E7 için sızıntı belle çıkmış..bir tek c6-01 kaldı ha gayret :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
konumu üst sıralara taşıyın gençler size güveniyorum postçular :D

• Beğen
Tepkiler: iihhssaann11
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
duman61

duman61

Üye
C6-01 Beklemedeyiz şuanda bakalım ilerleyen günlerde çıkacaktır sızıntı. Gelirse diline filanda bakmıcam yükliyecem ya o kadar çok gelmesini istiyorum :D neyse E7 ciler hadi hayırlı olsun size :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
E7ye sizinti belle gelmesi benim de umutlarımi arttırdı bekliyoruz bakalım..sizinti çıkmayacaksa bile orjinalde öncelik c6 olsun bari :)

Emil_Ceferli

Üye
aslinda ilk e7 ye cikmaliydi :)

TheMadness

TheMadness

Üye
E7ye sizinti belle gelmesi benim de umutlarımi arttırdı bekliyoruz bakalım..sizinti çıkmayacaksa bile orjinalde öncelik c6 olsun bari :)

N8'e yanlışlıkla yüklediler naviye çektik şimdi işimize yarıyor test mode bile var.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
naviye yükledikleri gibi de geri aldılar nedense oyun oynuyorlar resmen.

roadvoodoo01

Üye
ne zaman telefon alsam onunla ilgili bi sıkıntı oluyo zaten :D zamanında bi 6233 almıştım. Daha operatörlerde doğru düzgün 3g yoktu ama bu telefonda vardı. neyse telefonu aldım faturayı imzaladık şudur budur derken açtım telefonu dükkanda...sonraki muhabbet aynen şöyleydi telefoncuyla aramda geçen;

-ben: eee şimdi napıyoruz bu 3g'yi?
-telci: hocam bununla görüntülü görüşme falan yapabilirsin, daha iyi de çeker.
-ben: nası yapıcaz görüntülü görüşmeyi?
-telci: kameraya bakcan karşı taraf da bakıyo o şekilde hocam.
-ben: ee ben şimdi telin arkasını çevirince konuştuğum adamı nası görücem?
-telci: ön tarafta kamera yok zaten.
-ben: işte bana da o mantıksız geldi zaten yani kendimi göstermek için telefonun arkasını çevireceksem ben karşıdakini nası görecem?
-telci: valllaaaaaaaaa, orasını ben de bilmiyorum yeni geldi zaten bunlar.
-ben: e hadi madem eyvallah...

her aldığım telefonda böyle yeni bi özellik vardı ama hiç kullanmak nasip olmadı :D:D belle de olmazsa artık telefon almam. bardak misina kombinasyonuyla devam ederim...

vay kardeşim benim demekki aynı telefonları kullanıyoruz benimde 6233 üm vardı

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
c6 ya bi gelse orjinal sızıntı fark etmez.çok yakışıyor ya

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen ya belle bukadr yakışmamıştır telefona bole

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum S^3'te en cok satan cihaz N8'dir..3,5 milyondan fazla sattı dünya capında..ama sızıp sızmamasında bunun ilgisi yok daha sızdıran cıkmadı demek ki..ama yaknda cıkar merak etme

SilentOne

SilentOne

Üye
inş... çıkar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Arkadaşım ben bir aydır foruma fazla girmiyorum bile ne postu siz kızdıktan sonra ben post kasmadım fazla ve şu an senden başka bana postu bırak diyen olmadı senin benle sorunun mu var recep kardeş?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar post most ne alaka ?? cevap yazcaksanız adamın sorusuna cevap verin sıktı bu post muhabbeti,ayrıcada kimseyi ilgilendirmez kimsenin postu..bence bu post konularını acanlar asıl o amactalar......post kasana madalya takmıyolar bilginize..

SilentOne

SilentOne

Üye
haklısın kardeşim ama biz napalım sıkıntıdan anna zamınında da bole oldu anna cıktı belle gelmesine 1.5 ay kala başladı millet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt