kandırıldım... mehmet72721

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi
kandırıldım... mehmet72721
arkadaşlar bu adama ben güvendim. TURKCELL T20 telefonumu yolladım kendiside bana htc sensation telefonu üzerine 550tl almak kaydı ile gönderecekti.kargoyu ben yolladım ama o bana yollamadı ve yollamış gibi yolladım dedi ve yurt içi kargonun kendisine barkod vermedigini söyledi ve benimde jeton yeni düşmüştü kandırılıyordum :( şimdi arkadaşlar telefonun batman kozlukda gözüküyor ve almadıgını iddaa eden bu adam telefonumu geri almamı ve benimle bir işinin kalmadıgını vazgeçtigini söylüyor.ve sakın ama sakın bu adamdan ne telefon alın nede inanın bana inanmayanlara mesajlarıda iletebilirim....

şimdi sizden bir akıl istiyorum ptt yi arayp nasıl kargomun iptal edildigini söyliyecegim ??

61semih

61semih

Üye
ptt ıle gorus elıne ulaşmısmı dıye,ulaşmışsa ulaştıgına dair belge iste durumu anlat,polıse başvur dıyecegım ama bır sonuc cıkacagını sanmıyorum.gercı dolandırıcılıga gırer ama elınde net belge olması lazım.onun elıne ulaştıgının belgesı senı haklı cıkarmaz.
onunla yaptıgın gorusmelerı kaydı olsa bır nebze sonuc ne olur bılınmez.hem t20+550tl ye o telefonu kımse vermez.nasıl düştün bu tufaya merak ettım?
gorusmenızı nasıl yaptınız sahıbınden.com gıbı sıtelerdenmı?

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi
valla dostum tufaya düştük sorma :( hayır telefondan görüştük ve burdan yaptık alış verişi mesajları duruyor ptt yi arasam iptal ederlermi kargoyu tabi eline ulaşmamışsa

lolaman

lolaman

Üye
mesaj falan duruyorsa(anlaşılır mesajlarsa) git polise göster kargonun belgelerinin kopyasını falan al.

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi
evet duruyor dostum mesajları silmedim Allahtan . tmm artık yarın öyle yapacam ama önce PTT yi arıyayım kargo verilmişmi diye

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Dava aç. Bu gibi durumlar için çıkarılmış kanunlar var..

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Bence kargo şirketini arayıp iptal ettir...Eğer geç kalmadıysan tabi :oke:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
böyle bsey daha yne maxıde okumustum.demekkı sıteye üye olan dolandırıcı oldukca fazla
gecmıs olsun kardesım
umarım halledersın

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi
şuan ptt kargo müşteri temsilcisi ile görüştüm kargonun telefondan iptal edilemiyecegini yanlız pazartesi sabahı kargomun iptali için ptt şubesine gitmem gerektigini söyledi ve m.temsilcisine kargonun ulaşıp ulaşmadıgını sordum daha teslim edilmemiş fakat batman kozlukda oldugunu söyledi pazartesi sabahı kalkıp bakalım iptal ettirebilicekmiyim.yoksa suç duyurusunda bulunacagım :(

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
şuan ptt kargo müşteri temsilcisi ile görüştüm kargonun telefondan iptal edilemiyecegini yanlız pazartesi sabahı kargomun iptali için ptt şubesine gitmem gerektigini söyledi ve m.temsilcisine kargonun ulaşıp ulaşmadıgını sordum daha teslim edilmemiş fakat batman kozlukda oldugunu söyledi pazartesi sabahı kalkıp bakalım iptal ettirebilicekmiyim.yoksa suç duyurusunda bulunacagım :(

durumu anlatsaydın barı durdursunlar sen yetısıp ıptal edene kadar

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi
valla m.temsilcisine söyledim fakat burdan yapamayız dediler :( mutlaka şubeye gitmem lazımmış :(

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
olsun zaten ordan ıptal et demıyorumkı bende
durumu anlat tamam ben subeye gelcem ama dolandırılma durumum var de
polıse de gtcem hatta de kargomu kurtarınca haberlerı var
sız durdurun en azından teslım etmeyn ben ıptal etcem de gelıp
vermesınler yanı duraklatsınlar
gtceksın zaten

• Beğen
Tepkiler: van_helsing7677
van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi
hımm anladım şimdi aradım 10dk beklettiler dediginiz gibi birazdan yine arıyayım ben iptal edene kadar en azından duraklatsınlar.off hafta sonun hiç iyi geçmiyecek vallahi can sıkıntı :(

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
Bence sen pazartesini bekleme c.tesi de acik olan ptt kargo bolumleri var o subelerden birine git yarin dilekceni ver pzt.cok gec olabilir,ptt biraz zorluk cikarmayi sever o yuzden seri olman lazim

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi
Bence sen pazartesini bekleme c.tesi de acik olan ptt kargo bolumleri var o subelerden birine git yarin dilekceni ver pzt.cok gec olabilir,ptt biraz zorluk cikarmayi sever o yuzden seri olman lazim

haklısın reis öyle yapmam lazım yarın bir gideyim.bide batman kozlugu arayıp iptal olmasını söylemem lazım

greenmile

greenmile

Üye
haklısın reis öyle yapmam lazım yarın bir gideyim.bide batman kozlugu arayıp iptal olmasını söylemem lazım

Batman kucuk yer orda c.tesi kapalidir muhtemelen oraya dilekce pztsi ulasir,sen c.tesi hallet bu isi ama ogleye kadar acik oluyor acik olanlarda haberin olsun.

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Allah kolaylık versın
gelısmelerı yazarsın
iyi geceler

• Beğen
van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi

Batman kucuk yer orda c.tesi kapalidir muhtemelen oraya dilekce pztsi ulasir,sen c.tesi hallet bu isi ama ogleye kadar acik oluyor acik olanlarda haberin olsun.

tmm inşaallah hallederim :(

----------Eklendi @ 02:45:24 ---------- Yazıldı @ 02:44:48 ----------

Allah kolaylık versın
gelısmelerı yazarsın
iyi geceler

tşkr ederim inşaallah gelişmelere göre yazarım. iyi geceler

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
Umarim bu da ders olur size

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi
oldu bile vallahi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt