Yüklenemedi ! Sorunu .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JustADreamer

JustADreamer

Üye
    Konu Sahibi
Yüklenemedi ! Sorunu .
Arkadaşlar telefona bir kez hard ve soft format attım . Sorun düzelmedi . İki kez de flashladım yine aynı .

Sorun şu ki misal

Ovi'den Sinemalar ve Sleeping Screen'i indirdikten sonra yüklerken yarı da yüklenemedi diyor .

PC'den attım Sleeping Screen Setup'unu orda da aynı sıkıntı yine yarıda yüklenemedi .

NFS Shift kurarken aynı sorun yarıya gelip yüklenemedi .

Denediğim Yöntemler ;

QT Kurdum forumdan olmadı -gerçi kurmadan önce baktım Qt infodan son sürümdü zaten . buna rağmen arkadaşlar ısrar etti qt yüzünden diye demek ki değilmiş - üstüne bir de OVİ çalışmadı .

Soft ve Hard Format .

Flash .

Telefon Sürümü : 025.007

C6-01

Çözümü bilen varsa lütfen yardım etsin . Teşekkürler ..

deli oğlan

Üye
aynı sorun bendede başladı arkadaşım kaç kere flash attığımı unuttum resmen :( yeniden Qt sorunumu başladı yoksa ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
product koduna uygunmu yuklediniz cfw?QT sorunu tekrarmi gelmeye basladi yine bilinmez ama ovi pc suit'ten guncelleme yapin tekrardan isterseniz yada yukluyceni QT prolarindan smartinstaller cikartip kurun sisconnect programiyla ozaman yuklenir.

JustADreamer

JustADreamer

Üye
    Konu Sahibi
kurtuluş cfw değil orjinal fw :) o dediğin yöntemi bilmiyorum birde :)

hakan_710

hakan_710

Üye
diğer uygulamaları bilemiycem ama Sleeping Screen yüklenirken internet bağlantısı gerekiyo telefonunun internete bağlandığından emin ol ya da önce wifi ye bağlan daha sonra yüklemeyi başlat bakalım sonuç değişecek mi

SilentOne

SilentOne

Üye
en mantıklısı telefonu ingilizce yap ole kur :D

JustADreamer

JustADreamer

Üye
    Konu Sahibi
olmuyo silent :) unable to install diyor :)

hakan_710

hakan_710

Üye
sorun devam ediyosa önce hafıza kartındaki müzik, resim gibi kişisel dosyalarını yedekle hafıza kartını biçimlendir daha sonra telefona hard format at sonra bilgisayarındaki nokia software updater ile güncellemeleri kontrol et cihazınız güncel tekrar yüklemek için tıklayın falan filan yazıyo onun hemen altında uygulama güncellemeleri diye bişey var onların hepsini seçip yüklenmesini bekle bazılarında hata verebilir telefonu açıp kapatmak gerekiyo çünkü herneyse orada yazan tüm uygulamalrı güncelledikten sonra bi sorunun kalmaması gerek dışarıdan ayrıyeten qt falan yükleme ben anlattıklarımı yaptım şu ana kadar bi sorun olmadı yapamazsan haber ver teamviewer dan yardım edebilirim

----------Eklendi @ 14:26:13 ---------- Yazıldı @ 14:23:07 ----------

daha sonra http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/symbian-hack-572991.html burdan da hack yapıp istediğin uygulamaları sorunsuzca yükleyebilirsin

JustADreamer

JustADreamer

Üye
    Konu Sahibi
telefon hackli Hakan :) ama dediklerini deneyeceğim :)

hakan_710

hakan_710

Üye
format atınca hack de gidecek :D

JustADreamer

JustADreamer

Üye
    Konu Sahibi
servise mi versem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt