Tavsiye etmem c6-01 al.
Bulursun valla ben görüyorum hala daha satılıyor. Bir üst modeli X6 8 gb modeline de bakmanı tavsiye ederim o da müzik telefonu ve 5800'dan çok daha iyidir.
Valla Kamera+Kapasitif dokunmatik ekran üstünlüğü var ki bu devirde 5800 gibi rezistiv ekran alacağına kendi bütçesi aralığında bulursa X6 alsın daha iyi
tavsiye etmem o kadar fiyat farkını gereksiz yere verme, kameradan başka bir farkı yok.
) 3 yıl önce çıktığında hiç düşünme derdim, kuşkusuz ses kalitesi iyi, facebook falan fena değil baya kullandım ben,my space flnda takılırsın ama, şimdi sorarsan tercihin bence android olmalı, ama nokia diye tutturuyosun, nokialarda android bulamassın, X6 modeline bak bence o çok daha güzel. Samsung istemem demişsin ama, bence yinede bi mediamarkt fln git, samsung galaxy mini incele, emin olki o telefon senin için her açıdan daha kullanışlı olacaktır.
galaxy mini kullandım sadece menü ve konuşma başka bir numarası yok. samsung ta 2 kere başımda yandı dahada samsung almam. android telefon alacaksanda htc den başkasına para vermem. bu yüzden sadece nokia düşünüyorum. Symbian anna ve belle geldikten sonra androidten daha kullanışlı oldu. ayrıca ovi mağazası oldugundan uygulama konusunda gayet zengin.
Bu arada c6-01 kullanan arkadaşlar (müzikte) ses kalitesi nasıl bu telefonun ? Kulaklık ve normal ses kalitesi 5800 xm gibi kaliteli mi ?
Andoid markette 200.000 uygulama var.Ovide ise bu 40.000.5800ın basmatik ekran olmasıda cabası.Nokianın ilk dokunmatiği olduğu için sorunlarla dolu.Bir telefonun 15.5 mm olması bana ilginç geliyor.Ayrıca daha guncelleme almaz o telefon.4 yıl oncesinin telefonunu almayı düşünmen ilginç.Galaxy miniden 5800a döneni ilk kez göruyorum.
alma kardeşim alma yıl 2011 olmuş hala 5800 almayı düşünenelr var
ogz008 hadi yine o neyse de bence ideos x5 al para biriktiriyom bende alcam
kardeşim yorumlarınız doğrultusunda c6-01 almayı düşünüyorum. paramı biriktirirsem.
Nokia c6-01 kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
1. müzikte ses kalitesi nasıl ?
2. symbian belle güncelleştirmesini yapınca telefonda ne değişiklikler oluyor ?
3. kameranın autofocus özelliği yok. fixed focus var resim kalitesini nasıl etkiliyor ?
Ben çok memnun kaldım . Çok özellikli bir telefon. İlk baştada söylemiştm kullanıyordum bu telefonu
bozulmasaydı hala kullanıyo olcaktm ama suya düştü