750 liraya kadar dokunmatik telefon önerileriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yektora

Üye
    Konu Sahibi
750 liraya kadar dokunmatik telefon önerileriniz ?
Arkadaşlar dokunmatik telefon almak istiyorum öncelikle sizin görüşlerinizi almak istedim. Önerilerinizde telefonun işletim sisteminin Android olması işlemcinin hızlı olması ve oyunları kasmadan oynanabilir olması büyük ölçüde önemli benim için yardım edecek arkadaşları bekliyorum..

msafacetin

Üye
samsung galaxy ace olabilir

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ace olmamalı. Fiyatını hak etmiyor. Fazla beğenmedim. :) biraz daha ekleyip optimus black alabilirsin. :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
samsung galaxy lere bak

Lenneth

Üye
Xperia Neo V var, f/p canavarıdır tavsiye ederim :)

Galaxy Ace'tan kat kat iyidir.

Yektora

Üye
    Konu Sahibi
Ne yazık ki üstüne biraz daha ekleme şansım yok Ace de birçok sorun olduğunu duydum Xperia Neo V ye bakacağım başka tavsiyesi olan varsa yazabilir..

estorak

estorak

Üye
Xperia Neo V gayet güzele benziyor bence seçimini o yönde yapmalısın

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tabi ki Xperia Neo V derim ama 800-850 tl arası bir piyasası var. Açıkcası bence 750 tl'den yukarı çıkamıyorsan kesinlikle Symbian 3'lü bir cihaz Nokia 603 almanı tavsiye ederim baya hızlıdır...

Lenneth

Üye
Tabi ki Xperia Neo V derim ama 800-850 tl arası bir piyasası var. Açıkcası bence 750 tl'den yukarı çıkamıyorsan kesinlikle Symbian 3'lü bir cihaz Nokia 603 almanı tavsiye ederim baya hızlıdır...

Neo V Hepsiburadada kampanyaya girmis 677 lira almayi dusunenler kacirmasin derim.

turker10

turker10

Üye
güzel tavsiyeler bence ama c7 ve biraz daha çıkma şansın varsa alırken bi kere alınır tel n8 de düşünebilirsin kullanıcısı olarak süper diyebilirim ama bu şartlarda xperia en mantıklısı ;)

estorak

estorak

Üye
arkadaşım hepsiburada da 677 lira değil o KDV eklenmemis fiyatı

y n s c n

y n s c n

Üye
Desire Z diyorum.

Yektora

Üye
    Konu Sahibi
mobilden giriyorum da Desire Z nin özelliklerini yazabilecek arkadaş var mı rica etsem ?

kloı123

kloı123

Üye
ideos x5 yerine keske xpreia neo v alsaymısım ama ideos x5 dende memnunum 600 e almıstım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt