Belle ile ilgi son haberler duyumlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
Belle ile ilgi son haberler duyumlar.

MeeGo işletim sistemini kullanan N9 modelini önümüzdeki günlerde ülkemizde piyasaya sürmesi beklenen Nokia, güncel Symbian modelleri için yazılım güncelleştirme çalışmalarını sürdürüyor. Gelen bilgilere göre Nokia, 500, C6-01, C7, E7, N8, Oro, ve X7 modellerinden oluşan güncel Symbian ailesine, işletim sisteminin Belle isimli son sürümünü ''2012 başında'' sunmuş olacak.

Şu an için en güncel Symbian güncellemesi olan Belle ile birlikte telefonlar, kilit ekranı bildirimleri, yeni bir görev çubuğu, daha görsel çoklu uygulama yeteneği ve daha yetenekli widget desteği kazanıyorlar. Aynı zamanda NFC özelliğine sahip olan telefonlar, Belle güncellemesi ile veri yollama ve tag okuma için daha fazla doğrudan yazılım entegrasyonuna sahip oluyorlar.

Belle, Nokia'nın Symbian işletim sistemi için çıkardığı son güncelleme olmayacak ancak görünüşe bakılırsa Windows Phone tabanlı telefonlar öncesi yaygın kullanımdaki Symbian sürümü olarak kalacak gibi. Windows Phone üzerine yoğunlaşan Nokia'nın, Symbian cephesinde üst seviye telefon lansmanlarına devam etmesi beklenirken, özellikle N8'in yerine konumlandırılacağı düşünülen iddialı bir telefon hazırlığında olduğu sık sık dile getiriliyor.

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Bayat haber.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
1 gün önce yazıyordu haberler kısmında bende günceldir herhalde dedim yani en azından bellenin 2012 başında geleceği kesin şubata sarkacağını sanmıyorum artık

andry77

andry77

Üye
Bir çok yerde Belle 2012 ilk çeyreğinde diyor yani marta kadar yolu var :) umarım okadar bekletmezler...

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
marta sarkacağını düşünmüyorum ben şahsen zaten 2012'nin ilk çeyreği tabiri ocak ile şubat arası bir tarihe denk düşüyor

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Early 2012 diyor bence ocakta çıkar.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

BOZ_1903

Üye
early 2012 diosa aralık sonu demektir arklar da inanmıorum anna da olduğu gbi olur yani :( kurtulus40 belle yükleyin ben 3 aydır kullanıorum bi sıkıntı görmedim ve çok güzel olduğunu da eklemek isterim :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
yahu kardeşim bu kadar düşüncesiz olunmaz ki n8 e olan şeyi adamlar c6-01 e nasıl yüklesin azcık mantıklı yorum yapın.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
yahu kardeşim bu kadar düşüncesiz olunmaz ki n8 e olan şeyi adamlar c6-01 e nasıl yüklesin azcık mantıklı yorum yapın.

çok haklısın arkadaşım. ayrııca evet early 2012 tarihi ocak tarihine denk düşüyor yani en azından şu bilgiye net ulaşabiliriz sanırım şubat olmadan herkes belleli olacak

qsaw

qsaw

Üye
bu nokia yıl başı hediyesi olarak belle dağıtıryormuş :D

lolaman

lolaman

Üye
Nokia hediye olarak bütün kullanıcılarına N8 hediye etsin nasılsa batacak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt