Forum ayısı :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
Forum ayısı :D

__Midas__

__Midas__

Üye
bende gördüm dün,v.i.p yazıyo özel bir arkadaş galiba :)

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
gözlemlediğim kadarıyla kıpır bi şahsiyet

karides

Üye
Kutup ayısı ile site daha bir şenlenecek gibi duruyor. Hadi bakalım hayırlısı. Bu arada avatardaki boz ayıdır. Madem Kutup Ayısısın, resmini gururla koy kardeş. Sana şirin veya karizmatik kutup ayıları yollayabilirim, artık bilemiyorum tarzını, hangisi sana uyarsa :)

Altun.

Altun.

Üye
o nasıl yazdırmış alt tarafa forum ayısı diye :D:D:D bende farklı bişey istiyorum banane yaa

thebora

Üye
bende merak ettim V.I.P olayını...Kofi Annan olmasın sakın?emekli olduktan sonra evde canı sıkılıyordur belki.:ehe

Altun.

Altun.

Üye
kofi annan bizim siteye üye olsa :D:D:D international bi site oluruz heralde

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
zuahahahahah :D

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Kutup ayısı ile site daha bir şenlenecek gibi duruyor. Hadi bakalım hayırlısı. Bu arada avatardaki boz ayıdır. Madem Kutup Ayısısın, resmini gururla koy kardeş. Sana şirin veya karizmatik kutup ayıları yollayabilirim, artık bilemiyorum tarzını, hangisi sana uyarsa :)

aman karides sataşma, vip diyor,devletin adamı olabilir...:ehe :ehe

Altun.

Altun.

Üye
düşünsenize

forum camışı
forum ineği
forum atı
forum kedisi

zuhahahah :D:D:D:D:D:D:D

UndeRqRo.uNd

Üye
kendisi tanıdığım bi abimiz ,kullanıcı adından da anlaşılacağı gibi biraz esprik bi insan.

dokuzharf

dokuzharf

Üye
Ben biliyodum birgün kendi ırkınızı bırakıp bizim ırkla ilgileneceğinizi. :D
Ama olmaz arkidiş , beni insan yapamazsınız kendiniz gibin :ehe

Kutup ayusu , boz ayu , fark yok . nasıl olsa ayuyuz. aynı kapıya çıkıyo babıli :ehe :p

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:ehe :ehe :ehe :ehe

thebora

Üye
Ben hala Kofi Annan olduğuna inanıyorum.:)

dokuzharf

dokuzharf

Üye
Jüpiter Üyesi kardeşim , kofik annan değilim ben , yapma etme. halis muhlis ayıyım. :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
kış uykusunda olman gerekmiyo mu senin....küresel ısınmadan dolayı bu sene ayılar kış uykusuna yatamamış öle mi gerçekten.....????? :D :D :D :D

not:bu arada yazdıklarım sadece espirisine umarım yanlış anlaşma olmaz...:)

dokuzharf

dokuzharf

Üye
siz öyle sanın.
ne küresel ısınması yahu.
bizim bu sene seçimler olduydu , bizim irecepgillerin osman kazandıydı bu seneki dünya ayılar konfederasyonu başkanlığını. aha bu ayı oğlu ayı ( bu laf gitmedi dimi burda ) o kazandığında ona bal götürmedik diye ceza verdi hepimize. yatıp uyumak yasak dedi. yapcek bişey yok. illa ayakta kalıcaz. :)

Bana ayı dedin , kınadım seni :p

D3N1Z

D3N1Z

Üye
siz öyle sanın.
ne küresel ısınması yahu.
bizim bu sene seçimler olduydu , bizim irecepgillerin osman kazandıydı bu seneki dünya ayılar konfederasyonu başkanlığını. aha bu ayı oğlu ayı ( bu laf gitmedi dimi burda ) o kazandığında ona bal götürmedik diye ceza verdi hepimize. yatıp uyumak yasak dedi. yapcek bişey yok. illa ayakta kalıcaz. :)

Bana ayı dedin , kınadım seni :p

galiba trakya tarafina mensupsunuz =) sayin ayi abicim şiveden dolayi kastettimde:ıslık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt