Talking Ted 2.0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Talking Ted 2.0
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 79madi, xman34132 ve Tuba

Tuba

Tuba

Üye
teşekkürler..

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
teşekkürler

15baba

15baba

Üye
5800 a oluyomu indiriyom

abacılı

Üye
telefonla uyumlu değil diyor telefon 5800

15baba

15baba

Üye
yükledim açmıyo.symbian 3 için bu

alien97

alien97

Üye
5800 açılmıyo.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl açılmıyo açılması lazım QT bileşeni eksiktir sizde ondan açılmıyodur.

LimePie

LimePie

Üye
kardeş bir zahmet bu programı açan qt yi paylaşırmısın daha iyi olur millet faydalanır

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kabız civciv bak adında bile yazıyor anna belle s3 diye sen ne hakla gelip s60v5 bölümünde bunu paylaşıp s60v5 kullanıcılarını üzüyorsun?

----------Eklendi @ 15:16:35 ---------- Yazıldı @ 15:15:56 ----------

Bak:

bak kardeşim ben kendi telefonumda çalışmayan bir programı forumda paylaşmam bilip bilmeden konuşup sinirlendirmeyin insanı :off: program sadece s3 te çalışsa s3 te paylaşırdım benim bulduğum yerde s60v5 ve s3için yazıyordu kendim de denedim çalışıyor qt eksik sizde o yüzden çalışmıyo ANLADIN MI?

----------Eklendi @ 17:20:47 ---------- Yazıldı @ 17:13:22 ----------

kardeş bir zahmet bu programı açan qt yi paylaşırmısın daha iyi olur millet faydalanır

http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-araclari/qt-v4-07-401-qt-webkit-v4-08-0-qt-mobility-v1-02-0-symbian-3-signed-540515.html şu konuya bir bak eğer buradan yükleyemezsen hani nokia store da puppy talk var ya onu yükle onunla birlikte qt yi yükler :oke:

----------Eklendi @ 17:21:08 ---------- Yazıldı @ 17:20:47 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-araclari/qt-v4-07-401-qt-webkit-v4-08-0-qt-mobility-v1-02-0-symbian-3-signed-540515.html şu konuya bir bak eğer buradan yükleyemezsen hani nokia store da puppy talk var ya onu yükle onunla birlikte qt yi yükler :oke:

15baba

15baba

Üye
Sus be kardeşim var bende qt puppy falanda çalışıyo.Sen bunuda tigeride görmüşün copy paste.Çalışmıyo denedim diyosun ama kimsede çalışmıyo.İllaha çalışıyo diyosan çek videoyu koy youtubeye.Lafım budur.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Sus be kardeşim var bende qt puppy falanda çalışıyo.Sen bunuda tigeride görmüşün copy paste.Çalışmıyo denedim diyosun ama kimsede çalışmıyo.İllaha çalışıyo diyosan çek videoyu koy youtubeye.Lafım budur.

ya bırak ya seninle mi uğraşçam eğer s60v5 te çalışmasa niye burada konu açayım gider s3 bölümünde konu açardım

15baba

15baba

Üye
o zaman git oraya aç konuyu.Diğer tiger de çalışmıyo zaten.İstersen anket açalım çalışıyomu çalışmıyomu diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt