şimdilik. Belle yüklemeden Skype kullanıyordum, ama sanırım Skype VOIP desteğini göremeyince açmıyor. Şimdi kafaya takılan tek soru Belle'de VOIP desteğini sağlayacak bir ayarın olup olmadığı, ben sürekli karıştırıyorum, birçok sorunu hallettim Belle'de ama tek bu VOIP sorunu kaldı ...

----------Eklendi @ 00:54:00 ---------- Yazıldı @ 00:47:22 ----------

usta bu skype msn oalyını yapabilyomuyuz çok övüyolar ama nedir anlayamadım ben net olarak açıklayabilcek olan varmı ?

Kardeş Skype bir VOIP proğramıdır, yaptığı şey ise telden tele bedavaya (her iki telde de yüklüyse), telden sabit telefonlara, cep telefonlarına ise belli bir ücret karşılığı (Oldukça Ucuz Yurt Dışı Görüşmeleri İçin) sesli görüşme (VOIP, Voice Over IP) sağlayan bir pro.dur ... Ayrıca anlık mesajlaşma, sms gönderme gibi ekstra özellikleri de bulunan bir sosyal ağ yazılımıdır ...

• Beğen
Tepkiler: Quaresma53, mesut1979 ve Sensation
Quaresma53

Quaresma53

Üye
Kardeş Belle de Nimbuzz sadece Wifi üzerinden VOIP olarak çalışıyor, 3G'den bağlantıda tel VOIP desteklemiyor mesajı veriyor, yinde de bağlan dediğimde ne karşı tarafa ses gidiyor, nede bana ses geliyor. Ama wifi'den sorun yok, ben kontör de satın aldım ve yurt dışı ile görüşüyorum şimdilik. Belle yüklemeden Skype kullanıyordum, ama sanırım Skype VOIP desteğini göremeyince açmıyor. Şimdi kafaya takılan tek soru Belle'de VOIP desteğini sağlayacak bir ayarın olup olmadığı, ben sürekli karıştırıyorum, birçok sorunu hallettim Belle'de ama tek bu VOIP sorunu kaldı ...

Kardeş Skype bir VOIP proğramıdır, yaptığı şey ise telden tele bedavaya (her iki telde de yüklüyse), telden sabit telefonlara, cep telefonlarına ise belli bir ücret karşılığı (Oldukça Ucuz Yurt Dışı Görüşmeleri İçin) sesli görüşme (VOIP, Voice Over IP) sağlayan bir pro.dur ... Ayrıca anlık mesajlaşma, sms gönderme gibi ekstra özellikleri de bulunan bir sosyal ağ yazılımıdır ...

eyw dostum sağolasın =)

devran86

Üye
Skype, belle yi destekleyen bir sürüm çıkaracak mı acaba? Herhangi bir bilgisi olan var mı?

hakyol2

Üye

N8 BELLE DE voip çalışıyor nokidan sip programını indir ayarlarını yap advanced voip settingste AWCDMA on yaparsan 3g den de çalışıyor ben poivy ve WIROFON kullanıyorum.

sidobey

Üye
tsk

moskovalı

moskovalı

Üye
sagol arkadas emegine saglik

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
:tşk:

aykutozkann

aykutozkann

Üye
görüntülü görüşme sağlayan versiyonu ne zaman çıkacak acaba ?

osezer10

osezer10

Üye
hocam ne kadar doğru bilmiyorum ama nokia 3g dışında (ücretsiz bir biçimde wi-fi üzerinden) görüntülü konuşma izni vermiyormuş.bende üniversitede okuyorum sırf skype da görüntülü konuşma olmadığı için soğudum nokialardan.ama aynı şey android ve iphonelarda yapılabiliyor.umarım nokia bu sorunu aşarda bende bir 701 sahibi olurum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt