Belle'de İnternet? YETER ARTIK!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serkanbb06

serkanbb06

Üye
    Konu Sahibi
Belle'de İnternet? YETER ARTIK!
Arkadaşlar Belle yüklü C7'de internet sorunu yaşıyorum sorun şudur ki telefon internete giriyor rahatça bir kaç kez kapatıp giriyorum ama sonra ne oluyorsa internette sıkıntı oluyor operada 'UZAK SUNUCU BULUNAMADI' hatası alıyorum telefonun kendi internet tarayıcısındanda 'TELEFON WEBSİTESİNE BAĞLANAMIYOR' hatasını veriyor lakin telefonu kapatıp actıgımda rahatlıkla internet bağlantısı kuruluyor bunun sebebini bilen çözebilecek birisi var mı acaba? Mesela şu an telefon internete girmiyor?

u_cosar

u_cosar

Üye
hattın ne belki şebekedendır

devil____boy

Üye
avea nin allah belasını versin 17 gün oldu ist ortasında evimde tel çekmiyor. Kendi kendine bağlantı hatası veriyor. Yazın bir ay bu adamlarla uğraştım 3.5g çekerken internet sayfaları 10dk anca açılıyordu aradım kaç kere hat güncelleme vs vs bir sürü şey yaptırdım sonunda düzeldi. Arkadaşımın vodafone hattını takınca tıkır tıkır çalışıyordu net. Kısaca hattan olabilir :)

serkanbb06

serkanbb06

Üye
    Konu Sahibi
avea nin allah belasını versin 17 gün oldu ist ortasında evimde tel çekmiyor. Kendi kendine bağlantı hatası veriyor. Yazın bir ay bu adamlarla uğraştım 3.5g çekerken internet sayfaları 10dk anca açılıyordu aradım kaç kere hat güncelleme vs vs bir sürü şey yaptırdım sonunda düzeldi. Arkadaşımın vodafone hattını takınca tıkır tıkır çalışıyordu net. Kısaca hattan olabilir :)

Tamamdır hemen arıyorum müşteri hizmetlerini ama şimdi müşteri hizmetlerini arayıncada bir ton yazıyor ev faturasına :/

devil____boy

Üye
555 cepten ara ücretsiz diye biliyorum

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bnm hattmda avea valla catır catır giryo yani

u_cosar

u_cosar

Üye
evet bende avea kullanıyorum bazen bendede net çekmiyor

devil____boy

Üye
sende sorun yok Ne güzel.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
çakma belle yükleyipte sorun yaşayanların isyanına hastayım arkadaş ya

AsaRTy

AsaRTy

Üye
Bende Avea Kullanıcısıyım Yaklaşık 2 Haftadır 3.5G Çekmiyor . Sebebini Hala Anlamış Değilim.

serkanbb06

serkanbb06

Üye
    Konu Sahibi
çakma belle yükleyipte sorun yaşayanların isyanına hastayım arkadaş ya

Bende senin gibilerine :) Sorun belle'den değil telefonun belle oldugunu belirtmek için yazdım onu sorun hattan ki bu sorun 1 2 aydır var daha önce anna varkende sorun aynıydı hasta arkadas :)

emr353

emr353

Üye

Aynen Dostum bende de dediğin hatayı veriyordu.Benim hat tukcell. Arama yaparken ve internete girdiğimde bağlantı hatası, şebeke meşgul, uzak sunucu bağlantısı gibi hatalar alıyordum. Telefon ile alakalı bir sorun değil ben sorunumu türkcell müşteri hizmetleriyle hallettim. Yeni bir sim kart verdiler şimdi ne internette nede arama yaparken her hangi bi sorunum yok. Bazı arkadaşlara duyrulur C7 si olupta belle yüklemeyenler, belle çatır çatır çalışıyor ben şuana kadar hiç hatasını görmedim.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
Bende senin gibilerine :) Sorun belle'den değil telefonun belle oldugunu belirtmek için yazdım onu sorun hattan ki bu sorun 1 2 aydır var daha önce anna varkende sorun aynıydı hasta arkadas :)

:D hehe tmam o zman dostm ne bilim yaw sürekli bu çakma belleyle ilgili şikayetler görüyorum hepsinede yazıyorum =))

• Beğen
Tepkiler: serkanbb06
kraldost

kraldost

Üye
be nimki kide avea bende hiç sorun olmuyor kardeşimün c7 sinede belle yükledim ondada hiç bir sorun çıkmadı şuana kadar hani deler ya iki türlü nokia kullanıcısı var kullanan veya kullanmasını bilen demekki sen sadece kullanansın :)

SuaT6027

SuaT6027

Üye
o cakma belle degıl modıfıye belle arkadasım :D

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

devil____boy

Üye
be nimki kide avea bende hiç sorun olmuyor kardeşimün c7 sinede belle yükledim ondada hiç bir sorun çıkmadı şuana kadar hani deler ya iki türlü nokia kullanıcısı var kullanan veya kullanmasını bilen demekki sen sadece kullanansın :)
şebeke sorunu yaşamakla nokia kullanmayı bilmek arasında nasıl bir ilişki var çözemedim doğrusu :D

serkanbb06

serkanbb06

Üye
    Konu Sahibi
Ya bu ilkkez basıma gelmiyor N95 varkende 3g baglantısı olmuyordu müsteri hizmetleriyle halletmiştim bakalım aradm adamları bir seyler yaptılar tekrar olursa arayın dediler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...