n900 flash player sorunu ACIL YARDIM :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
receph

receph

Üye
sanirim ben orjinal flash player 9.4 stok surumunu kaybettim.Bu yuzdende tweak flash plugin uygulamasi error misimach gibi bir uyari veriyor. Acaba stok surum libflashplayer.so dosyasinin linkini paylasabilir misiniz? birde n900 e orjinal flash 10.1 cikmis,acaba stabil calisiyor mu bilginiz var mi?

orginal dosyayı bu arkadaş paylaşmış sağolsun... dosyayı indir
sonra indirdiğin dosyayı filebox'tan veya cuteexplorer'dan usr/lib/Browser/plugins içine at işlem tamamdır.
bende aynı hatayı yapıp orginal dosyayı silmiştim. bu şekilde hallettim
sonra tweak flashı kur videoları izleyebilirsin

Eastblood Red

Üye
islem halloldu arkadaslar,cok sagolun :)

baran79

Üye
yok arkadas her seyi denedim olmuyor tüm denilenleri tek tek denedim gene olmuyor yokmu şunu tam çözecek biri???????

enolaguy

Üye
olmamasina imkan yok, bir yerde birseyi farkli yapiyor olmalisin, cunku olay basit dogru flash dosyasini kullanip tweak falash ta tanitirsan sorun biter

mavi_krimzi

Üye
evet 11 yapınca oluyo :)) tşkler kardeş

baran79

Üye
arkadaşım bak yukarıdaki libflashplayer.so dosyasını bilgisayarıma indirdim sonra telefonumun ana hafızasına attım sonra ne olur ne olmaz diye telefondaki tweak prosunu sildim sonra yeniden yükledim sonra filebox programından bu dosyayı o denilen yere attım hatta kabul etmedi sonra bir ayarı var onu yaptım yeniden baslattım telefonu bu sefer attım oldu sonra proyu kapattım tweak prosunu actım ama acılışta aynen şöle yazıyo (flash plugin file size mismatch 6723876 vs 6732516 ) bu çıkıyo sonra done dedim 10,1,61 olan yeri 11,1,61 yaptım restart browser dedi yeniden baslattım girdim faceye ama yine aynı değişme yok şimdi benim hatam nerede???

NR6630

NR6630

Üye
linux desktop modunu seçin ve 11 küsürlü yazı versiyonu çünki adobe 11 e yükseltti bu flash playerini.. html 5 tarayıcılar bu rezilliği ortadan kaldırıyor çünki flash tabanlı çalışmıyor bu taryıcılar

osmanayman

osmanayman

Üye
Tweak Flash'dan restore yapın. Ardından Nurettin kardeşimin dediği gibi Linux Desktop (Recommended) seçin, kaydedin ve çıkın. Olmazsa Specify kısmına 11-1-10 yazın kaydedip çıkın ve deneyin olması lazım... Selametle...

enolaguy

Üye
arkadaşım bak yukarıdaki libflashplayer.so dosyasını bilgisayarıma indirdim sonra telefonumun ana hafızasına attım sonra ne olur ne olmaz diye telefondaki tweak prosunu sildim sonra yeniden yükledim sonra filebox programından bu dosyayı o denilen yere attım hatta kabul etmedi sonra bir ayarı var onu yaptım yeniden baslattım telefonu bu sefer attım oldu sonra proyu kapattım tweak prosunu actım ama acılışta aynen şöle yazıyo (flash plugin file size mismatch 6723876 vs 6732516 ) bu çıkıyo sonra done dedim 10,1,61 olan yeri 11,1,61 yaptım restart browser dedi yeniden baslattım girdim faceye ama yine aynı değişme yok şimdi benim hatam nerede???

O zaman sende sorun yok ama dosyada sorun var cunku zaten mismatch hatasi veriyorsa libflasplayer.so dosyasi hatalidir baska turlu o hatayi vermez,

baran79

Üye
yok arkadasım restorede olmuyor hata veriyor aslında telefonu surdan atmak hiçte kötü bir fikir değil formatta atamam hayatta bu kadar bilgi varken pifff nasıl çözülür bu sorun?

enolaguy

Üye
Simdi yazdiklarimi sirasiyla yaparsan sorun hallolur

1 once depolardan unzip ve unrar eklentilerini kuracaksin sanirim isimleri "adon unzip ve adon unrar" gibi birsey olacakti bu programlari gogle dan "my maemo.com" yazarak gidecegin sitenin downloads bolumune girdiginde solda gorulen kategori listesinin altina dogru bir yerdeki sikistirma programlari bolumunde bulabilirsin
2 sikistirma programlarini kurduktan sonra x terminalden once root daha sonra "apt-get install --reinstall adobe-flash*" yaziyorsun
3 Tweak flashi ac ve versiyounu 11.1.10 yap

İslem tamamdir

----------Eklendi @ 22:04:48 ---------- Yazıldı @ 22:02:44 ----------

yok arkadasım restorede olmuyor hata veriyor aslında telefonu surdan atmak hiçte kötü bir fikir değil formatta atamam hayatta bu kadar bilgi varken pifff nasıl çözülür bu sorun?

Flashi yeniden kurmak icin yazdigin Komutun sonunda tepede yildiz isareti var onu unutma , bunlari yap olacak kafana takmaya gerek yok

baran79

Üye
arkadaşım çok saol ama oda olmadı bu tweak flashı açınca mismatch hatası veriyo bence ondan bir sorun var ama ne yaptıysam oda geçmedi orjinal dosyayı değiştim tweakı silip kurdum hiç biri fayda etmiyo bence en iyi çözüm hard format ama bende onu yapmıcağım için kalacaz böyle

enolaguy

Üye
Olmadi derken internete bagli halde flashi indirip kurup tamam dedimi ?

Eger yeni flashi indirip kurduysa imkani yok hata veremez ama indirmeyip kurmuyorsa nasil bir hata veriyor soylersen cozeriz

baran79

Üye
arkadaşım bak aynısını yazıyorum x terminalden girdim 0 newly installed 1 reinstalled 0 to remove and 19 not upgraded need to get 2749kb of archives after this operation 0b of additional disk space will be used en sonundada do you want continue Y/n? yazıyo

aynen bunlar yazıyo x terminalden komutları yazınca ama ilk baslarda biseyler indiriyo yüzdelik olarak görüyorum??

enolaguy

Üye
tamam orada durdugunda Y tusuna bas devam etsin

baran79

Üye
tamam zaten bende öyle yaptım y tuşuna bastım abort dedi sonra kapattım x terminali sonra tweak flashı açtım yine açılışta mismatch bilmem ne yazdı herzamanki gibi değişen o numaraları yazdım değişen bişey olmadı

osmanayman

osmanayman

Üye
y deme "e" de...

enolaguy

Üye
Abort yazdiysa digerini sec cunku sorun orada gorunuyor aslinda belli yere kadar gelmissin ama yeni flashi abort yazinca kurmuyor

osmanayman

osmanayman

Üye
Türkçe dili yüklüyse "y" değil "e" diyeceksin... Selametle...:oke:

baran79

Üye
osman kardes buyuksun sen :)))))) en sonunda oldu kardes seni nokiaya gondermek lazim senin bildiklerini ben bilsem hacker olurdum yaw varya telefoncok gozume batiyodu face videolarini acmadigi zaman ama sen sagol simdi yine gozdem oldu :DDDDD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt