Symbian belle modu (program)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AndroidOne

AndroidOne

Üye
    Konu Sahibi
Symbian belle modu (program)

KURULUMU:

(Daha önceden kurulmuşsa kaldırın ve " C:/System/Apps/SpbShell_20028b16.reg " , " E veya C:/ Private /20028b16 /SpbShellBackup.reg " dosyalarını silin.) Kaldırıp silme işlemlerini yaptıktan sonra ayarlara giriyoruz ve tescille ye tıkladıktan sonra indirdiğiniz code.txt dosyasının içindeki kodlardan birini yazıp spb shelli yapıyoruz. yaptıktan sonra SPB Shell programından tamamen çıkıyoruz.İndirdiğiniz rar içindeki Diğer ve images klasörleri içindekileri Hafıza kartınızda gösterilen yerlere atın.Daha sonra tekrar Spb Shell Progr***** girip ayarları açıyoruz. Geri Yükleme Ayarları /E /Diğer /MSettings01.setdosyasını aç dedikten sonra biraz bekliyoruz.Program kapanıp açılacak ve işlem tamamlanacak

spy ghost

spy ghost

Üye
bu da nasıl telefonmuş belle belle her yerde görür olduk

anılbaran

anılbaran

Üye
konu yyerı yanlış ama kardeşim :oke:

AndroidOne

AndroidOne

Üye
    Konu Sahibi
evet kusura bakmayın.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
spb shell bu tek farkı oynama yapılarak belle ekranına benzetilmiş bence android (orjinal) ekranı daha güzel

anılbaran

anılbaran

Üye
ya indircem ama 35 mb ne koydun buna başka :D

AndroidOne

AndroidOne

Üye
    Konu Sahibi
Gerekli araçlar var içinde.

M.F.E

Üye
Hangi telefonlarda calısıyor bu program

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
:nono: yok çalışmıyor bozuk bu program akşam 3-4 defa denedim hatta sırf bu uygulama için telefonu hackledim ama bozuk çoğu simgeler gözükmüyor gözüksede resimdeki gibi değil eski mod yarım yamalak bir yama bu en güzeli orjinalı :kotu:

efeler12

efeler12

Üye
Çok teşekkürler çalıştıramayan arkadaşlar olmuş ama bende gayet güzel çalışıyor şarj sorunu olmasa kullanacaktım ama şarj sorunu var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt