E7 için sızıntı belle çıkmış..bir tek c6-01 kaldı ha gayret :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
E7 için sızıntı belle çıkmış..bir tek c6-01 kaldı ha gayret :)
buyrun buradan inceleyin

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Ben korkmaya başladım.Son anda fikir değiştirip c6-01 e çıkarmıyoruz demez inşallah.
Belle tanıtımında da tüm telefonlar belle yüklü şekilde gösterildi birtek c6-01 gösterilmedi.

SevilayDeniz

Üye
Sanırım C6-01'e çıkmayacak. Hemen hemen hepsine sızıntı şeklinde geldi. C6-01 kullanan o kadar kişi var ki, belkide C7 ve N8 sahiplerinden fazladır. Ama, bu modeli en sona bırakıyorlar. 7-8 gün içinde sızıntısı çıkmazsa, geleceğini düşünmüyorum. C6-01'i hep dışarıda tutuyorlar. Klasik Nokia politikası, kazıklanmaya devam.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
öyle birşey söz konusu değil bütün s3lere belle geliyor..belki sızıntısı da çıkar c6-01 e..birtek o kaldı çünkü..bu arada ovi contacts web sitesi 24 ocaktan itibaren kapanıyormuş..belki bu tarihten itibaren belle gelir..

[h=1]Important Update:[/h][h=1]Web access to Contacts ends soon[/h][h=2]You will no longer be able to view your contacts on the web after January 24, 2012. Contacts will continue to work great on your Nokia phone. Syncing or backup will continue to work normally and your data will not be affected. You can also export your synced contacts to your personal computer at any time, even after web access is discontinued. Simply sign in.[/h][h=2]
about this change at the Contacts Q&A page.
[/h]

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Sızıntılar umrumda değilde belle tanıtımında belle ile gösterilmeyen tek cihaz c6-01 di.Benim kafamı o karıştırıyor ve bende gelmeyeceğini düşünmeye başladım.İnşallah yanılırım telefonuda daha yeni aldım yav :(

semih3408

semih3408

Üye
c6-01'de gösterildi dostum :)

SilentOne

SilentOne

Üye
way anası be e7 e bile geldi :)

semih3408

semih3408

Üye

uploads/2011/10/Symbian-Belle-Update.jpg
burada var (mobilden yazıyorum resim umarım gözükür)

SevilayDeniz

Üye
gösterilmedi.Hatta forumda üvey evlat muamelesi yapıldığına dair tartışmasını yapmıştık.

Belle tanıtımında gösterilmedi. Sadece, buradaki listede var. C6-01 Belle ile ilgili, net bilgi yok.

okitox

okitox

Üye
c6 ya gelmemesi gibi bişey yok. aynı işlemciyi aynı grafik kartını kullanan n8 e c7 ye gelip ona gelmemesi son of a bitchlikten başka bişey olmaz yani... ki hiç adı geçmemiş olsa da beklesek neyse. duyuruldu gelecek diye...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
gösterilmedi.Hatta forumda üvey evlat muamelesi yapıldığına dair tartışmasını yapmıştık.

Facebook C6-01 sayfasında (fan sayfası) şöyle bir resim görmüştüm

öyle sanıyorum ki C6-01 için de Belle yi kısa bir süreliğine sızdırdılar ama fark eden pek olmadı
özellikle C7 ye Belle sızdıktan sonra forumda bile Belle bekleyen kalmadı gibi bir hava oluştu muhtemelen arada C6-01 kaynamış olabilir :S

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Belle tanıtımında gösterilmedi. Sadece, buradaki listede var. C6-01 Belle ile ilgili, net bilgi yok.

Biliyorum sadece oradaki listede var onun haricinde hiçbir yerde c6-01 ile belle yan yana görülmedi.
Belle tanıtımında da olmayan tek cihaz c6-01 di yanlış hatırlamıyorsam.c7 n8 x7 vs hepsi vardı.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Pahalıdan ucuza göre mi sızdırıyorlar yoksa Belle yi :P

okitox

okitox

Üye
nokia c6-01 sahiplerine n8 e7 x7 ve c7 sahiplerinden daha çok önem veriyor. c6-01 kullanan adam sayısı belki de diğer 4 teli kullananların toplamı kadardır. bu yüzden belle en son c6-01 e gelecek. çünkü benim gibi bi kısım insanlar ''**** you'' deyip 701 alacak... ne zaman yeterince c6-01 701e dönüşür. o zaman belle gelir bizim telefona :D

semih3408

semih3408

Üye
gidin 701 alında gelsin bize şu belle :D

• Beğen
Tepkiler: okitox
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
bence c6-01 baya satılan bir model de nedense kimse farkında değil sızıntı belleyi çok görüyorlar bize :) valla günde 2-3 kere araştırıyorum google ı yeni haberler var mı diye..buldukça da paylaşıyorum..umarım yararı oluyordur bu bekleme süresinde :)

qsaw

qsaw

Üye
c6-01 çok kullanılıyorya özene bözene yapıyorlardır :D Bu arada benim tanıdığım 4 kişide c6-01 var düşünün artık gerisini

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
belkide en çok satılan modele nasılsa yeteri kadar satıldı diye düşünüyorlardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt