Dün aldığım htc evo3d kutudan arızalı olarak çıktı yardım edin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
Dün aldığım htc evo3d kutudan arızalı olarak çıktı yardım edin!
Merhaba arkadaşlar dün bimeks ten bir adet evo3d telefon aldım fakat akşam geç saatlerde kamerada problem olduğunu anladım fotoğraf çekerken beyaz mor rahatsız edici çizgiler çıkıyor bugün bimeks e geri gittiğimde iadeyi kabul etmediklerini ve teknik servise götürmemi söylediler pazartesi bakırköy kvk servisine gidicem iade almaları için ne yapmam gerek sonuçta bu ürün ayıplı bir ürün
telefonu servise almalarını söylerlerse ne yapmalıyım açıkçası pek vermek istemiyorum haftalar sürüyor çünkü

ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin:(

jigsaw_54

Üye
geri almaları için tekrar baskı yap yine kabul etmezlerse mahkeme yoluyla hallederiz gibisinden bi zarf atmayı dene yine de vermiyorlarsa cidden mahkemeye şikayet dilekçesi ver

CorbyW

CorbyW

Üye
Mahkeme ile uğraşmadan Garantiye ver derim.Kullanıcı kaynaklı olmadığı için extra fiyat almazlar diye düşünüyorum.Geri geldiğinde sorun devam ederse tekrar gönder.Firma suçunu kabul edip yeni telefon gönderebilir.

futbol123

futbol123

Üye
geri iade et yepyeni telefon niye bozulsunki aniden bende eskiden e63 almıştım 1hafta sonra arızalanmıştı geri iade etmeye götürdüm yok alamayız falan filan garantiye verelim biz yok olmaz dedim ya parayı vericeksiniz yada aynısından yenisini vericeksiniz yoksa sizi mahkemeye şikayet ederiz falan dedik.2gün sonra çağırdılar parayı geri aldık

61semih

61semih

Üye
yesyeni ürünu tamır edıp alma bence okadar para say sonra arızalı urun cıksın gerı almasınlar hadi be..

zaten gerı almak zorundadırlar ama sen sesını cıkarmazsan senı garantıye yollarlar
gerekırse sesını yukseltmen gerek.tuketıcı kanunlarıda arkanda zaten mudurlerıyle görüş elleri mahkum

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
Mahkeme ile uğraşmadan Garantiye ver derim.Kullanıcı kaynaklı olmadığı için extra fiyat almazlar diye düşünüyorum.Geri geldiğinde sorun devam ederse tekrar gönder.Firma suçunu kabul edip yeni telefon gönderebilir.

bimeksteki çalışan donanımsal arıza durumunda 30 iş günü içerisinde ya yenisi ile yada para iadesi yapmakla yükümlüdür dedi fakat nette biraz araştırmam sonucu direk iadenin çok zor yapıldığı söyleniyor ben zaten pinpirikli biriyimdir 1 gün önce aldığım telefonun sökülüp tamir görmesini kesinlikle istemem.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tüketici hakem heyetine başvur

kesin çözüm

CorbyW

CorbyW

Üye
O zaman biraz bağırıp çağırmalısın.Rezil olmadıkları sürece iade yapmazar.

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
peki siz verin telefonu biz inceleyelim eğer donanımsalsa gerekli işlemleri yaparız gibisinden şeyler söylerlerse ne yapmalıyım
telefonu oraya bırakmayı hiç ama hiç istemiyorum

CorbyW

CorbyW

Üye
Önce para iade ya da ürün değiştirme konusunda ısrar et.Olmazsa mahkemeyi öne sür.

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
bu sene yazın kvk nın tim lerinden birinde 3 ay çalışmıştım satış danışmanı olarak ordakileride aradım ama fos çıktılar pazartesi iadeyi kabul etmezlerse bi abi vardı chazları kvk teknik servisine filan götürüp getiren onada bi sorarım ama şu 2 gün nasıl geçicek bilmiyorum:(

Türk Mavisi

Türk Mavisi

Üye
ne demek almıyorlar,domatesmi de almıyorlar bunu,adam buna çil çil paraları saymış,onun içine sağlam telefonu koymamışlarda birde almıyorlar oh ne ala memleket...

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
ne demek almıyorlar,domatesmi de almıyorlar bunu,adam buna çil çil paraları saymış,onun içine sağlam telefonu koymamışlarda birde almıyorlar oh ne ala memleket...

sikayetvar.com dan HTC hakkında yazılanları okudum ve kanım dondu resmen keşke almadan okusaymışım hele 1 tanesi var telefonu alıyor sensation telde ölü pixel çıkıyor ve aynı gün servise veriyor ve servis parça değişimi diyor bu hakmı adaletmi

Türk Mavisi

Türk Mavisi

Üye
kusura bakmayında onu eşşek gibi değiştirmek zorundalar...

61semih

61semih

Üye
sikayetvar.com dan HTC hakkında yazılanları okudum ve kanım dondu resmen keşke almadan okusaymışım hele 1 tanesi var telefonu alıyor sensation telde ölü pixel çıkıyor ve aynı gün servise veriyor ve servis parça değişimi diyor bu hakmı adaletmi
adaletı saglıyamıyorlarsa mahkeme var kanunlar tuketıcının yanında

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
adaletı saglıyamıyorlarsa mahkeme var kanunlar tuketıcının yanında
neden herşey olumlu ve en kısa sürede çözülmesi varken bi daha dilekçe yazalım cavap bekleyelim kararı alıp götürelim en az 1.5 ay bekleyelim hangi tüketici bunları yaşamak ister

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar arkadaşlar ürünü yarın servise götürücem diye fabrika ayarlarına döndiriyim dedim ve b n sorunlar ortadan kalktı kamera tamamen düzeldi videolar v.s herşey düzeldi
bu durumda yarın servise götürmeyeceğim çünkü nedenim kalmadı peki bu nasıl bir sorundurki fabrika ayarlarına döndürdüğümde ortadan kalkmıştı bunu bilen varmı acaba?

y n s c n

y n s c n

Üye
Evo3D'nin kamera problemi ile ilgili videoları vardı sendede olmuş geçmiş olsun,bence en ideal yolu mahkemeye başvurmak.

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
Evo3D'nin kamera problemi ile ilgili videoları vardı sendede olmuş geçmiş olsun,bence en ideal yolu mahkemeye başvurmak.

merhaba sorunumu çözdüm ama nasıl olduğunu bilmiyorum tele fabrika ayarlarına döndürdüğümde herşey düzeldi buda demek oluyorki donanımsal bir arıza yok

y n s c n

y n s c n

Üye
merhaba sorunumu çözdüm ama nasıl olduğunu bilmiyorum tele fabrika ayarlarına döndürdüğümde herşey düzeldi buda demek oluyorki donanımsal bir arıza yok

Anladım, DH'dede bu tip sorunlar geçiyoduda ordan kaldı aklımda. Yazılımsalsa ne mutlu sana :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...