bi fikir verin bana

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
man20

man20

Üye
carla güncellemesi gelcek 701 e ama donna gelmicek çünkü nokia 701 çift çekirdekli değil bence biraz daha bekle nokia'nın çift çekirdekli bi telefonunu al. ama illa telefon alcam şimdi diyorsan o zaman 701 al

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 var bende ama tatmin olamadım cift cekirdek nezaman geliyor

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia o çift çekirdekliği çıkarana kadr samsung apple 4 çekirdeliği çıkarır:(((

Quaresma53

Quaresma53

Üye
aslına bakarsan yükselebilir bile :s ben aldıktan sonra C7nin fiyatı yükselmişti

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
701 al şiddetle tavsiyemdir

qsaw

qsaw

Üye
al gitsin şu 701 i n9 un uygulama yönünden sıkıntıları var bide kullanıcısı az forumundan cevap alamazsın

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
pisman etmeyın beni sonra valla hesap sorarım:)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
701 Almalısınız Bence.
Carla kesin gelicek ama Donna şüpheli.
Şarjı iyi dayanıyor .

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
beyaz rengi varmı

SuaT6027

SuaT6027

Üye
soyledgın telefonlar arasından bırısnı secmek zorunda kalsam 701 ı alırdım.. ama suan n8 kullanmama ragmen aklım galaxys2 de.. andoıd arayuzu cok hos bence.. kı daha bıc cok hos kullanım kolaylıgı var..

qsaw

qsaw

Üye
soyledgın telefonlar arasından bırısnı secmek zorunda kalsam 701 ı alırdım.. ama suan n8 kullanmama ragmen aklım galaxys2 de.. andoıd arayuzu cok hos bence.. kı daha bıc cok hos kullanım kolaylıgı var..
Şarjıda Çook Uzun Gidiyor (!)

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
bu vodafone kanpanyası nasıl ve 701 daha gelmedimi bugun alıcaktım teknosaya gıttım yoktu

MertcaN9

MertcaN9

Üye
fiyat sorunun yoksa çok uçuk kaçık olmazsa n9 derim. görebileceğin en güzel arayüz ve kesintisiz geçiş deneyimi...

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
tamamda öldü o malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...