yardımmm turkcell facebook

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurdasdemir

Üye
    Konu Sahibi
yardımmm turkcell facebook
merhaba arkadaşlar bugün aylık facebook paketi yaptırdım m.facebook.com a giriyorum eposta şifre yazıp girişe tıklayınca bişe indirmemi istiyor aynen şöyle yazıyor
indir?
boyut:bilinmeyen
şekli:php

bu dosya desteklenmez yüklemeye devam edilsin mi?Received evet hayır seçeneği var evete tıklıyorum teleffonamı yoksa hafıza kartınamı yüklicemi seçiyorum ikisinide denedim yüklüyorum ama yine aynı hata yardım edin lütfen

pegoş

pegoş

Üye
doğru bilgi vermişsin PC yani bilgisayardan girerken telefon numaranı büyük ihtimal paylaşıma açtığın için sana onaylama kodu gönderiyor facebook info kanalı üzerinden gelen kodu telefonuna gir güvenli giriş yapmış olacaksın...

Ya da dilersen bir bilgisayardan giriş yap sonra kullandığın telefon-cihaz tanıt sorun hal olur...

onurdasdemir

Üye
    Konu Sahibi
kardeş dediklerinden hiçbişe anlamadım lütfen daha ayrıntılı bi şekilde anlatırmısın

onurdasdemir

Üye
    Konu Sahibi
yardım edin lütfenn

MAFİA.

MAFİA.

Üye
40 kuruş'a turkcell'i arayıp sorabilirsiniz sorununuzu.

Avunyali

Üye
doğru bilgi vermişsin PC yani bilgisayardan girerken telefon numaranı büyük ihtimal paylaşıma açtığın için sana onaylama kodu gönderiyor facebook info kanalı üzerinden gelen kodu telefonuna gir güvenli giriş yapmış olacaksın...

Ya da dilersen bir bilgisayardan giriş yap sonra kullandığın telefon-cihaz tanıt sorun hal olur...
Facebook doğrulama kodu için telefona bir şey yollamıyor.Ama siz o arkadaşın fikrini de deneyin .. Sorun hatta değil sorun telefondan kaynaklanıyor . Mobil Format atın geçer . Olmaz ise TIM e gidin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...