android market'ten ücretli programları neden indiremiyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

mavigülen

Üye
    Konu Sahibi
android market'ten ücretli programları neden indiremiyorum?
Selam,
market.android.com sitesinden ücretli olanları satın almak istesem bile alamıyorum, indiremiyorum.
Sewbebi nedir bir bilen var mı?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Lenneth

Üye
Android Marketin ucretli bolumu Turkiye ye acik degil.

• Beğen
Tepkiler: Rich4arD
PriZm

PriZm

Üye
Google'nin Türkiye'ye olan garezi.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ya googleın onun için vergi gibi bişi vermesi gerekiyomuş. Henüz vermedi.

61semih

61semih

Üye
teknolojık ve hukukı işlerdede oldugu gıbı coooooooooook yıllar gerıden geldıgımız ıcın dostum ındıremıyoruz

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
market access le düzeltebilirsin ama root gerektirir herhalde google ile türkiye nin arası düzeldi samsung.com.tr de galaxy nexus un türkiyede olduğu yazıyo

muharrem19811

Üye
onla ne uğraşıyorsun kardeşim... blackmart alpha yı indir ücretli proğramları bile bedava indir ben onu kullanıyorum beraber gayet mutluyuz :-)

mavigülen

Üye
    Konu Sahibi
onla ne uğraşıyorsun kardeşim... blackmart alpha yı indir ücretli proğramları bile bedava indir ben onu kullanıyorum beraber gayet mutluyuz :-)
Selam,
"blackmart alpha" mı? ilgimi çekti. Biraz daha konuyu açar mısın?

err00r

Üye
Android marketten uygulama indiremezsiniz garezle alakası yok vergi anlaşmazlığı zatne bilirsiniz ki Google, Adsense ödemeleri Türkiye kanalıyla yapmıyor aslında haksızda değil hani böylesine vergiler eğer Google bile caydırıyosa ya biz ne yapmalıyız..
Şimdi sen ücretli uygulamayı ücretsiz mi indirmek istiyorsun yoksa para vererek mi?
Eğer ücretsiz indirmek istiyorsan şu şekil google'de aratabilirsin.
xxx.apk (xxx uygulamanaın veya oyunun ismi) veya ed xxx.apk
başlarına tam sürüm yani ful l yazmalısınız veya crac k ed;)

sonysinger

Üye
bu sayfada anlatılanları yaparsanız uygulama satın alabilirsiniz. Denedim, işe yarıyor. Android marketin Türkiye'de kapalı olması saçmalık, ancak bu saçmalık ülkemizden değil googlein küstahlığından kaynaklanıyor. Türkiye'ye satış yaptığı halde ben size vergi vermem arkadaş diyor. Bizim bazı aklı evveller de adamlar haklı diyor. Ne haklısı kardeşim, ABD'ye ya da diğer büyük ekonomilere yapmayı denesin aynı kabadayılığı da görelim. Siz nasıl bir yabancı ülkede ticaret yaptığınızda vergisini sizden çatır çatır alıyorlarsa, Türkiye'den gelir elde eden adam da vergisini verecek, tüm dünyada hukuki olan durum budur. Sizi enayi yerşne koyup yolmaya çalışanları haklı gördüğünüz sürece çok ağlarsınız geri kalıyoruz diye.

Çok acil bir ihtiyacım olmadığı zaman bu yöntemi kullanmıyorum. Ücretsiz uygulamalarla işimi halletmeye çalışıyorum. Emek hırsızlığından hoşlanmadığım için de korsan kullanmam pek. Bilgiyi paylaştım, kullanıp kullanmamak size kalmış.

• Beğen
Tepkiler: de_la_vega_66
Takipçi Satın Al

Üst Alt