Arkadaşlar E72 mi daha iyi yoksa nokia E52 mi bi bakın lütfen !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar E72 mi daha iyi yoksa nokia E52 mi bi bakın lütfen !!
Arkadaşlar bende E52 de var E72 de ama arasında fazla bi fark göremedim sadece fiyatı dışında ne farklar var yada hangisi daha iyidir bi yazarsınız cevap bide çıkmadan bi beğene tıklarsanız minnettar olurum şimdiden sağolun :D

• Beğen
Tepkiler: BrainFree

Symbianist

Symbianist

Üye
Telefonda olmasam beğenirdim. E72 daha iyidır bu arada

dgrszz

dgrszz

Üye
dostum ben e52 diyorum cunku ekran boyutu hizi tarz ozellij ve kucuk guzel

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
evet ekran boyutu ozellık bıde kucuk ele yakısıyo E52 de bana ozellık lazım e72 , E52 ye oranla bıraz daha guzel durusu var ozellık bakımındanda guzel duruyo ama arasında ne gıbı farklar var onu soylersenız bıde begenın ha cıkmadan arkadaslar lutfenn ..

mzo69

mzo69

Üye
Donanımsal özellik olarak aralarında hiç fark yoktur. E52'nin işlemcisi daha iyidir. Mesaj yazma kolaylığı ekran büyüklüğü olarak e72 tercih edilebilir. Hız ve şıklık ve şarj ömrü için e52 derim.

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardesım valla tamda ıstedıgım cevap oldu sagol bende e52 dıe dusunuyodum ama bırınden olumlu söz beklıyodum ve bekledıgım cıktı sağol kardesım tesekkurler .. :)

waycell

waycell

Üye
kesinlikle e52.bundan zerre kadar suphen olmasin

AHKE

AHKE

Üye
ek olarak e52 de HSUPA var yani 3.95G var

BrainFree

BrainFree

Üye
e52 çok saçmasapan bişey ya siz ona telefon mu diyonuz e52 nin 8gb dahili hafızası var mı? E52 nin 5mp kamerası var mı? E52 nin qwerty klavyesi var mı? Burada da bi yanlışlık var e52 de hsupa yok hsdpa var

----------Eklendi @ 21:02:37 ---------- Yazıldı @ 21:00:49 ----------

Benim e63 ün bile 128 mb ramı 110.4 mb dahili hafızası var :D ya yapmayın arkadaşlar hiç beklemediğim cevaplar yazılmış
Not: yeni E72-1 ler v3 değil v5 tir. Yani kıyaslanamaz bile (v9.4)

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
bende ıkısıde var ama fark bulamadım gıbı ama yanı e52 goruntusu fılan daha hos durdugu ıcın begenıyorum bıde begenırsenız konuyu ..

----------Eklendi @ 23:48:21 ---------- Yazıldı @ 23:44:40 ----------

hsupa dedıgınız sey e72 dede var arkadas ..

Symbianist

Symbianist

Üye
E52'nin kasa da pek sağlam değil. E72 özellik olarak üstün. Ama eksi yönleri de var tabi

AHKE

AHKE

Üye
e72 de hsupa(3.95G) yok hspda (3.5G) var.e52 de var hsupa

----------Eklendi @ 02:08:11 ---------- Yazıldı @ 02:05:27 ----------

e72 v3 tür yani 9.3 v5 degildir

BrainFree

BrainFree

Üye
bende ıkısıde var ama fark bulamadım gıbı ama yanı e52 goruntusu fılan daha hos durdugu ıcın begenıyorum bıde begenırsenız konuyu ..

----------Eklendi @ 23:48:21 ---------- Yazıldı @ 23:44:40 ----------

hsupa dedıgınız sey e72 dede var arkadas ..

Evet var e72 100 kat daha iyi

dgrszz

dgrszz

Üye
e 72 nin malzeme kalitesi uygulama zayiflgi ve ekrandan ve kaba liktan kaybediyor dostum ha bide e72 navi tusu cabuk bozuluyor

BrainFree

BrainFree

Üye
Olabilir ama e52 daha kötü :D

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
arkadas gır gsmarena ya orada hsupa var dıo ben yalan mı soyluyom tmm e72, e52 ye 5 basar daha yazmayın yav yeter :)

AHKE

AHKE

Üye
ii bak yok onda Allahım ya

waycell

waycell

Üye
e52 çok saçmasapan bişey ya siz ona telefon mu diyonuz e52 nin 8gb dahili hafızası var mı? E52 nin 5mp kamerası var mı? E52 nin qwerty klavyesi var mı? Burada da bi yanlışlık var e52 de hsupa yok hsdpa var

----------Eklendi @ 21:02:37 ---------- Yazıldı @ 21:00:49 ----------

Benim e63 ün bile 128 mb ramı 110.4 mb dahili hafızası var :D ya yapmayın arkadaşlar hiç beklemediğim cevaplar yazılmış
Not: yeni E72-1 ler v3 değil v5 tir. Yani kıyaslanamaz bile (v9.4)
e72 de 8gb hafiza varmis gibi yazmissin ama 250 mgb hafizasi var gerci bunun bir onemi yok 680 tlye aldigim e72-1 telefonumu 2 hafta kullandiktan sonra beni kanser etmesin diye 350 tlye sattim flash destegi var yaziyor ama hikaye oyle bir yazilim yok bi yerden bulup yukledim bu seferde yetersiz hafiza hatasi aldim e72 kullanan herkez cok iyi bilirki hafiza yetersiz hatasi o telefonun bir gercegi surekli webten atmalara ram yetersizligine dayanabilen kullansin yada benim gibi androide gecis yapsin..

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
    Konu Sahibi
android de var suan galaxy s2 1650 tl ye aldım sızce ıyı mı arkadaslar bıde konuyu begenırsenız sevınırım .. :)

aykut831

Üye
E52 on basar e72 ye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt