van_helsing7677
Üye
kandırıldım... mehmet72721
arkadaşlar bu adama ben güvendim. TURKCELL T20 telefonumu yolladım kendiside bana htc sensation telefonu üzerine 550tl almak kaydı ile gönderecekti.kargoyu ben yolladım ama o bana yollamadı ve yollamış gibi yolladım dedi ve yurt içi kargonun kendisine barkod vermedigini söyledi ve benimde jeton yeni düşmüştü kandırılıyordum
şimdi arkadaşlar telefonun batman kozlukda gözüküyor ve almadıgını iddaa eden bu adam telefonumu geri almamı ve benimle bir işinin kalmadıgını vazgeçtigini söylüyor.ve sakın ama sakın bu adamdan ne telefon alın nede inanın bana inanmayanlara mesajlarıda iletebilirim....
şimdi sizden bir akıl istiyorum ptt yi arayp nasıl kargomun iptal edildigini söyliyecegim ??
şimdi arkadaşlar telefonun batman kozlukda gözüküyor ve almadıgını iddaa eden bu adam telefonumu geri almamı ve benimle bir işinin kalmadıgını vazgeçtigini söylüyor.ve sakın ama sakın bu adamdan ne telefon alın nede inanın bana inanmayanlara mesajlarıda iletebilirim....şimdi sizden bir akıl istiyorum ptt yi arayp nasıl kargomun iptal edildigini söyliyecegim ??