Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

sercantim

Üye
sim kartımdaki nolar gitti

xinanux

Üye
Allah Razı olsun kardeşim ellerine sağlık videoyu çeken arkadaşımıza da çok teşekkür N95 e kurdum işe yaradı tl format atınca hack devam eder mi yoksa tekrar yapmam gerekir mi

kardesım format atınca veya guncelleme yapınca hack gıder.formattan sonra tekrar hack gerekır.hayırlı olsun.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
flash player yükledim yine sertifika hatası verdi----------Eklendi @ 20:15:22 ---------- Yazıldı @ 20:13:07 ----------her adım oldu ama neden hala sertiifika hatası veriyor lanet olsun ----------Eklendi @ 20:20:46 ---------- Yazıldı @ 20:15:22 ----------yok ben farklı dılde anlatayım bır kac sayfa gerıde vallahı olmuyor dedın sonra tamam hacklendı sımdı hacklendı ama sertıfıka hatası verıyor bu ne perhız bu ne lahana tursusu boyle. Rom patcher kurulu ve ınstallserver aktıfse yanı yesılse hangı uygulama sertıfıka hatası verecek demekkı yapamamıssın bu kadar acık ve net.
dostum kızma dur sakin ol :). Bazen daha önceden yüklenmiş bir self sign sertifika varsa programda sertifika hatası verebiliyor hackli olmasına rağmen

----------Eklendi @ 20:53:41 ---------- Yazıldı @ 20:52:24 ----------

Uygulamayi gönderirse sertifikayı silip öyle deneyecegim ondan istedim

sercantim

Üye
örneğin bu

xinanux

Üye
eger kı guncellestırme hatası veya yuklenemıyor bu dahılı bır bılesen yada yerlesık bılesen dıyorsa bunların hackle alakası yok kı.

sercantim

Üye
sertifika hatsı diyor

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Bende direkt yüklendi. Dur bakalım tekrar atıyorum bir daha dene

sercantim

Üye
format attım şimdi tekrar hackliyorum

xinanux

Üye
serıfıkaladın mı ustad yamaları kapatıp bende denedım kuruldu. Kardes kım format at dedı kı sana bos yere ugrasacaksın tekrar.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi

mehmet3437

Üye
E-72 - tamam ikiside yeşil yandı
E-63 - de RomPatcherPlus da birinci yeşil olmadı 2. oldu installserver 9.2 yi gereken yere attım teli açıp kapadım birinci yine yeşil olmadı. Yüklenmeyen programları denediğimde hepsini yükledi sorun yok çalışıyor .Telefona yüklediklerim CoreCodec CorePlayer,
Pandemonium Release Racer Games Team diye bir oyun 23 mb bunlar kesinlikle yüklenmiyordu önceden emeği geçenlere teşekkürler

xinanux

Üye
dovelım o format attıranı puhahaha.

----------Eklendi @ 21:42:03 ---------- Yazıldı @ 21:38:04 ----------

E-72 - tamam ikiside yeşil yandı
E-63 - de RomPatcherPlus da birinci yeşil olmadı 2. oldu installserver 9.2 yi gereken yere attım teli açıp kapadım birinci yine yeşil olmadı. Yüklenmeyen programları denediğimde hepsini yükledi sorun yok çalışıyor .Telefona yüklediklerim CoreCodec CorePlayer,
Pandemonium Release Racer Games Team diye bir oyun 23 mb bunlar kesinlikle yüklenmiyordu önceden emeği geçenlere teşekkürler

kardes hayırlı olsun rom patcher bazı telefonlarda ınstallserver yaması sorunu cozemıyor ve ınstallserver.exeyı sys/bın klasorune atarak bu sorunu cozuyoruz artık o rom patcherdakı kırmızı gorunen yamayla ısınız kalmıyor attıgınız ınstallserver.exe sorunu cozmus oluyor.

sercantim

Üye
Symbianist senin gönderdiğin flashı denedim açılamıyor dosya türü desteklenmiyor diyor

mehmet3437

Üye
dovelım o format attıranı puhahaha.

----------Eklendi @ 21:42:03 ---------- Yazıldı @ 21:38:04 ----------

kardes hayırlı olsun rom patcher bazı telefonlarda ınstallserver yaması sorunu cozemıyor ve ınstallserver.exeyı sys/bın klasorune atarak bu sorunu cozuyoruz artık o rom patcherdakı kırmızı gorunen yamayla ısınız kalmıyor attıgınız ınstallserver.exe sorunu cozmus oluyor.

Sağolasın daha önceden instalserver yeşil olmuyor diye çalışmadığını düşünüp silmiştim tekrar bütün hepsini kurup program yüklemeyi denediğimde çalıştı baya bi yüklenmeyen programlar vardı çoğunu denedim hepside başarılı. Bu rom patcher İ telden kaldırsam acaba yine yüklenmeyen uygulamaları yükleyebilirmiyim yoksa hiç dokunmayayımmı

xinanux

Üye
Symbianist senin gönderdiğin flashı denedim açılamıyor dosya türü desteklenmiyor diyor

kardes bunun hackle ne alakası var uygulamayı telefonun desteklemıyor.s60 v3 uygulamaları/video kayıt oynatıcıları bolumunde flash player vardı onu kur.

----------Eklendi @ 22:51:38 ---------- Yazıldı @ 22:48:57 ----------

Sağolasın daha önceden instalserver yeşil olmuyor diye çalışmadığını düşünüp silmiştim tekrar bütün hepsini kurup program yüklemeyi denediğimde çalıştı baya bi yüklenmeyen programlar vardı çoğunu denedim hepside başarılı. Bu rom patcher İ telden kaldırsam acaba yine yüklenmeyen uygulamaları yükleyebilirmiyim yoksa hiç dokunmayayımmı

kardes rom patcher kalsın kaldırma.sadece o kırmızı gorunenle bır ısın yok attıgın ınstallserver.exe o gorevı goruyor.

sercantim

Üye
ben kurdum diğer flası onda sertifika hatası diyor

xinanux

Üye

kardes rom patcher kalsın kaldırma.sadece o kırmızı gorunenle bır ısın yok attıgın ınstallserver.exe o gorevı goruyor.

----------Eklendi @ 22:54:17 ---------- Yazıldı @ 22:52:30 ----------

ben kurdum diğer flası onda sertifika hatası diyor

suanda hacklı mı telefon

sercantim

Üye
senin başta söylediğin 4 maddeyinin hepsi sorunsuz oldu

----------Eklendi @ 23:11:00 ---------- Yazıldı @ 23:05:25 ----------

iyide ben netten indirmeden film izlemek için flah yüklemek istedim o olmadan nasıl oplacak

Üst Alt