C7 Belle şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

narquelion

Üye
    Konu Sahibi
C7 Belle şarj sorunu
Merhaba arkadaşlar;
Benim telefonumun sarjı bir günü çıkarmıyor. Sabah 8 de şarjdan çıkarırsam akşam 9 da telefon kapanıyor. Annadan şarj sorunu yüzünden belleye geçmiştim ama kısmi iyileşmeye rağmen hala tam çare bulabilmiş değilim. Hattım vodafone ve 3g açık kullanıyorum. Ekran parlaklığı yarıda. Ancak düşük kullanımda fark yaratmadı. Flashlamak da fark ettirmedi. 4 gb hafıza kartı takılı ve boş bu. Kendi hafızasının 6 gbsi dolu. Evde wifi açık mobil veri kapalı, dışarıda tam tersi. Yüklü gelen traveler, vingo ve communicater'ı sildim. Dört ev ekranı kullanıyorum. Battery info tam şarjda 1128 mah gösteriyor. Ben şahsen arkada çalışan bir uygulamanın şarjı sömürdüğünü düşünüyorum ama hangisi tam bir fikrim yok. Maçkolik veya drop olabilir belki. Yüklü uygulamalar ise facebook, twimgo, cnn, cnnturk, shazam, otobus ve metro saatleri, ovi hava durumu, sahibinden, yemeksepeti, sports tracker, maçkolik, eczane, hastane, foliant, taksi, sinema, coin toss, drop, anglemeter, decibel, angry birds, fruit ninja, eagle pdf, panorama, joukispot, liveview, battery info ve googasync. Sizin fikriniz nedir arkadaşlar aklıma gelen tüm verileri paylaştım. Nasıl halledebilirim bu sorunu?

narquelion

Üye
    Konu Sahibi
Kullanım yoğunluğu da günde 150 sms, 20dk konuşma, 30 dk internet, 20 dk gps 30 dk foliant ile kitap okuma (parlaklık %10), 20 dk de oyun.

kalbimdesiin

Üye
Allah aşkına bunları yapıyorsun şükür et daha ne yapsın makina be bunun neresi şarj sorunu oyun ve internet zehir gibi yiyor şarji gayet başarılı çalışıyor cihazın :)

enes_x

Üye
bu kitap okuma demişinde türkçe kitapları nereden buluyorsun .Ovide sırf ingilizce kitapları var

narquelion

Üye
    Konu Sahibi
Allah aşkına bunları yapıyorsun şükür et daha ne yapsın makina be bunun neresi şarj sorunu oyun ve internet zehir gibi yiyor şarji gayet başarılı çalışıyor cihazın :)
İyide hocam ben bunları ilk aldığımdan beri yapıyordum. ilk versiyonda ve sorunsuz annada %30 kalırdı akşama. madem belle'de şarj süresi uzadı bana niye yaramadı?

@kalbimdesiin

kitapları çeşitli sitelerden buluyorum. daha sonra epub'a çeviriyorum. çok pratik oluyor. kitapları çevirmede kullandığım sitenin linki:

betoner

betoner

Üye
14.2 den sonra denediğim tüm versiyonlarda malesef şarj az gidiyor.

Burakkk250

Üye
her gün sabah 8 e kadar şarj edersen bataryanın ömrü azalır.yani diyorumki telefonu şarja koyup uyuma.şarjı dolduğunda çek telefonu.ama haklısın yeni çıkan sürümler şarjı fazla götürüyor ben yedek batarya taşıyorum yanımda

enes_x

Üye
saolasın

narquelion

Üye
    Konu Sahibi
bende o şekilde kullanmaya çalışıyorum zaten. ama şu şarjın bir iki saat daha fazla gitmesine ihtiyacım var. bir yolu yok mudur?

gogis

gogis

Üye
her gün sabah 8 e kadar şarj edersen bataryanın ömrü azalır.yani diyorumki telefonu şarja koyup uyuma.şarjı dolduğunda çek telefonu.ama haklısın yeni çıkan sürümler şarjı fazla götürüyor ben yedek batarya taşıyorum yanımda

yeni nesil akıllı telefonlar batarya dolduğu anda gücü kesiyor. Yani boşa enerji gitmesi durumu yok. Bence telefon gayet sağlıklı. Gps fena yiyor benden söylemesi

narquelion

Üye
    Konu Sahibi
yeni nesil akıllı telefonlar batarya dolduğu anda gücü kesiyor. Yani boşa enerji gitmesi durumu yok. Bence telefon gayet sağlıklı. Gps fena yiyor benden söylemesi

peki bu pil durumunu kontrol edebilceğim bir program var mı? hocam sağlıklı diyorsun da 2 3 gün kullanıyorum diyenler var.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
peki bu pil durumunu kontrol edebilceğim bir program var mı? hocam sağlıklı diyorsun da 2 3 gün kullanıyorum diyenler var.

Aynen. Ben de seninle aynı sorunu yaşıyorum arkadaşım, sabah 8 de şarjdan çıkarıyorum 3 e kadar kullanmıyorum kullanırsam 5 sms 10 dk face. 3 ten sonra 1 saat net yarım saat oyun 50 sms gece 10-11 gibi bitiyor şarjım.

swiss47

Üye
arkadaşım saçma gelecek ama vodafone hattından olabilir bende aynı sorunu yaşadım turkcell hattı tak bi süre kullan fark eder görürsün

Dostnametr

Üye
Ben telefonla çok internete girmem ancak çok konuşurum.
Günde 2-3 saat telle konuştuğumda tam 24 saat gidiyor şarjım.

2-3 gün gidiyor diyenler telefonunu kol saati olarak kullananlar.Sadece saate bakmak için cebimden çıkarırsam benimde 2.5 gün gidiyor.

serinaga

serinaga

Üye
bende o şekilde kullanmaya çalışıyorum zaten. ama şu şarjın bir iki saat daha fazla gitmesine ihtiyacım var. bir yolu yok mudur?

Kardeş olay gayet basit, Telde eğer nete bağlanıp birşeyler yapmayacaksan kesinlikle 3G'yi kapat GSM moduna geç, bak bir böyle dene, akşamı çıkartacaksın ... Yani 3G'yi ihtiyacın olduğunda kullan, ilk başlarda bende de öyle olmuştu ama böyle yapınca durum iyileşti ...

gogis

gogis

Üye
o 4 5 günü zorluyorum diyenler seni telefondan soğutmaya çalışanlar bence. Işlemcisi yüksek bi akıllı telefonun var. Herşeyi yapıyorsun. Bir gün gitmesi kadar doğal hiçbirşey yok. Bana inanmıyorsan telefonuna hard format at. Düzelmezse servise ver. Fakat emin ol hiçbirşeyini degistirmeyecekler

narquelion

Üye
    Konu Sahibi
@swiss47
bende şüpheleniyorum vodafone'dan.bir ay önce geçtim daha o yüzden turkcell'e geri dönmem mümkün değil iki ay daha.

@serinaga
hocam 3g'yi kapatmak istemiyorum, internete giremeyeceksem niye ben bu telefona para ödedim ki?

yapılan yorumlardan çıkardığım kadarı ile sanırım telefonda herhangi bir sorun yok. kullanımı biraz azaltmam gerekiyor o kadar.

kilic16

Üye
Merhaba arkadaşlar;
Benim telefonumun sarjı bir günü çıkarmıyor. Sabah 8 de şarjdan çıkarırsam akşam 9 da telefon kapanıyor. Annadan şarj sorunu yüzünden belleye geçmiştim ama kısmi iyileşmeye rağmen hala tam çare bulabilmiş değilim. Hattım vodafone ve 3g açık kullanıyorum. Ekran parlaklığı yarıda. Ancak düşük kullanımda fark yaratmadı. Flashlamak da fark ettirmedi. 4 gb hafıza kartı takılı ve boş bu. Kendi hafızasının 6 gbsi dolu. Evde wifi açık mobil veri kapalı, dışarıda tam tersi. Yüklü gelen traveler, vingo ve communicater'ı sildim. Dört ev ekranı kullanıyorum. Battery info tam şarjda 1128 mah gösteriyor. Ben şahsen arkada çalışan bir uygulamanın şarjı sömürdüğünü düşünüyorum ama hangisi tam bir fikrim yok. Maçkolik veya drop olabilir belki. Yüklü uygulamalar ise facebook, twimgo, cnn, cnnturk, shazam, otobus ve metro saatleri, ovi hava durumu, sahibinden, yemeksepeti, sports tracker, maçkolik, eczane, hastane, foliant, taksi, sinema, coin toss, drop, anglemeter, decibel, angry birds, fruit ninja, eagle pdf, panorama, joukispot, liveview, battery info ve googasync. Sizin fikriniz nedir arkadaşlar aklıma gelen tüm verileri paylaştım. Nasıl halledebilirim bu sorunu?

bu söylediğiniz uygulamaların hiç biri bende yüklü değil wifi filan da kullanmadım ama genede c7 im bir günü çıkaramıyor anlamadım giiti:(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sen napmişsın arkadaşım ne kadar baglantı ve güncelleme isteyen uygulama varsa yüklemişsın

serinaga

serinaga

Üye
Kardeş olay gayet basit, Telde eğer nete bağlanıp birşeyler yapmayacaksan kesinlikle 3G'yi kapat GSM moduna geç, bak bir böyle dene, akşamı çıkartacaksın ... Yani 3G'yi ihtiyacın olduğunda kullan, ilk başlarda bende de öyle olmuştu ama böyle yapınca durum iyileşti ...

Aynen katılıyorum. Ana ekrana 3g butonu koy ve gereksiz durumlarda kapalı tut. Ayrıca NFC açıksa kapat. Gereksiz uygulamaları taskman vs. gibi prolarla denetle. O zaman akşamı rahat bulursun ...

----------Eklendi @ 19:51:13 ---------- Yazıldı @ 19:48:27 ----------

@swiss47
bende şüpheleniyorum vodafone'dan.bir ay önce geçtim daha o yüzden turkcell'e geri dönmem mümkün değil iki ay daha.

@serinaga
hocam 3g'yi kapatmak istemiyorum, internete giremeyeceksem niye ben bu telefona para ödedim ki?

Yapılan yorumlardan çıkardığım kadarı ile sanırım telefonda herhangi bir sorun yok. Kullanımı biraz azaltmam gerekiyor o kadar.

kesinlikle ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt