C7 Telefon hackleme ! Yardm !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
C7 Telefon hackleme ! Yardm !
beyler telimi hacklemeyi düşünüyorum fakst merak ettigim noktalar var. Yardımcı olursanız sevinirim.
1) teli garantidışı bırakır mı?
2) tekrar normale çevirebilirmiyim ?
3) ovi ile ilgili sorun yaşarmıyım ?
4) teli hacklesem belle gelince teli oviden güncelleştirebilirmiyim ?

--- bunları ve bunların dısındakı bılmem gereken seyleri yazarsanız sevinirim. ---

şimdiden herkese TESEKKURLER !

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hacklemeyle ugrasma direk belle at forumda mevcut...garantiden cıkmaz

u_cosar

u_cosar

Üye
garanti dışı normalde kalır ama format atarsam zaten hack silinir o yüzden dert etme OVIDE falan sorun yok güncellemelerde sorunsuz yükleniyor ben şuan norton hack kull tavsiye ederim

Burakkk250

Üye
beyler telimi hacklemeyi düşünüyorum fakst merak ettigim noktalar var. Yardımcı olursanız sevinirim.
1) teli garantidışı bırakır mı?
2) tekrar normale çevirebilirmiyim ?
3) ovi ile ilgili sorun yaşarmıyım ?
4) teli hacklesem belle gelince teli oviden güncelleştirebilirmiyim ?

--- bunları ve bunların dısındakı bılmem gereken seyleri yazarsanız sevinirim. ---

şimdiden herkese TESEKKURLER !

arkadaşım hack deyince insanın aklına kötü şeyler geliyor haklısın da bu hack o hacklerden değil :D telefonu hacklemen sadece unsigned uygulamaları yükleyebilmeni sağlıyor.yani sertifika hatası almıyorsun hiç.garanti dışı bırakma vs vs hiç bir sıkıntısı yok.bu arada norton, rom patcher filan c7 yi bir türlü hackleyemedim belle kullanıyorum.sağolsun kurtuluş abi hackli uda ile flash attı

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
yapayım mı yani :D

dücane

dücane

Üye
Yap kardesim, bende norton ile hackledim ve gayet memnunum, bu zamanda hacksiz telefon düsünemiyorum acikcasi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt