Symbian bildirim flaşı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KO9

KO9

Üye
    Konu Sahibi
Symbian bildirim flaşı
Geçen ablamın iphoneunda gördüm bildirimler gelince flaş ile selektör :) yapıyor telefon :) symbianda da böle bi uygulama ile bu bildirimleri sessiz modda filan flaş ile bildirtmek mümkünmü acaba? N8de sanırım olmazda diğer symbian telefonlarda olabilir N8 dede olur aslında selektör yaptığından dolayı xenon cvb verebilir :)

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Menü tuşu yanıp sönüyor bildirim ışığını açarsan.

KO9

KO9

Üye
    Konu Sahibi
ama benim istediğim flaşın bildirim ışığı gibi yanıp sönmesi :)

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Sen benim bataryamda iphone ve androidli teller gibi çabuk bitsin diyorsun yani :) O özellik yok :)

• Beğen
Tepkiler: tarkankarabas ve iihhssaann11
KO9

KO9

Üye
    Konu Sahibi
Bi ledi flaş gibi çaktırmak şarjı bitiricekse bitirsin zaten günde 64 defa şarja takıyoruz hayır 3g ile telefonu internete bağlamak 5saate depoyu boşaltıyor :) bi flaşımı kıskanıcaz bataryanın ömründen ")

• Beğen
Tepkiler: iihhssaann11

trontr

Üye
ben şu şarja takınca yanan ışığın yanmasını çok istiyorum ya. sürgülü kılıf kullanıyorum harika olurr

----------Eklendi @ 23:04:08 ---------- Yazıldı @ 23:03:53 ----------

c7 de

AмσηR@

AмσηR@

Üye
bende şarj olduktan sonra telefonun yanıma gelmesini istiyorum :D kalkıp alması zor oluyor :))

• Beğen
Tepkiler: tarkankarabas
KO9

KO9

Üye
    Konu Sahibi
AмσηR@;4117818' Alıntı:
bende şarj olduktan sonra telefonun yanıma gelmesini istiyorum :D kalkıp alması zor oluyor :))

Senin ki tembellik benimki görsellik sen yanlış yerdesin!

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bence menü tuşu yetiyor hem flaş arkada ki ne işinize yarayacak ?

qsaw

qsaw

Üye
gözünü alır o :ehe öndeki yetiyor bize sonra gördüklerinin ortasında bozukluk olur :D

KO9

KO9

Üye
    Konu Sahibi
Menü tuşu zaten bildirimin olduğu ekran yönünde olduğu için hani telefonun tersi dönük olduğunda da bi işaret verebilmesi iyi olurdu. Ki flaş öle çok yanmıcakki saliselik açılıp kapanacak flaşın çakması gibi bunu led yapınca göz almayacak bile. Amma çok muhalif var ya ben ne istiyorum millet ne veriyor :@

distakjo

distakjo

Üye
Menü tuşu zaten bildirimin olduğu ekran yönünde olduğu için hani telefonun tersi dönük olduğunda da bi işaret verebilmesi iyi olurdu. Ki flaş öle çok yanmıcakki saliselik açılıp kapanacak flaşın çakması gibi bunu led yapınca göz almayacak bile. Amma çok muhalif var ya ben ne istiyorum millet ne veriyor :@

:) bakma kardeşim sen onlara. Aslında hepsi yardımcı olmak için konuya bakıyor ama bişey bulamayınca boş geçmiyorlar. :) neyse gelelim konuya. Böyle birşey eğer programı yazılırsa hem led hem xenon flaşta mümkündür, yapılır. Hatta telefonun ekran kısmı üatteyse flaşın yanmamasını, eğer ekran alttaysa ya da flaş açıktaysa yanması sağlanabilir. Hatta hangi aralıklarla ve kaç defa ya da ne kadar süreyle yanacağı opsiyonel olarak belirlenebilir. Ama dediğim gibi proğram lazım :)

m542tf

m542tf

Üye
gereksiz birşey hem bu nedir ya yok ayfonda gördüm yok orda gördüm herşeyin her sistemde olmasına gerek yok. Yakında birisi çıkıp siriyi de ister

KO9

KO9

Üye
    Konu Sahibi
Şuraya boş yazanların çoğunun derdi iphoneda gördüm demem anlaşılan dilimi eşek arısı soksaydıda demeseydim kafamdan uydurdum nasıl olurdu deseydim keşke o zaman eminim yorumlar böle olmucaktı. Burda aranılan iphoneu taklit etme değil tamamen bi üstteki arkında düşünebildiği gibi bi yazılım yani belki bu forumda olan yazılımcıların bile yapabileceği bişey bile olabilir. Çok kompleks değil sadece bilgi gerekmekte. Nedir bu iphone android çekememezliği anlamış değilim zaten hepsinde iyi özellikler birbirinden kopya benimde bu özellik dikkatimi çekti ki sessiz deyken telefon gayetde işe yarar ki benim gibi çok msjlaşan birine hele daha çok yarar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt