c6-01 kullananlar arasına girdim :) Yüklenecek programlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 kullananlar arasına girdim :) Yüklenecek programlar?
Kolay gelsin arkadaşlar. galaxy ace mi c6-01 mi derken sonunda c6-01 de karar kıldım ve gidip bimeksden (516 TL) aldım. ilk yapmam gereken ayarlar nelerdir? yüklemem gereken programlar nelerdir? yani telefonumu dahada iyi hale getirecek herşeyi paylaşmanızı istiyorum . şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
bana kalırsa ilk iş olarak *#0000# girip seçeneklerden güncellemeleri kontrol et diyip symbian annayı telefonuna kazandırmak olmalı :)

• Beğen
Tepkiler: iihhssaann11
mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş ama anna yüklü zaten :oke: başka başka :ehe

MertcaN9

MertcaN9

Üye
gerisini ben bilemem :kop:c7'ci olarak sızıntı belleye geçtim ben ama herhalde c6-01 için daha gelmedi sızmadı da diye biliyorum ben

hakan_710

hakan_710

Üye
aynı konudan iki farklı yere açmışsınız galiba ama neyse orada söylediklerimi yapın gerisini hallederiz maxicep olduğu sürece oyun program sorun deil :D

SilentOne

SilentOne

Üye
hayırlı olsun yeniden güzel telefondur ama keşke biraz daha bekleseydin 603 yada 701 fllen alsaydın keşke

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben de program konusunda yardımcı olayım.. telefondaki nokia store a giriyorsun sırasıyla

mackolik (maç sonuçları için)

e buddy (msn facebook chat için)

foursquare (gittiğin yerleri check in yapıp arkadaşlarınla paylaşmak için)

opera mobile ( web tarayıcı..telefondakinden kat be kat iyidir)

angry birds (üstte hediye uygulamalar kısmında göreceksin bedavaya veriyorlar..oyalanırsın canın sıkıldıkça)

istanbulda olsan otobüs saatleri ve metro saatleri uygulamalarını da tavsiye ederdim. şimdilik bunlar yeter sanırım..hayırlı olsun :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
hayırlı olsun dostum.öncelikle spb shell 3d öneririm

SilentOne

SilentOne

Üye
oda dur hele spb den once bi telefonu çözssün
kardeşim ilk once telefonunu hacklemeye çalış sistem modikasyon bolumune bak sonra gelelim programlara
1 sleep screen
2 top 40 apps
3 music stopper
4 music
5 sound hound
6 hdr pro
7 camera pro
8 nokia panorama
9 play to
10 ramblow
11 fmobi
12 font zommer
13smart office
14 joiku spot( eger net paketin varsa ve pcinin olduğu yerde wifi yoksa süper bi program)
15 smart office
16 winrar
bukdar program yetr sana kalan programları soylesem de işine yaramaz

hakan_710

hakan_710

Üye
oda dur hele spb den once bi telefonu çözssün
kardeşim ilk once telefonunu hacklemeye çalış sistem modikasyon bolumune bak sonra gelelim programlara
1 sleep screen
2 top 40 apps
3 music stopper
4 music
5 sound hound
6 hdr pro
7 camera pro
8 nokia panorama
9 play to
10 ramblow
11 fmobi
12 font zommer
13smart office
14 joiku spot( eger net paketin varsa ve pcinin olduğu yerde wifi yoksa süper bi program)
15 smart office
16 winrar
bukdar program yetr sana kalan programları soylesem de işine yaramaz
nokia bubbles ı unuttun galiba bi de buna bak mükemmel bşey :naughty:

SilentOne

SilentOne

Üye
pek hoşlanmadım ya n8 de güzel duruyor o sleep screen daha iyi

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Nokia bubbles forever :yuru :)

glardoni14

Üye
2 ay önce c6-01 aldım hiç güncelemedim güncellersem uygulamaları kaybedermiyim, güncellediğimde anna mı olacak?

qsaw

qsaw

Üye
2 ay önce c6-01 aldım hiç güncelemedim güncellersem uygulamaları kaybedermiyim, güncellediğimde anna mı olacak?
Güncellemeden önce yedekleme yapıyor ama sen yinede yedekle dosyalarını normal şartlarda herşeyi aynı kalır fakat sorunlar çıkabiliyor mesela bende bir kere uygulamalar yüklü idi fakat widgetleri ortada yokdu giremiyordum al burada güncellemeler var http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/anna-25-007-tum-guncellemeleri-anlatim-563659.htmlve evet anna 25.007 olur.

Not Verdiğim sistem güncellemesi annayı anlatmadım annayı yükleyen birinde olması gerekenleri anlattım

• Beğen
Tepkiler: glardoni14
cengizx1

cengizx1

Üye
Kolay gelsin arkadaşlar. galaxy ace mi c6-01 mi derken sonunda c6-01 de karar kıldım ve gidip bimeksden (516 TL) aldım. ilk yapmam gereken ayarlar nelerdir? yüklemem gereken programlar nelerdir? yani telefonumu dahada iyi hale getirecek herşeyi paylaşmanızı istiyorum . şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.

arkadasım her kullanıcının kendıne gore kullandıgı prolar vardır senın ısıne yarayacakları kullan bence :)

pr3st1q3

Üye
Nimbuzz şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt