beyler daha yeni cıktı buyrun TAYLOR pro edition belle cfw v111.030.0609

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar ben yaptim ama testerlar denesin bakalim haber verilcek.
zaten buyuk bir ihtimalle yarin yada persembe gunu telefonum geliyor.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bekliyoruz usta.şimdiden teşekkürler

n000k

n000k

Üye
videosunu izledim ama dead olarak mı flaş atılcak buna? yükleyenler kısaca bi açıklayabilir mi???

----------Eklendi @ 20:16:07 ---------- Yazıldı @ 20:15:09 ----------

birde illaki son sürüm phoenix mi yüklü olması lazım pc de??

curtaincall

curtaincall

Üye
videosunu izledim ama dead olarak mı flaş atılcak buna? yükleyenler kısaca bi açıklayabilir mi???

----------Eklendi @ 20:16:07 ---------- Yazıldı @ 20:15:09 ----------

birde illaki son sürüm phoeniz mi yüklü olması lazım pc de??

Son sürüm phoenixe gerek yok

normal update software desen oluyor
hemen refurbish üstündekine tıkla

optiondaki ayarları yapmayı unutma

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
Son sürüm phoenixe gerek yok

normal update software desen oluyor
hemen refurbish üstündekine tıkla

optiondaki ayarları yapmayı unutma
saol dostum yani değişik bi yükleme şekli yok diyosun yani?? bazı yorumlarda değişik şekilde yükleniyor demişlerde.. ondan bi sorayım dedim.. yani dead flaşa da gerek yok normal nasıl flaş atıyorsak öyle yükleyebiliriz değilmi?

curtaincall

curtaincall

Üye
saol dostum yani değişik bi yükleme şekli yok diyosun yani?? bazı yorumlarda değişik şekilde yükleniyor demişlerde.. ondan bi sorayım dedim.. yani dead flaşa da gerek yok normal nasıl flaş atıyorsak öyle yükleyebiliriz değilmi?

aynen öyle. Ben denedim. Kullanıyorum ama kurtulus hoca türkçeye çevirecek. Onu da bekleyebilirsin. Tadına bakacaksan harika bi belle. Tekrar söylüyorum daha hızlı

n000k

n000k

Üye
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...9-turkce-19-12-2011-a-576700.html#post4124428

arkadaslar surum artık turkce buyrun.. konum saygıdeger maxıcep yonetıcılerı tarafından kapatıldıgından buraya paylasım yapıyorum.. turkcesı ıcın konu actım ama kapatıldı anlam veremedım.. konumun neden kapatıldıgınıda cok merak edıyorum ayrıca.......
evet benim yorumumdan sonra kapamışalr ama sende kurtuluş abinin eski konu linkini vermişsin :D belki ondan kapamışlardır..

SuaT6027

SuaT6027

Üye
evet benim yorumumdan sonra kapamışalr ama sende kurtuluş abinin eski konu linkini vermişsin :D belki ondan kapamışlardır..

hayır mesaj geldı konu onceden acılmıstır ondan kapatıldı dıyor.. admınlerıme burdan seslenıyorum lutfen konu ıcerıgıne bıraz dıkkat ederek bırseyler yapılsın.. benım konum turkcelestırlmesı ıle ılgılıydı oyle bır konu da hala yok genelde.. HELAL OLSUN DIYORUM SADECE....

----------Eklendi @ 20:52:47 ---------- Yazıldı @ 20:48:16 ----------

bir grup olarak burada bır cok paylasım yapıyor ve heryerde maxıcep dıye bagrıyoruz.. ama ınanın bu olan sey asırı canımı sıktı.. konumun ıcerıgınde ozellıkle turkce dıye yazdım.. fakat buna ragmen konu kılıt.. cok canım cıkıldı cok... ve degerlı admınlerımızden bır cevap beklıyorum.. bunun sebebını ıstıyorum..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...9-turkce-19-12-2011-a-576700.html#post4124428

arkadaslar surum artık turkce buyrun.. konum saygıdeger maxıcep yonetıcılerı tarafından kapatıldıgından buraya paylasım yapıyorum.. turkcesı ıcın konu actım ama kapatıldı anlam veremedım.. konumun neden kapatıldıgınıda cok merak edıyorum ayrıca.......
Telefon olmadan ancak bukadar senin gibi Telfonunu korkusuzca benim icin test etmekten cekinmeyen arkadaslarima butun forum onunde sonsuz tesekkurlerimi sunar tebrik ederim.
Benim icin tester olmayi kabul ettiniz ve benim yani basimda durdunuz acinde tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: ekrem2, SuaT6027 ve nosteam1
MertcaN9

MertcaN9

Üye
cennetlik adam demiyorlar boşuna kurtuluş abi için :D tüm N8 lilere hayırlı olsun telefonu olmadığı halde kurtuluş abi ellerine sağlık çok kişiyi mutlu ettin :tşk:

SuaT6027

SuaT6027

Üye

Telefon olmadan ancak bukadar senin gibi Telfonunu korkusuzca benim icin test etmekten cekinmeyen arkadaslarima butun forum onunde sonsuz tesekkurlerimi sunar tebrik ederim.
Benim icin tester olmayi kabul ettiniz ve benim yani basimda durdunuz acinde tesekkurler.

ne demek abı hıc onemlı degıl.. daha uzun uzun zaman buradayız beraber ınsallah.. her zaman her sekılde yanında olmaya devam edecegım.. ama bu konu olayı asırı canımı sıktı abım.. cok geresızdı cok.... herkese ıyı aksamlar ıyı forumlar arkadaslar...

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
qwerty5757

qwerty5757

Üye
bu sadece n8 için mi yoksa c7 ye de yapılıyomu ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
hala gecemedm elektrkler yeni geldi ya

umutap

umutap

Üye
Ben bunu kurdum ama resimde görülen yeni özelliklerin hiç biri yok. Anlamadım neyse Kurtulus40 ı bekleyeyim bari.

sand_storm

sand_storm

Üye
önceki belle gibimi kuracağız yoksa uptade software mi yapacağız bun u.birde benim sürüm 25.7 direk olurmu yoksa ilk sürüme dönüptemi yükleyeceğiz.telefondan giriyorum o yüzdn videoları izlemedim.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
ooh yav sonunda gectim yeni sürüme :D :D

qwerty5757

qwerty5757

Üye
bu sürüm sadece n8 için mi ?

Üst Alt