kötü ayakkabı kokusuna son!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
kötü ayakkabı kokusuna son!!!
sevgili kardeşlerim size vereceğim bu bilgi çok basit ve çok önemlidir hayata geçirmenizi önemle tavsiye ederim...
malum camilerde medreselerde oturduğunuz apartmanda evinizin içinde hatta yaşadığınız her alanda olmazsa olmaz ayakkabı kokularına maruz kalıyoruz bu durumda benim gibi sizlerde rahatsız oluyorsunuzdur, peki nedir çözümü;

karbonat evet yanlış görmediniz yemeklerimizde pastalarımızda keklerimizde hatta mide ekşimelerinde bire bir yardımcı olan bu maddde aratırmalarımda koku bakterilerinide imha ettiğinin kanısına varmış bulunmaktayım..

peki nasıl uygulayacağız: akşamdan (yatmadan önce) ayakkabılarımızın içine iki çay kaşığı karbonat serpiştireceğiz ve sabaha kalktığımızda ayakkabılarımızın mis gibi koktuğunun farkına varacağız artı bu durum ayaklarınızada yansıyacaktır tertemiz çorapları giyip misafirliğe gittiğinizde orda bulunanlar rahatsız olmayacaktır...

deneyin görün kardeşler bir çok yerde denendi ve olumlu sonuçlar elde edildi

bunu deneyip burda değerlendirmenizi rica ediyorum diğer kardeşlerimizde tereddütte kalmasınlar diye

saygılarımı sunarım...

• Beğen
Tepkiler: Türk Mavisi ve X-LifeHard

spy ghost

spy ghost

Üye
derdi olanlara inşallah işe yara

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
teşekkürler

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim derdi olanlara değil seninde basına gelebilir bir gün alt komsumuzun ayakkabısının içine akşam gizlice iki aşık serpiştirdimbir hafta boyunca rahat ettim sonra kendisine soyledm bu sefer o her hafta uyguluyor

yılmazil

Üye
denemeye deger..teşekurler

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bizim ailede terlemeden dolayı kimse kokmuyor. doğan çocukları kaya tuzu ile ovulurmuş. Şimdi pek uygulanmıyor.

u_cosar

u_cosar

Üye
Bilgi için teşekkürler

SHS

SHS

Üye
:tşk:

TheCower

TheCower

Üye
Allah razı olsun :) gunluk bilgide mutlak işe yarar

Lina_TR

Lina_TR

Üye
kardeşim derdi olanlara değil seninde basına gelebilir bir gün alt komsumuzun ayakkabısının içine akşam gizlice iki aşık serpiştirdimbir hafta boyunca rahat ettim sonra kendisine soyledm bu sefer o her hafta uyguluyor

örnek komşu :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben dexter kullanıyorum . Koku problemim hiç olmuyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt